Той каза: Не

Кака отказа милионите на Сити и остава в Милан
20 яну 2009 10:17, Красимир Ангелов
32
Той каза: Не
Снимка: БГНЕС

Плеймейкърът на Милан Кака е отказал офертата на Манчестър Сити и ще остане в Милан.

Новината съобщи президентът на "Росонерите" Силвио Берлускони.

"Официално е. Кака остава в Милан", обяви Берлускони.

Шефът на росонерите се включи по телефона в предаването "Прочезо ди Баскарди" по канала Италия 7. "Кака остава при нас. Той е невероятно момче. Пример, който всички трябва да следваме".

"Кака е голям човек. Отказа се от много пари, за да остане в Милан. Няма да иска увеличение на заплатата за това, което направи. Каза, че предпочита любовта на хората, на Милан, на съотборниците си, отколкото парите. Той е човек, който вярва на това, което прави", заяви Берлускони.

Само секунди след това изявление Кака се показа на прозореца на своя дом и показа фланелката с №22 на Милан на стотиците фенове, които чакаха долу. Същата тази фланелка той взе със себе си, след като по-рано в понеделник напусна офиса на Милан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
валериО преди 15 години
Ей,чш,клоуните,кво зяете за белия *** толкова?Все едно,че сте с абонаментни карти за мачовете на Милан и го гледате на живо как играе.Аре сеа некой да каже колко е велик Кака?Кво запомнящо се направи във футбола,златна топка в година която беше бедна на изпълнения,дори К.Роналдо е по добър от него,да не споменаваме Л.Меси.Не може да стигне славата на Анри,Зиданката и един страхотен Макелеле.И непостоянен в мачовете,аре,чао и Атака-Барса!
30
0
 
0
 
! Отговори
съвсем случаен преди 15 години
Да видим на кое място ще завърши Манчестър Сити като наринаха толкова пари за играчи. Има отбори, които и най-добрите футболисти на света да притежават няма да постигнат никакви резултати. Добре е, че Бербатов не се излъга за да отиде при тях. Във футбола парите не са всичко въпреки, че много разчитат на тях. Много по-важни са любовта към отбора и феновете, магнетизма на клуба и славната му история съградена от легендарните му играчи през годините.
29
0
 
0
 
! Отговори
Ivo-DE преди 15 години
И Гонзо се върна при нас.
28
0
 
0
 
! Отговори
Желязко Желев jele преди 15 години
Ние си имаме КаКа.Тои се казва Елин Топузаков.Отдавна не се интересувам от футбол но запомних този футболист когато остана в Левски.Макар и да имаше много изгодно предложение от руски отбор .
27
0
 
0
 
! Отговори
СтоБо преди 15 години
Нека всички фенове на Милан да са благодарни на момчето със златната топка и златното сърце. Иска се кураж, сърце и душа, за да продължиш да подкрепяш отбора си при тази космическа сума, която му предлагаха. Браво и от мен на Кака. Аз съм фен на Наполи ама шапка му свалям на момчето.
26
0
 
0
 
! Отговори
Пламен преди 15 години
Браво! Един от малко примери в днешно време, че има нещо по-важно от парите! Да е жив и здрав само, любовта на хората отдавна я има..
25
0
 
0
 
! Отговори
Ivo-DE преди 15 години
Браво на Кака! Мъжка постъпка, в Милан наистина си има всичко. Радвам се, че "послуша сърцето си, а не портмунето" Толкова години в Милан и сега така да ги изостави, просто не ми се вярваше.А това с тези милиони и безумни цени започна да се превръща в лудост!!! Сега разбрах, че BAYERN са сложили 150 млн. за Рибери...
24
0
 
0
 
! Отговори
Ivo-DE преди 15 години
Браво н
23
0
 
0
 
! Отговори
Balgarin преди 15 години
Imam malka pi6ka.
22
0
 
0
 
! Отговори
bai преди 15 години
F O R Z A U D I N E S E ! ! !
21
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
дали става...?
20
0
 
0
 
! Отговори
Don Vito Corleone преди 15 години
FORZA CATANIA ! ! !
19
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
F O R Z A J U V E : )
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Inter = G0VEDA
17
0
 
0
 
! Отговори
bety преди 15 години
Abe Latino si e otvsiakade!Bravo!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Privyrjenik sym na A.S. Roma, no vse pak 6te kaja bravo na Kaka ! Evala.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
FORZAAAAAAAAAA MILAN!!!! KAKA 22 the BEST!!!!!!!!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
brao prosto neveroqtno da prodaljava da ni radva v milan
13
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Are ve, toi mnogo dobre znae che City v momenta sa s kup problemi i shte im trqbvat pone nqkolko godni dokato se razviqt kato nov grand v Angliq. Tova znachi che toi shte trqbva da izkara nai-dobrite si godini kato futbulist v izgrajdane na nov otbor. Tova e neshto koeto toi ne iska, toi iska da e dzvezdata v golemiq Milan. Tova nqma nishto obshto sys jelanieto mu da igrae za nqkoi ili ne. Ne prevyzglasqite avtomatichno a pomislete malko ;)
12
0
 
0
 
! Отговори
Stanko преди 15 години
това ми напомня и за Джерард, който си остана в Ливърпул и това беше огромен + за него. Не са много хората, които биха постъпили така. Браво на Кака!