Къде в София няма да има вода на 21 май, вторник?

Причината са строително-ремонтни дейности
20 май 2024 09:27, Елка Василева
4
Къде в София няма да има вода на 21 май, вторник?
Снимка: "Софийска вода"

На 21 май (вторник) 2024 г. във връзка с подмяна на хидрофор на бл. 126, ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

бл. 126

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: пред бл. 126.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Симеоновският лифт отива в историята: Къде е истината и защо се стигна до това?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
вгз преди 3 седмици
Има водоноски, както и магазини. Как позна - с малко дете съм, но не ми пука особено. Както по-горе пише, просто се абонираме за спама кога ще спират водата и ще знаем предварително, преди новините да го пишат.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 2 Има едни неща наречени водоноски.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До вгз - Все пак съобщават на коя улица в центъра или в кой блок в комплексите няма да има вода. Това е важно, представи си, че си с малко бебе, какво ще правиш, ако не си се запасил предварително с вода за един ден?
1
0
 
2
 
! Отговори
вгз преди 3 седмици
Там, където ще я спрат, няма да има вода. То е очевидно.