Бонев: ГЕРБ не ме искат начело на СОС, защото ще извадя “кирливите им ризи”

Досегашният безхаберен модел повече нямало да бъде толериран
3 дек 2023 11:31, Елка Василева
125
Бонев: ГЕРБ не ме искат начело на СОС, защото ще извадя “кирливите им ризи”
Снимка: архив, БГНЕС

И да не ме изберат за председател на СОС, няма да се разколебая в целите, които съм си поставил и лични, и като политическа организация - да освободим София от досегашния порочен модел на управление, публично да извадим всичките “кирливи ризи”, които ще намерим при ревизията на предишното управление, и да има малко справедливост. Това искаме да направим, за да има последствия. Това заяви пред БНТ столичният общински съветник Борис Бонев от “ПП-ДБ (Спаси София)”.

Още по темата
Той беше категоричен, че “досегашният безхаберен модел повече няма да бъде толериран” и даде пример. “За първите 11 месеца на годината фирмите за почистване на София са глобени от Столичен инспекторат с едва 500 000 лева. Само за 24 часа, когато започна силният снеговалеж, глобите бяха за 120 000, а след това са за много повече.”

По думите му определени кръгове се опитват да формират за него представата, че е властолюбив човек и единствено позициите и постовете са най-важни за него.

“Те се опитаха да направят тази интрига, когато не беше ясно кой ще е обединеният ни кандидат за кмет, а сега продължават заради избора на председател на СОС. Аз съм избран от нашата група като подходящ кандидат за председател на СОС. Смятам, че съм подготвен, че имам достатъчно знания за София и рекорден брой преференции. Благодаря на хората за доверието, което са ми дали”, отбеляза Бонев.

Според него партията, която със сигурност не иска да го види начело на СОС, е ГЕРБ, защото “те знаят, че никога няма да допусна всичко, което те са правили, да си остане заринато под бумагите, новите идеи и приоритети.”

Бонев заяви, че групата на “ПП-ДБ (Спаси София)” е изключително сплотена и държи на кмета Васил Терзиев.

“Той има пълната ни подкрепа, а ние - неговата. Всички опити някой да вкарва интрига ще бъдат посрещнати с присмех от наша страна”, увери Бонев.

За него групата на ГЕРБ е “най-безотговорно и безобразно държаща се в общинския съвет”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
38
 
! Отговори
Кирливи гащи преди 5 месеца
Този е толкова мръсен и долен мазник
45
1
 
39
 
! Отговори
тато преди 5 месеца
Лудд умора няма. Дойде време да се върши работа, а не само приказки...
44
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бонев с неговата мания за величие, е готов за 4-ти километър. Там ще му помогнат.
43
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи ако не начело на СОС няма да извади кирливи ризи ли? Това е смешно оправдание.
42
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
ами почнете от кои извозва отпадъ=ци-те от контеинерите на кого е фирматакои извозва пръстта от метрото на кои е фирмата кои получава наи много разрешения за строителство в софия и на кого са давали подарък жилище кои трябва да прибересчупените клони и опадалите листа в комплексите спрете строителството в софияподдържаите построеното
41
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нищо няма да им "вадиш" защото си зависим от сглобката. Измисли си някаква друга причина.
40
2
 
31
 
! Отговори
aa1820 преди 5 месеца
Тва е демокрацията, Бонбончо! Печелиш мнозинство - управляваш. Ако пък не - правиш коалиция. Опозицията не ти е виновна за това, че не си избран за нещо, което много искаш.
39
2
 
34
 
! Отговори
Най-кирливата риза! преди 5 месеца
Ти си най-кирливата риза в СОС, Боне!
38
3
 
7
 
! Отговори
Защо няма да се преди 5 месеца
оправим?Защото липсват честни и почтени политици,това е оксимирон.Не става да излиза някой,който да заклеймява аферите и далаверите на другите,но той да е от същото тесто омесен.И докъде ще я докараме? Вероятно ще трябва посолствата не само да диктуват на нашите сламени хора какво да изпълняват,но и да назначават чужденци за тази цел.Друго е като те ограбва,лъже и заблуждава някой наглосаксонец, звучи някакси по демократотолерастично.Плачи,Българийо от чедата си политици.
37
3
 
41
 
! Отговори
Хаха преди 5 месеца
Пак да питам, Бони освен 4 години общински съветик друго работил ли е ? Да си покаже трудовата книжка, да видим какъв работил човек се кани да управлява София.
36
3
 
28
 
! Отговори
Една кирлива риза преди 5 месеца
ще вади други кирливи ризи?Ама тя нейната кир била от умно-красиво-гейска благородническа пот,ароматизирана.
35
1
 
34
 
! Отговори
Алекс преди 5 месеца
Засега СОС работи добре.Не допусна един въздухар Борис Бонев,който не е свършил грам работа,да му стане председател.
34
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Докато ГЕРБ са в управлението на държавата никога няма да се оправим.
33
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няколко дежурни гербави истерици лай..мети,се чудят как да оплюят един достоен мъж,само защото е решил да разкрие далаверите им.
32
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако знаеш нещо притеснително, какво ти пречи да сигнализираш прокуратурата и сега. Няма нужда да си председател на СОС!
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не ви разбирам стратегията за управление. Щом ГЕРБ не ви искат, направете коалиция с другите партии и продъжлавайте напред с управлението на града.
30
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
С ГЕРБ приключихме, идеята беше само да ги махнем от властта, а не да ги преследваме и да правим гонения и сталинистки чистки. Правете демокрация, а не съветски софийски съюз.
29
3
 
43
 
! Отговори
MNENIE преди 5 месеца
Този гей трябва да се изгони от София . Видяхте ли коледната украса на София ?Вместо Дядо Коледа и Снежанка са сложили Снежан и розови еднорози - типична реклама към децата за обръщане на пола - момчетата да станат гей .
28
3
 
23
 
! Отговори
само да кажа преди 5 месеца
този се оправдава с другите като влезе така внезапно в столична община какво ти пречеше????какво направи за столичани досега????аха сетихме се направи контролата в градския транспорт да е без униформи и да се държат с пътниците като с мутри!!!!върна мутренските и маХйотски похвати това направи...къде го има това контрола в граски транспорт да не е с униформи...даа в африка тази територия в африка ли е????на само партиите ами столичани не те искат марш от столична община попадна там случаино!!!
27
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мис Бони какво и пречи да вади кирливи ризи и като общ съветник?! Защо трябва да е председател?! Тази истерия не е държане на самостоятелен зрял мъж!