20 столични квартала без топла вода за седмица

ТЕЦ-София ще извършва ремонти
16
20 столични квартала без топла вода за седмица
Снимка: Pixabay

Спират топлата вода за една седмица на 20 столични квартала, захранвани от ТЕЦ „София Изток”, съобщиха от "Топлофикация София”. Спирането е в сила от 28 юли до 4 август. Причината е необходимост от извършване на ремонтни дейности в мрежовата помпена станция.

От дружеството уточняват, че ремонтните дейности, които могат да бъдат изпълнени само при спряна централа, включват подмяна на спирателни и регулиращи кранове с цел безпроблемна експлоатация и осигуряване на качествено и надеждно топлоснабдяване.

Засегнатите квартали са „Яворов”,  „Подуене - Редута”, „Подуене - център”, „Иван Асен”,  „Христо Смирненски”, „Гео Милев”, „Изток”, „Изгрев”, „Лозенец” (в карето между бул. „Черни връх”, ул. „Цветна градина”, ул. „Кожух планина”, кв. „Южен парк”, ул. „Козяк”, ул. „Кишинев”, бул. „Черни връх”, бул. „Никола Вапцаров”, бул. „П. Яворов”, ул. „Стоян Михайловски”, площад „Велчова завера”, бул. „Джеймс Баучер”, ул. „Архитект Йордан Миланов”, бул. „Христо Смирненски”, ул. „Миджур”, ул. „Теодоси Търновски”, ул. „Кръстьо Сарафов”, ул. „Лале”, ул. „Крум Попов” и бул. „Свети Наум”), „Дианабад”, „Младост 1, 1А, 2, 3 и 4”, „Мусагеница”, „Полигона”, „Студентски град”, „Витоша”, „Малинова долина”, „Дървеница”, „Дружба 1 и 2”, „Промишлен район - Гара Искър”, комплекс „Враня”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: водаСофияТЕЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
1
 
! Отговори
Прованс реге преди 8 месеца
И сега миризливите софияндурници да мислим?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Има вариант целият блок да се откаже от Топлофикация, само че хората са...да кажем не много умни и затова се сещат за сварената жаба само като спре топлата вода.
10
7
 
3
 
! Отговори
Striker преди 8 месеца
Явно драскачът, както и част от коментиращите са от са от столичаните в повече, хаха! На който не му харесва, да не стои в София, моля. ПС: Тръбите на отоплението не минават ПРЕЗ имотите ви, а са част от него. Когато сте купували, сте се съгласили с инсталацията, която е същесъвуваща. Да сте мислили. И тези за електричеството минават ПРЕЗ имота, както и че като попове си плащате и такса пренос, така че или плащаш, или си купуваш жилище без централно отопление.
9
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Медиите мълчат да уведомят столичани ,че спират топлата вода за седмица , както и домоуправителите да сложат такова съобщение на своите живущи във входовете, сякаш ще им стане нещо , но мълчат !
8
0
 
4
 
! Отговори
Лош мирис преди 8 месеца
Бегам за парфум у мола хахахаааа
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Топлофикцията винаги е готова да зарадва своите крепостници. След една миризлива седмица ще им "пусне" водата и те облекчени ще кажат, че по-евтино и добро от Топлофикцията няма! И тези крепостници никога няма да си размърдат мозъците и да разберат, че ги грабят в 21 век с технология от 19 век.
6
1
 
14
 
! Отговори
Бърз преди 8 месеца
Фалит за тези нагли крадци
5
1
 
12
 
! Отговори
ееее да преди 8 месеца
При МОНОПОЛИСТА е така.....
4
4
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 8 месеца
До Честито,тогава какво се оказва,в статии,където се говори за пари ще се избиете да се хвалите с космически заплати,как си крадете ток,как не укривате данъци и сега след всички тези хвалби какво значение има едно малко неудобство с водата,но се учудвам,че да си милиардер не е всико,значи пак ти спират водата,не е ли тогава това златна клетка,къпеш се в мляко,пък един прекрасен ден нямаш топла вода,нещо не се връзва
3
6
 
15
 
! Отговори
Ачкюпек преди 8 месеца
Топлофикация е чист рекет. 1000 лева изравнителни сметки. Не можеш да се откажеш от услугата им. Плащаш за това, че ТЕХНИТЕ ТРЪБИ минават през ТВОЯ имот. Егати дружеството, егати простоте софианци. Плащайте като най-голямите балами на планетата. Стойте си по къщите и плащайте, за друго не ставате.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Времето е спряло в България!
1
4
 
27
 
! Отговори
Честито преди 8 месеца
Да е жива и здрава корумпираната кметица барабар с корумпираните служители на Топлофикация. В нормална държава ако спреш топлата вода за ремонт ще ти е последният работен ден завинаги. Все едно живеем в 1980 година, а не в 2023.