Мъри: От България искам само Маркиньос

Халфът на ЦСКА може да смени клубната си принадлежност до дни
19 юли 2011 13:33, Красимир Ангелов
3
Мъри: От България искам само Маркиньос
Снимка: Булфото

Треньорът на кипърския Анортозис - Станимир Стоилов разкри, че в плановете му за селекция, освен асът на ЦСКА - Маркиньос, не влизат друго играчи от родното първенство.

"Искам да взема Маркиньос в моя отбор, защото много харесвам неговите качества. Говорих с ръководството и те ми обещаха, че ще започнат преговори за неговото привличане".

"Сега вече всичко е в техни ръце. Въпрос на преговори между двата клуба е дали ще се стигне до сделка. Аз не съм разговарял с никой от ЦСКА", отчете бившият национален селекционер.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Попов преди 12 години
"Треньорът на кипърския Анортозис - Станимир Стоилов разкри, че в плановете му за селекция, освен асът на ЦСКА - Маркиньос, не влизат друго играчи от родното първенство. "Искам да взема Маркиньос в моя отбор, защото много харесвам неговите качества. Говорих с ръководството и те ми обещаха, че ще започнат преговори за неговото привличане".""..Аз не съм разговарял с никой от ЦСКА", отчете бившият национален селекционер."Какво е казал в крайна сметка? Драскачи смотани.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що така бе Мъриньо ? В Лефски няма ли качествена стока, та си тръгнал от ЦСКА да купуваш?! То в Лефски думузчисйки, туй тасевски, онуй *** от лом, Гонзьо по прякор ИнжЕнера :) ( който понеже е гений и от малък е учил на стратегия не кой да е а самия Сър Алекс Фъргюсън) и още и още знайни и незнайни фтуболни войни :)
1
5
 
2
 
! Отговори
Лудогорец напред преди 12 години
е какво му харесват на тоя *** така и не разбрах?