Боят между бежанци в "Овча купел" започнал заради силна музика

Братовчед на настанен в центъра се спречкал с 10 момчета
Обновена: 11 мар 2024 09:15 | 11 мар 2024 09:13, Камелия Цветанова
28
Боят между бежанци в "Овча купел" започнал заради силна музика
Снимка: БГНЕС

Конфликтът в Центъра за бежанци в "Овча купел" е възникнал заради силна музика, каза Милена Методиева, директор на регистрационно-приемателния център в София, пред Нова телевизия.

Тя добави, че спречкването се е случило между лице, което е дошло на гости при свой братовчед, и 10 момчета, настанени в центъра. Гостът направил забележка на бежанците заради силна музика и така започнало спречкването.

Още по темата

Тя уточни, че пропускателният режим в центровете на Държавната агенция за бежанците е отговорност на охранителната фирма, с която имат договор.

„В момента се изяснява как лицето е влязло вътре, поискали сме обяснения от служителя на смяна. Може да се допусне човешка грешка, тъй като понякога влизат по 4-5 момчета заедно. В момента пропускателният режим е от 9.00 до 19.00 часа. Посетителите се проверяват, данните им се записват”, каза още Методиева. И беше категорична, че пребиваващите в центровете имат респект от полицията, но не и от охраната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Овча купелбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Зомбират бежанците с честоти като животни
5
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нито един работник в България НЕ СИ върши работата качествено. Но за сметка на това всички имате големи претенции за заплати. Кога всеки един гражданин ще разбере , че на работното място трябва да работиш на 100 процента? Всички сте някакви мързеливи оплакващи се бай ганьооввци. И в държавния и в частния сектор. Ако всеки започне да си върши работата качествено мкого от проблемите ни , ще изчезнат..
4
5
 
28
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Ще става ежедневие като дойдат криминално проявените от австрия Които шедро покани сглобката да изхранваме
3
0
 
40
 
! Отговори
Фед Красивия преди 2 месеца
Фирмата прибира тлъста сума държавни пари уж за охрана.Сложили са някоя пенЦия да варди.Той не се и разправя с тия *** ,влизат излизат и логичното се случва.Но през тва време няколко хора на държавни постове, взимат пари,че да си купят нова кола + къща...Някъде греша ли в анализа?
2
2
 
18
 
! Отговори
Мима ококорената преди 2 месеца
Друго си е галантен спор за паркомясто на слънчака.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хубава работа ама