Фандъкова за "Капитолия": Всяка наша стъпка се саботира

Съдът спря премахването на незаконните сгради, посочи кметът
43
Фандъкова за "Капитолия": Всяка наша стъпка се саботира
Снимка: БГНЕС

За съжаление, сагата продължава, след като всяка наша стъпка се саботира, видяхте вчера имаше интересен случай, в който целият екип беше излязъл в отпуск, това обаче не попречи на собствениците още сутринта да подадат жалба в съда, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която тази сутрин даде брифинг пред автокъща „Капитолия“ заедно с главния архитект на София Здравко Здравков.

Столичният градоначалник добави, че жалбата на собствениците е с искане за спиране на изпълнението за принудително премахване на незаконни постройки.

Още по темата
"И след няколко часа след подаването на жалбата, съдът, който само преди 3 месеца разреши и допусна предварителното изпълнение и премахването на незаконните сгради, вчера е взел решение да спре това премахване. Така че очевидно ще играем на котка и мишка. Разбира се, ние сме длъжни да изпълним решението на съда“, подчерта Фандъкова, цитирана от БГНЕС.

Тя добави, още днес ще се внесе жалба и ще се обжалва определението на съда. ВАС ще вземе решение бързо, за да можем да продължим, добави Фандъкова.

Твърдо съм решена, ще продължим, този терен трябва да го върнем на софиянци, на които той е собственост и на Борисовата градина, каза още Фандъкова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
5
 
! Отговори
И не питайте преди 1 година
Баце, а усмихнатото лице на корупцията. Сватове са с един иманяр забегнал в Дубай. Викаха му вълкът в овча кожа, и Съдът го оправда защото всичко минавало през общинския съвет. И Централни Хали за 6000 долара. Беше голям обединител, и седесари и бесепари гласуваха каквото каже, дето се вика в огъня влизаха за него. И за заменките пък да не говорим.
37
0
 
5
 
! Отговори
Тая автокъща преди 1 година
Май беше на Фатик. Арабчета бяха. И са там от повече от 20 години.
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ги пусна тия мафиоти в Борисовата градина, какъв договор е подписан?
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и съдийския състав и делта гард, работят за който плаща. Само дето на съдийският състав му плащат освен под масата и българските данъкоплатци и в такъв случай понякога се раздвоява и решава, че е редно да работи в полза на този който плаща повече наведнъж сега и в момента. А колкото и да е висока съдийскта заплата, тя е редовна и наведнъж ще вземе много от тях чак при пенсия. Затова е по изгодно сега за мутрите да се работи. Срам нямат.
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаааа, че кой сложи Капитолия там? Не беше ли ти? С чие одобрение? Я да помислим....
33
3
 
14
 
! Отговори
боко преди 1 година
капитолия е на вашите от сик,разберете се с главния ,крадци спорят с крадци
32
5
 
17
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Горкичките. Тая автокъща е на добрите сикаджии, бивши съратници на Баце. Съдът естествено, тича да защитава незаконните им строежи, както защитава и Баце. И накрая в общината са пак хората на Баце. Та къде сега се е скъсала веригата и кой от Бацините хора е дал фира? Нали всичко пак си е тяхно?
31
1
 
12
 
! Отговори
ААА преди 1 година
А...колко ли пъти я "махат" тази автокъща през последните 30 и кусур години?.....
30
0
 
6
 
! Отговори
Сат Н преди 1 година
Ела да видиш площадката в моя квартал, която спешно продадохте преди изборите миналата година. Вместо детска площадка сега е грозен паркинг, засипан с чакъл и ограден с разкривена ограда от възможно най-евтините колци и мрежа. *** мрсен, как не те отнесе рака, аз съм те проклел, *** *** гад на.
29
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно арабинът си е помислил, че Капо ди тути Тиквьо вече не държи нещата и е спрял да се отчита. Затова е всичко.Каква друга причина учителницата осъществила софийската мечта с апартамент в Манастирски ливади след повече от 10 г съществуване на автокъщата изведнъж да се активира. По-точно са я активирали, защото отдавна Фандъкова е една говореща глава, която се появява само, когато са и дали задача от ГЕРБ и точно какво да измрънка с нейния печален образ.
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая Капитолия е един цирей в оживен район . Мина му времето на това търгуване. Да се изнася в периферията на града
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не,не, няма корупция в съдебната ни система. Плачат си за Лаврентий Берия!
26
2
 
11
 
! Отговори
Западна София преди 1 година
Кажи на Здравко Здравков, че в Модерно предградие има много незаконни постройки. Да идва да ги събаря, все се оплаква, че няма бюджет, а за Капитолия е осигурил?
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой и с какви пари купува коли от тази автокъща?
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там играят Милиони във Коли не Милиони а много много МилионииииииииииРъката на мафията пуска пипалата и не може да бъде достижима !Докато не се изтръгнат пипалата от най долното ниво до най горното и братноот най горното до най долното няма да има спиране.. щото червата са свинки и навързани едно за друго !
23
3
 
21
 
! Отговори
Чудо невиждано преди 1 година
Автокъща в ....Борисовата градина.Нямам думи!!
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 19 Да, Капитолия е фасадата на мнооого интересни други бизнеси - знам го от бивш партньор на собственика й бат' Сали.... Обаче от ГДБОП силно стискат очички.
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даскалице даскалице, поплачи си в джипката, пък може бацето да прати ония багери и работници от Автомагистрали дето все са на протести да овършеят автокъщата за нула време.
20
0
 
28
 
! Отговори
България е помийна преди 1 година
ама ! Гледам на гърба на тези крретени-охранители пише "Делта", а това е мафиотска шайка рекетьори и разбойници, А УЖ БЯХА ИМ ОТНЕЛИ ЛИЦЕНЗА ? АЛООО РАШКОВ, ЗАЕМИ СЕ С ТЕЗИ БАНДИТИ, НА МАФИЯТА ПИПАЛАТА ТРЯБВА ДА СЕ РЕЖАТ НАВСЯКЪДЕ !
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей,фандъчке пръчке.Виж си администрацията и тогава дрънкай-два влака неграмотни бабички чиновнички.Трябва да се оптимизира управлението на общината с малко,но грамотни хора.А ти си за пенсия,*** да преподаваш руски в детските градина.И последно-мандат най-много 2 пъти.Иначе се самозабравяте.