Тервел Пулев на полуфинал на европейското по бокс

Българинът сгази украинец, излиза срещу турчин за място на финала
22 юни 2011 09:25, Красимир Ангелов
85
Тервел Пулев на полуфинал на европейското по бокс
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Българският национал Тервел Пулев се класира за полуфиналите на европейското първенство по бокс в турската столица Анкара.

Пулев, който се състезава в категория до 91 килограма, със сигурност ще вземе медал от 39-ото европейско първенство по бокс за аматьори.

По-малкият брат на Кубрат Пулев върна настроението на цяла България, след като във вторник световният шампион от 2009 година Детелин Далаклиев бе дисквалифициран от турнира заради това, че е с 50 грама над допустимото по време на официалното претегляне преди своя мач.

Тервел Пулев си заслужи място сред най-добрите четирима в своята категория, след много хубава победа над украинеца Денис Пояцика.

Вижте още за успеха на Тервел Пулев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Тервел Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
3
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Момчето е умно , свястно и е много добър спортист. Трябват ни повече като него.
79
0
 
3
 
! Отговори
Aни преди 12 години
до 81 А може би не е зле първо да се информираш , преди да се изказваш неподготвен .Тервел Пулев има висше образование със специалност право . Учи в Софийският университет Св. Кл. Охридски. Явно са му останали достатъчно мозъчни клетки , за да се справи с една от най - тежките специалности.
78
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С више икономическо благодарение на това че си играл физическо! Ако беше боксьор дали щяха да ти останат клетки за икономиката? Няма нищо лошо да си спортист. Аз съм с две виши инженерни образования и от както се помня не съм спирал да плувам. На спорта трябва да се гледа като instrument за здрав дух и тяло а не да се извайват празноглави идоли от които едно съвременно общество няма нужда.
77
0
 
1
 
! Отговори
Самбист преди 12 години
Спорта ми е дал единствено положителни неща в живота! Бивш спортист съм ,с висше икономическо образование и магистратура.Работя като застраховател , преди време съм работил в Разплащателната агенция към ДФ Земеделие !На 30 годинини съм и съм постигнал достатъно.Не мисля че имате основание да оплювате спортистите само защото сте комплексирани аутсайдери и не сте играли физическо в детството си!
76
0
 
0
 
! Отговори
до 77 преди 12 години
навярно не знаеш какво е анаболен стероид.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е 50 грама в сравнение с 500% липса на мозък? :::))))))
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не спорим. Как да спори човек с анаболен стероид. Дано някой ден измислят и хормони за акъл. Тогава такива самбисти като теб по три глави ще носят!
73
0
 
0
 
! Отговори
Самбист преди 12 години
във вторник световният шампион от 2009 година Детелин Далаклиев бе дисквалифициран от турнира заради това, че е с 50 грама над допустимото по време на официалното претегляне преди своя мачНе си давате сметка като оплювате боксъорите ,че цяла година подготовка отиват на вятъра за 50 г.Вие вероятно тежите по 50 кг или имате по 50 излишни защото цял живот сте били нелицеприятни *** и *** ,които не познават спортната култура!
72
0
 
1
 
! Отговори
Самбист преди 12 години
Нямам намерение да споря с *** които са били тормозени в детските си години физически,психически и сексуално!Този ваш спомен е оставил тежки и неличими удари върху начина ви на социална адаптация в трезвомислещото и физически здраво общество!Вие сте безгръбначни *** живеещи в измислен свят изпълнен със злоба към добреизглеждащите телом и духом хора!Вземете за пример дори параолимпийците - хора в неравностойно положение чиято единствена подкрепа в живота е именно спорта!
71
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сащ, Китай и Рyсия са велики сили благодарение на бокса и спорта като цяло. От утре ще им раздават тояги вместо M16. Самбиста е по мъдър от везира на Спорта! ::::))))))))))))))))))))))))))))))))))
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СамбистЗащо даваш за пример държави като Рyсия, Китай и Сащ? България като мащаб нима е сходна с гореспоменатите държави? Никoй не говори против спорта а против ударите по главата както е при бокса и неговото издигане в култ. За това не си в състояние да мислиш трезво. Другия път пробвай с лопата ако кyршето не ти стига!
69
0
 
1
 
! Отговори
Самбист преди 12 години
70 и 71 - няма по-жалки комплексари от вас!Спорта е дисциплина,култура и здраве!Човек без спортен дух ,не е човек!Една страна без добри спортисти не е нищо!Давам за пример Русия,САЩ и Китай - имат най-много олимпийски отличия и са велики сили!Вие сте жалки диспластици - подобия на хора!Без спорт и спортна злоба всички в Бг ще станат като вас - страхливи плъхове!
68
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Давам за пример швейцарците. Не се чува много за тях по спортните новини но стане ли на въпрос за механо техника веднага блесват. Това им носи най-голямото богатство на света. Дано и ние българите станем като тях защото можем стига да искаме! Колкото по скоро Боксьори, Самбисти, Борци и още куп нискостеблени си отидат у небитието толкова по добре за един цял народ!
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В отговор на Самбист! От последния кривопис можем да оценим боксьорските нрави както и не-комплексите на пишещия. Дали той е в състояние да прослави България и по точно с какво?
66
0
 
1
 
! Отговори
Самбист преди 12 години
Кво плюете бокса е комплексирани,слаботелесни диспластици - спорта е здраве и култура!Бокса дава твърд характер и дисциплина . Това че сте с физика на *** и не можете да се наберете 2 пъти на лоста не ви дава право да плюете спортиста.Докато вие пърдите и гледате новини на турски език тези мъже прославят родината.
65
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 66За някои постижения а за други извращения! Двама полумалоумни се млатят за пари а електорат от също толкова средно-*** им се радват като малки деца на цици! Същото е и във футбола! Хората or ЗАПАД попадат във същата категория. Трудно ще срещнеш образован и еродиран западно европеец да се възхищава на неандерталски побой.
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 59Такива като теб най-лесно се бият, като мече в дирек! Със слонска сила не става а с акъл ако го имаш разбира се. Умният човек е измислил инструменти като пищов, лък, арбалет и тн. Простака се мисли за "слон" макар и за малко!
63
0
 
6
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Защо отричате постиженията на момчето!? Това само в България може да се случи ! Навсякъде по света се гордеят със спортистите си и ги подкрепят . Ако желаете да се развивате в някаква друга област нито някой ви спира , нито някой ви ограничава. И когато постигнете успех и представите страната добре на международно ниво , ще получите признание и всички ще се радваме за вас . Никой не ви насилва да се занимавате с бокс ! Каква е тази злоба ! Честито на Тервел и дано стане шампион !
62
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Сега ще играе с някакъв *** *** Бахрам Музафер от домакините. Трябва да му счупи тъпата мутра поне на 8 места.
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Но пък иначе си прав! Има си хора за всичко. Все някой трябва да ни мести роялите и да носи багажа. Трябва също и да ни отваря вратата когато влизаме в кръчмата.:) Бъди жив и здрав и гледай да понапреднеш с граматиката, че изпадам в нокдаун като те чета.:)