СДВР с мерки за охрана на реда за мача "Левски" - "Апоел Беер Шева"

Призовават се зрителите да отидат по-рано на стадиона
17 авг 2023 13:08, Красимир Ангелов
1
СДВР с мерки за охрана на реда за мача "Левски" - "Апоел Беер Шева"
Снимка: Lap.bg

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема мерки за охраната на обществения ред във връзка с предстоящата днес футболна среща от турнира на "Лига на конференциите" между отборите на "Левски" и "Апоел Беер Шева", съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Двубоят ще се проведе от 20:00 часа на стадион Виваком Арена "Георги Аспарухов".

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи, сред които огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, парфюми и чадъри. Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват в случаи на възникнала необходимост.

С цел избягване на струпване, апелът към зрителите е да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 18:00 часа.

Преди, по време и след провеждане на футболната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на престъпления на територията на града. Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение на движението в централната градска част, предупреждават от СДВР.

От страна на организатора са предприети стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет.

Феновете на „Левски“ ще бъдат допускани на отворените входове на сектори А, Б и В, а тези на ФК „Апоел Беер Шева“ на сектор Г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Че тия футболни агитки какво толкова се очаква да направят, че да им сложат такива мерки. Ако е така, просто ги забранете и готово.