Бонев: ГЕРБ не ме искат начело на СОС, защото ще извадя “кирливите им ризи”

Досегашният безхаберен модел повече нямало да бъде толериран
3 дек 2023 11:31, Елка Василева
125
Бонев: ГЕРБ не ме искат начело на СОС, защото ще извадя “кирливите им ризи”
Снимка: архив, БГНЕС

И да не ме изберат за председател на СОС, няма да се разколебая в целите, които съм си поставил и лични, и като политическа организация - да освободим София от досегашния порочен модел на управление, публично да извадим всичките “кирливи ризи”, които ще намерим при ревизията на предишното управление, и да има малко справедливост. Това искаме да направим, за да има последствия. Това заяви пред БНТ столичният общински съветник Борис Бонев от “ПП-ДБ (Спаси София)”.

Още по темата
Той беше категоричен, че “досегашният безхаберен модел повече няма да бъде толериран” и даде пример. “За първите 11 месеца на годината фирмите за почистване на София са глобени от Столичен инспекторат с едва 500 000 лева. Само за 24 часа, когато започна силният снеговалеж, глобите бяха за 120 000, а след това са за много повече.”

По думите му определени кръгове се опитват да формират за него представата, че е властолюбив човек и единствено позициите и постовете са най-важни за него.

“Те се опитаха да направят тази интрига, когато не беше ясно кой ще е обединеният ни кандидат за кмет, а сега продължават заради избора на председател на СОС. Аз съм избран от нашата група като подходящ кандидат за председател на СОС. Смятам, че съм подготвен, че имам достатъчно знания за София и рекорден брой преференции. Благодаря на хората за доверието, което са ми дали”, отбеляза Бонев.

Според него партията, която със сигурност не иска да го види начело на СОС, е ГЕРБ, защото “те знаят, че никога няма да допусна всичко, което те са правили, да си остане заринато под бумагите, новите идеи и приоритети.”

Бонев заяви, че групата на “ПП-ДБ (Спаси София)” е изключително сплотена и държи на кмета Васил Терзиев.

“Той има пълната ни подкрепа, а ние - неговата. Всички опити някой да вкарва интрига ще бъдат посрещнати с присмех от наша страна”, увери Бонев.

За него групата на ГЕРБ е “най-безотговорно и безобразно държаща се в общинския съвет”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бориске, ти можеш да извадиш тел за бушони, от фасунгата си, ако преди това вкараш трамвайна релса там
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За ГЕРБ - ясно, ама другите що не те искат, ***, Бонке :) от 22ма толкова ли няма 6 да те подкрепят, *** сливо не-остра :)
84
2
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 5 месеца
Защо ГЕРБ ще се страхуват от Бонев след като и кмета на София е от ПП-ДБ? Това е все едно пътниците на Титаник да са се притеснявали не от това че ще се удавят а че ще се намокрят. Или Бонев си мисли че софиянци са г.лу.пави или Терзиев е сменил отбора. Май е първото.
83
0
 
9
 
! Отговори
У бре преди 5 месеца
Този още не може да преживее ситуацията, в която изборно печелят София, а лично той е шкартиран вече два пъти! Измаменото камилче..
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никой не иска розови Бонита на шарени понита там,за да огранизират прайд след прайд.До гуша ни дойде от прайдове.Това са източник на зарази.Идват от други страни серопозитивни и с всякакви болести покрай прайдовете като го обръщат на бардак.
81
0
 
17
 
! Отговори
тъпомер преди 5 месеца
Щял да извади....,той и пинокио уж вадеше и на Росенец акостира,а сега носа му 30 см. и все расте.Айде по леко бре Бонев,най много да извадиш някоя кирлива риза от гардероба си.А иначе си въздух под налягане.
80
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как ще му отстъпят кокала? На кради София?Вместо Георг.
79
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Моделът на Фандъкова си беше суууупер. Бавно, полека София ставаше по-красива, а метрото все по-дълго. А сега улиците мръсни, ама толкова мръсни не са били. И то в центъра.
78
1
 
15
 
! Отговори
робензон преди 5 месеца
А нещо май по кварталите повсеместно *** прелива от контейнерите?
77
0
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 месеца
Значи само от Бонев зависи това да се изкарват някакви "кирливи ризи".Аз пък си мисля,че по-скоро ГЕРБ не го подкрепят заради лошото му възпитание.
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сега нещо пречи ли?
75
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами махнете ги тия вещици и розови понита, това не е наша традиция.
74
0
 
23
 
! Отговори
Алекса преди 5 месеца
Вече Пепейците си показват рогата ! Украсиха София вместо коледна украса с вещици и розови символи !
73
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бонбончо Бонев никой не желае нощни пеперудки
72
1
 
34
 
! Отговори
Василев преди 5 месеца
Не само ГЕРБ,никой не те иска!Нито една партия в СОС не иска пеперудката борисчо! Никоя! Ще спасяваш София! А от какво ще я спасяваш? Спаси себе си защото ще гориш в ада, блудно същество .
71
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Освен да търси кусури до сега какво друго е работил този непоределен пол. Май е заел стратегия вероятно за следващите 4 години да се оправдава колко много му пречат от ГЕРБ. Лесно оправдание за собствената му некопететност ...
70
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
То не е голяма постижение да замениш чуждите кирливи ризи с твоите такива. Разлика няма.
69
1
 
21
 
! Отговори
Бонев, преди 5 месеца
Ако знаеш нещо за "кирливите им ризи", казвай! ... или замълчи завинаги! Ти, като опозиция управлява с тях! И говореше само вестникарски упорки. Бъди конкретен.
68
2
 
11
 
! Отговори
Някои преди 5 месеца
Има симптоми за медицински преглед и лечение. Но само болния трябва да потърси помощ от лечебно заведение. Но всъщност не демонстрира нищо нечувано и невиждано, имаше Сидеров копейкин и минало като Виденов Ганчев . . Дай заявка за по сериозна епикриза.
67
2
 
35
 
! Отговори
Gogo преди 5 месеца
Голяма ревла е тая мис Бони. Никой от ГЕРБ и сие няма да позволи да бъде избрана за председател на СОС защото е некадърна и злобна,