ПП-ДБ-СС в СОС недоволни: Опозицията взе най-важните комисии

Всички се обединиха срещу нас, заяви Емилия Ангелова
9 фев 2024 10:00, Анисия Иванова
30

"В СОС станахме свидетели на добре разигран спектакъл. Темата за комисиите не беше започвана, колегите настояваха това да се случи вчера. Изведнъж се излезе с доклад на г-н Контрера, в който имаше всичко друго, но не и това, което беше обсъждано на 5-часовите преговори. Още по-фрапантното беше, че 50 пъти ГЕРБ, БСП и малките партии си подкрепяха едно след друго 50 предложения, взимайки най-важните комисии", заяви общинският съветник от ПП-ДБ-СС Емилия Ангелова.

Вчера Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС получи подкрепа за председател на СОС, но коалицията не получи председателските постове на важните комисия в местния парламент. След 13-часови обсъждания формацията напусна снощи заседанието на Общинския съвет.

Пред Bulgaria ON AIR Ангелова отхвърли обвиненията, че с напускането на вчерашното заседание ПП-ДБ-СС са абдикирали от задълженията си.

"Видя се какво е новото мнозинство. То е надпартийно, може би е икономическо. Пробвахме 50 пъти да гласуваме - абсолютно циментирани резултати. Не се чувстваме в изолация, ние сме победител в тези избори. Беше изключително арогантно, че хора, които загубиха изборите и имат два пъти по-малко общински съветници от нас, вчера решиха, че могат да имат претенцията да управляват. Визирам ГЕРБ и подкрепата на всички други", подчерта Ангелова в "България сутрин".

Тя изтъкна, че финанси и икономика са изключително важни комисии, а от ПП-ДБ-СС са били готови да отстъпят на ГЕРБ икономическата комисия, за да има баланс. Както и транспортната комисия на БСП.

"Изведнъж се оказа, че са се договорили да вземат всичко. Има комисии, през които минава повече ресурс. Трябва да има определени контролни механизми и баланс", каза още Ангелова.

Тя е категорична, че ще търсят промяна на ГЕРБ модела, защото вчера той се е върнал - задкулисни интриги на хора, които са се договорили предварително. Те не приеха нашите заявки и се обединиха срещу нас, заяви общинският съветник от ПП-ДБ-СС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: СОСBulgaria ON AIRПП-ДБ-СС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Излъгаха ви, *** и Продажници.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
МИСЛЯ ЧЕ НАИ ВАЖНИТЕ СА ТАМ КЪДЕТО НАИ МНОГО СЕ КРАДЕ
24
0
 
1
 
! Отговори
Ради преди 3 месеца
Алчна работа и тва си е !
23
0
 
7
 
! Отговори
az преди 3 месеца
До Мдааасъгласен съм с теб! Заради предателството им към Борис Бонев (бяха му обещали да е кмет) ПП-ДБ загубиха много гласове и вървят уверено надолу!
22
1
 
12
 
! Отговори
Майора преди 3 месеца
Та по голям пороченнмодел от този , който вие сътворихте по време на изборите с фалшивите флашки и подписани книжа от неоторизирани хора има ли? Много ясно е че с това спечелихте мнозинство , но за теи месеца превърнахте София в мръсен град иоще личат останките от предните снегове! Така че Ангелова след като не можете да управлявате , не заслужавате и да сте начело на комисиите! Нищо не става от мамините и таткови снчета , получили всичко наготово!
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами така става бе, душа, когато няма сглобка. Ако бяхте направили коалиция с някоя от партиите, щяхте да можете да претендирате към партньорите си. Вие си избрахте модел с "плаващи мнозинства" и сега вместо плаващо мнозинство, получавате давещо се малцинство.
20
0
 
8
 
! Отговори
МИ то ПП преди 3 месеца
така управлява държавата, но това не се коментира. Да не реват! Каквото повикало - такова се обадило. Да видят и те другата страна
19
0
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
ДЕНКОВ ИСКА ДА СЕ ПОКАЗВА ПРЕД СВЕТА ЧЕ БИЛ ОТ ШАРЛАТАНИТЕ ПОТРЕС ДЕНКОВ А БЪЛГАРИЯ А ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ КЪДЕ ДА ОТИДЕМ ЧЕ ДА СЕ ПОКАЗНАМЕ НИЕ КАКВО ИСКАМЕ И ДА ВИ ПОКАЖЕМ ВАШЕТО АЛЧНО ЛИЦЕ ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ ШАРЛАТАНИ ПРАВИЛНО ВИ НАРЕЧЕ РАДЕВ
18
0
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
НОВИ ИЗБОРИ ЗА КМЕТ И СЪВЕТНИЦИ СОФИЯ ОПОМНИ СЕ НЕ СЕ ОСТАВЯЙ НА РПППППППППИ ДСЧЕРВЕНОТОМИЛИОНЕРЧЕ
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А кметът от ПП на Илинден къде е, знае ли тази госпожа, която фантазира и живее в измисления свят на Кирил Петков?
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП и Бонев не са спечелили изборите, хванаха ги с флашки, че мамят и сега съдът заседава по този казус.
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малиии, колко са смотани тези. 4 месеца не могат да изберат председател. Смятай колко бързо и продуктивно ще работят занапред. Най-добре нови избори веднага.
14
0
 
11
 
! Отговори
ха преди 3 месеца
а не бе , ше ги оставят на вас та да перете парите на дс
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като не са доволни, в знак на протест, да напуснат сос.. Може и завинаги..
12
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Че той модела ПП е много по-страшен от модела ГЕРБ.Видяхме до къде ни докараха, та станахме за посмешище на цяла Европа и не само. Шенген, еврозона през крив макарон!
11
0
 
14
 
! Отговори
пп-дб преди 3 месеца
Не е само заради Бонев всички пп-дб са затова кой колко повече може да открадне
10
2
 
11
 
! Отговори
Мдааа преди 3 месеца
Всичко е заради Борис Бонев, заради него ПП-ДБ загуби позиции!
9
1
 
18
 
! Отговори
Г557дт преди 3 месеца
ПП-ДБ-СС не са дорасли до това да водят ползотворти преговори, а действат на инат и се мислят за най-знаещи и можещи и искат цялата власт, която народа не им е дал.
8
1
 
15
 
! Отговори
карачанаков преди 3 месеца
Еми, кои са опозицията?То какво излиза че само Ви сте праведни ,а всички други са криви и са против Вас.Не е ли време да се замислите що пък е така.Когато Киро бе мин. предс. с Вас бяха и БСП и ИТН и Ви напуснаха защо ли???
7
2
 
9
 
! Отговори
Моля другарко! преди 3 месеца
Пък Иванчо изяде средната част на баницата с всичкото сирене, а за нас останаха сухите корички!