СОС отново блокиран, пак не избра председател

Терзиев се надява на разумно решение
25 яну 2024 13:18, Нели Христова
82

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

И след второто гласуване Столичният общински съвет не успя да си избере председател, предаде БГНЕС.

Още по темата
Кандидатът на "Продължаваме промяната – Демократична България (Спаси София) Цветомир Петров получи 26 гласа, а кандидатът на БСП Диана Тонова - 9.

Кметът на Столична община Васил Терзиев заяви, че за седми път не СОС не успя да си избере председател и да заработи този толкова важен за града орган.

Той отправи покана към всички политически партии в рамките на следващия час да се видят и да надскочат различията.

"Надявам се да сме мъдри днес и да успеем да стигнем до някакво разумно решение", каза още Терзиев.

След направено предложение от общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера СОС да се събере отново днес в 13:30 часа, 55 общински съветници гласуваха "за", нямаше "против" и "въздържали се".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
7
 
! Отговори
Закривай! преди 3 месеца
Циркът е тук и не е нужно да си купуваш билети за *** скечове, на живо, от софийска община. Жалка работа са кмета - бизнес мекотело, розово епилираните еднорози и останалите от миманса поддържащи нескончаемия циркаджилък.
23
9
 
10
 
! Отговори
Нане преди 3 месеца
герберастите разиграват пиесата галената Богданка и накрая, ще полегнат на розовите понита променкаджии... ===))) така им е заповядал губернатора...
22
8
 
11
 
! Отговори
Герберите преди 3 месеца
Герберите може да крадяха ама имаше асфалт, който да си събере Бойко или крадяха ама сметките на сканираните блокове станаха на половина. А плана за възстановяване на Радев, който не краде и неговите министри на промяната, които дадоха 1.3 милиарда пара на спонсора си Бобоков и 280 мил. За батерии с които тока на всички българи ще се вдигне от 2025 г.
21
2
 
17
 
! Отговори
до Обективно преди 3 месеца
Даже да си прав, той какво им е виновен на тия пудели, нали взеха властта, ами да управляват..., като не могат махат се и нови избори, народа значи не ги иска повече от Тиквоций!
20
4
 
17
 
! Отговори
Шаши преди 3 месеца
Когато котката спи мишките излизат. Ние си спим ли спим, а разни дон Педро излизат да си веят знамето с дъгата в общината.
19
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре, махнете ги всичките, щом не могат да се разберат и да направят демокрация, като хората. И изберете изцяло нов съвет с нови хора и нов кмет. Има ли такава столица в Европа, някакви ПолуПедали да правят тоталитаризъми и да ви се правят на феодали?
18
19
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 3 месеца
Усеща се дебелата ръка на Тиквонций. Ако не управлява ТОЙ-НИКОЙ няма да управлява.
17
8
 
33
 
! Отговори
пуАХАХАХХАХАХ преди 3 месеца
Айдее бре, промянаджии нали спечелихте изборите, айде да ви видим, нали сте много силни, народа мрази всички, ей така ще ви гледаме сеира, нещастни пудели такива, ай нови избори за съветници иска народа, да та видите колко струвате...
16
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Народа като не може да избира така се случва. ГЕРБ -ерите искат да крадат, както и БСП и ДПС и заради това се случва всичко. Доволен от ГЕРБ може да бъде само лично облагодетелстван или този на който му е наредено. Иначе ГЕРБ е на власт от над 20 години: няма детска болница,има деца които не могат да посещават детски градини, улиците и тротоарите са като в някоя бедна африканска държава, няма нов футболен стадион.... Може да пиша цял ден. Но каквото и да пиша всичко е в нашите ръце ,на изборите.
15
0
 
31
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Закривай! Няма смисъл....
14
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Mиc Бoни npaви ли фacoни?
13
0
 
29
 
! Отговори
Браво! преди 3 месеца
Не че разбирам нещо от общинско съветничене, но не е ли логично, след като два месеца Общинския съвет не може да си избере даже и председател (единствената задача, която имаха), да се премине към преконфигуриране на самия съвет.А, да и без лафчета от рода, че те са там за наше добро и за да ни представляват и е по-добре да бъдат там.Нещата са много прости. Работата се познава по резултата, а в случая такъв няма. Следователно няма необходимост от този съвет в тази конфигурация.
12
4
 
29
 
! Отговори
Розовко ми е преди 3 месеца
Кметът е в отпуск. На пазар е за розови понита и еднорози за гей парада през юни.
11
3
 
31
 
! Отговори
Соево мляко преди 3 месеца
Вън тротинеткаджиите от сос!
10
6
 
27
 
! Отговори
Шаши преди 3 месеца
Защо на мис Бони не й излиза прякора. Не е верен ли?
9
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия май не разбират,че и нашето търпение има граници.
8
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами да им дадат по някой пост на всички партии като на Десито за да върви бизнеса ...ааа ,,работата,, :)
7
2
 
37
 
! Отговори
Shark преди 3 месеца
Хубаво да се видят, и хората хубаво да видят какви мизреници са пратили там. Само мислят за власт и крадене. Това е, не може да се направи компромис в името на София. По същия долен начин се управлява цяла България!
6
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия всички си вървят на инат един на друг,а страдат софиянци.По-добре да има нови избори и всички,които бойкотираха избора на председател да отпаднат от надпреварата.Това вече зависи от нас.
5
15
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 месеца
Затуй трябва да има служебен СОС назначен от Президента