Боят между бежанци в "Овча купел" започнал заради силна музика

Братовчед на настанен в центъра се спречкал с 10 момчета
Обновена: 11 мар 2024 09:15 | 11 мар 2024 09:13, Камелия Цветанова
28
Боят между бежанци в "Овча купел" започнал заради силна музика
Снимка: БГНЕС

Конфликтът в Центъра за бежанци в "Овча купел" е възникнал заради силна музика, каза Милена Методиева, директор на регистрационно-приемателния център в София, пред Нова телевизия.

Тя добави, че спречкването се е случило между лице, което е дошло на гости при свой братовчед, и 10 момчета, настанени в центъра. Гостът направил забележка на бежанците заради силна музика и така започнало спречкването.

Още по темата

Тя уточни, че пропускателният режим в центровете на Държавната агенция за бежанците е отговорност на охранителната фирма, с която имат договор.

„В момента се изяснява как лицето е влязло вътре, поискали сме обяснения от служителя на смяна. Може да се допусне човешка грешка, тъй като понякога влизат по 4-5 момчета заедно. В момента пропускателният режим е от 9.00 до 19.00 часа. Посетителите се проверяват, данните им се записват”, каза още Методиева. И беше категорична, че пребиваващите в центровете имат респект от полицията, но не и от охраната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Овча купелбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
5
 
! Отговори
007 преди 1 месец
Чий го дирите тука? Стойте си в къщи да слушате тракането на картечници и избухването на снаряди и музиката няма да ви пречи. На такива *** директно им пръскам тиквите със законно притежавания ми пистолет, ако ме нападнат или видя как нападат някой друг.
25
1
 
10
 
! Отговори
ами, преди 1 месец
Този център за отглеждане и обгрижване на близкоизточни нашественици отдавна трябваше да бъде премахнат.Не желаем да ги хрантутим,не желаем да съжителстваме с тях на наша територия.Входовете на магазините Билла и Пепко които се намират в близост са окупирани с такива седящи пушещи елементи които замърсяват срълбите и зелените площи с фасове и хранителни отпадъци.Говорят по телефони и оглеждат пазаруващи и минаващи.Наблизо има спирка на градския транспорт и университет.Не са приятна гледка.
24
2
 
25
 
! Отговори
Свен преди 1 месец
А, как ги хранят? Не ядат това, не ядат онова! Абе върви на майната си. От моите данъци се хранят! Ай да им....! Тези пари трябва да отиват за нашите деца, баби и дядовци, не за едни неандерталски ***!
23
3
 
18
 
! Отговори
Свен преди 1 месец
По бившите концлагери! Там да ги пращат! Това са ***, не хора!
22
2
 
11
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 месец
Така е. В началото ша ви е кофти,подли жа свикнете.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Не те не помогнаха на Газианите като трепаха евреи.Не те не воюват срещу украинци с презряни дегестанчета...Да продалжавам ли...
20
0
 
3
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 месец
Данчоооо! Хапчетата пак си зарязал Данчо! Слушай докторите, те искат да ти помагат! Няма обемни скенери и психоактивни клипове.
19
2
 
3
 
! Отговори
IOrdan Ivanov douser преди 1 месец
WARNINGS ABOUT BAD DEATH MUSIC TERROR !!! CASEs Bulgaria MArch 2024.. Озверяват обемно стотици с пси активни терористични музикaлни клипове.. ДА СЕ ЗАБРАНИ Пускането на музика.. Лично попаднах на РОМ в Англия КЕнтърбъри. Пуска си черна терористична музика по смартфона и се ОЗВЕРЯВА .. МИГНОВЕННО.След спиране се усПокояваше..Активират се МАСОВИ убиици .. Обсебват десетки ,правят масови сбивания.. тип на масовите убиици BLAck and Gray death mass murderers and killers experts must to see vide
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хаха, тая Милена нагла типично по български ... значи няма да търсят проблема, защо в центъра няма ред и се допуска силна музика, както и дива саморазправа, а ще гледат, защо госта бил влязал вътре :)))
17
2
 
11
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Съд за малоленият джигит ще има ли? Или и това е в разрез с "правилата"???
16
1
 
40
 
! Отговори
Чакай, чакай преди 1 месец
Чакай че нещо не разбрах! Как охранителна фирма? Ама това е център за бежанци, който би трябвало да е с много сериозен режим на охрана. Това не е частна фирма или цех! Абе какво става в тая държава?
15
1
 
24
 
! Отговори
Хюго Бос преди 1 месец
Този башибозук защо още не е изпъден?
14
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще се събудим като започнат изнасилванията и обезглавяванията ама както винаги ще е твърде късно !
13
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И от кога отмениха екстрадицията? Не спазваш законите - обратно от където си дошъл. Просто е.
12
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един и същи пише, че ако се защитиш и не си ОК да виждаш арабели с тръби и бухалки си копейка и рушшоффилл. Пиши, пиши, убеждавай ни колко са толерантни към нас и нашата вяра. Ислямска държава беше много толерантно място, Австрия си призна че са влезли и такива там :))
11
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В тия центрове са само мъже, интересно дали се пpacкат помежду си като Путин и Медведев?
10
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ходят с тръби и бухалки по улиците. Бият хора на Витошка пред хиляди, групичка от 10 човека и СЕ СНИМА ДА СЕ ХВАЛИ В МРЕЖИТЕ НА АРАБСКИ! Полицията вика, че нямало сигнал. И тук някакъв денегерат на стинки за всяка буква драсната, дето пише по цял ден и нощ разправя, че руснаците били виновни :)))). Те сигурно са надъхали арабелите за цирковете
9
12
 
7
 
! Отговори
Това е истината преди 1 месец
Няма криминално проявени бежанци в Австрия, 3 пъти бях там в центрове за бежанци! Има агресивни роми (ДЖИПСИ) които безчинстват!
8
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оградете го с тел и ток каква музика, някакви други екстри не искат ли, джакузи нещо?
7
37
 
5
 
! Отговори
руски метеж преди 1 месец
Отово дългата ръка на Кремъл! Настройват хората срещу ЕС!!!