Заради Лечков не съм в националния, призна Бербо

„Само критикува, а не се погледне”
3 сеп 2011 09:32,
404
Заради Лечков не съм в националния, призна Бербо
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Мегазвездата на родния футбол Димитър Бербатов разкри коя е причината да се откаже от участие в националния отбор на България.

Бербо говори веднага след загубата от Англия, която изгледа от трибуните на "Васил Левски".

"Има хора в БФС, заради които не съм в националния отбор. Те трябва да си отидат, за да стане хубаво. Ето казах ви защо не съм в отбора. Не е заради Боби Михайлов. От него не съм видял нищо лошо".

"Хората, които трябва да се махнат, се знаят. Тях никой не ги харесва, никой не ги обича. Водач на групата е Йордан Лечков. Само критикува, а не се погледне какво представлява", започна Бербатов

"Това е Англия, нормално е, постараха се момчетата, но Англия вкара три хубави гола. Тук ще излязат около 100 човека и всеки ще си каже мнението, всеки се старае, момчетата играха, това са техническите качества на отбора. Даже леко се поуспокоиха англичаните".

"Стилиян и Мартин останаха най-опитните и най-силните в националния, затова ги уважавайте и обичайте. Тези, които са повикани, може би са най-добрите, Лотар Матеус знае. Аз мисля, че всички направиха каквото могат", каза още футболистът.

"Моята тръпка е на друго място, стисках палци. Какво да си мисля, мисля какво прави детето ми. Трябва да му вярвам на Сър Алекс, опитвам се да му вярвам, губиш увереност и самочувствие понякога, но те се възвръщат", сподели още той.

"Стадионът беше толкова тих, толкова тих стадион не съм виждал. Всеки ще се прави на експерт сега. Хората живеят с мисълта, че това е отборът от 94-та. Това е друг отбор, други момчета.

"Аз няма от какво да се страхувам, не можеш постоянно да плюеш против отбора, аз поне така мисля", добави Бербо.

 Вижте още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


404
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
8
 
3
 
! Отговори
. преди 12 години
ДО 360 : Много наивен коментар....Фъргюсън даде 30 милиона за него сега нарочно ще го държи на скамейката,за да не е във форма....хахахаха. за феновете на БЕРБАТИНА все някой е против него,все някой му пречи....Прав е Лечков,на космонавта......Бербо е прав....говорят някои хора без да поглеждат себе си....а дали Бербо се е поглеждал?е не вярвам,там горе където е вижда само хората долу...хахах.КРАСИВИ ГОЛОВЕ ПРАВИ,НАЙ-УСПЕЛИЯТ БГ ФУТБОЛИСТ Е В МОМЕНТА,ПРИЗНАВАМ,ЖИВ И ЗДРАВ.....
350
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербо, вземи че на..ру..гай тези, които те плюят, че да им стане приятно и поне да млъкнат за малко. Ами не иска човека да играе в национални и какво? Нали пречеше на младите и все той бе виновен за загубите. Ама като не може да ругае, ви е крив. Ей, неоставихте човека на мира. Няма ли други футболисти, та Бербо, та Бербо.
349
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе я стига сте плюли Бербо.Ей, и да го плюете нищо ще го стигнете по майсторство, нито по финанси. Иначе най ви бива да с еправите на големи специалисти, че и да обиждате. Кой знае дали този англичанин не го държи нарочно на скамейката, за да не е във форма. Аре, че ми омръзна да ви чета глу..пост..ите на великите специалисти по футбол.
348
1
 
4
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 12 години
На кой отбор 9 е българин освен на Светкавица Чакате силен национален футболен отбор При волейбола така ли е При Баскетбола е същото Не се дава пъг на младите да играят Батков и сие си пълнят гуш ките от чужденците Няма управия в тази разсипия
347
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
барби,скрий се мишко,кажи просто че те е СТРАХ,
346
5
 
4
 
! Отговори
до 345 преди 12 години
Да , това къде играе показва какъв футболист е . Той в момента се изявява на резервната скамейка . Жалко , че се отказа от националния отбор , иначе можеше да го пуснат и той да порита малко , за разнообразие .
345
10
 
7
 
! Отговори
пешо къшика преди 12 години
опааааа,още един клепар,стига си приказвал глупости БЕРБОООО,стига,ама наистина СТИГА,ако си толкова ербап,заповядай има място и за теб в потъващия отбор на БГ,ама те е страх нали,клепар голям си ти,всичко българско и родно ти е чуждо,ти затова се и отказа от националния,а сега коментари правиш,може и да си прав за Лечков и там някои други,ама напъни се като си толкова велик и влез да играеш,със думи няма как да ги прогониш,опитай с игра на футбол,чама нещо май не ти върви напоследък,клепар си
344
1
 
5
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 12 години
Футболът в България ще се оправи когато по време на мач във всеки отбор може да играе само един чужденец а заради золумите на запалянковците отбора трябва да играе на празен стадион Това ще деиства усмиряващо за ръководители. футболисти и фенове
343
2
 
7
 
! Отговори
до 337 преди 12 години
На Бербатов определени му пука от злаборски коментари. Нали посочи злобаря Лечков. Само защото е най-добрият бг футболист от това поколение, това не означава, че манталитета му е различен от този на ''набожния'' например. Странно защо никой не коментира коментара му за алкохолните подвизи на нашата дружина.
342
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, аз сега най-после разбрах Бербатов е най-големия виновник за футбола който пиянките от Син Сити демонстрират :)
341
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Примадоната Бербатов като Боко си търси виновници извън себе си!:) Сигурно така си успокоява съвестта, дето май я няма:)
340
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Футболният лилипут Барбатов се пробва да формира мисъл и с това потвърди, че е и интелектуален лилипут! Смях!
339
2
 
13
 
! Отговори
berba berba... преди 12 години
Когато Бербатов подписа с Юнайтед, феновете казаха че може да стане новия Кантона - най-великият в историята им. Като талант и футболни качества, Митко е дори по-добър от Ерик, но като характер е смешно дори да ги сравняваме. Затова сега е резерва, затова и не е изненада, изказването му ''вие мене не ме мислете''.
338
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази матрьошка още ли е жива:)
337
9
 
42
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Кво плюете момчето? Да не би да лъже?! Той ли съсипа футбола, той ли не влага един лев в школи, той ли купува съдии и мачове, той ли е превърнал първенството ни в този цирк, той ли управлява БФС, той ли краде от парите за футбол, той ли определя кой да играе и той ли има мениджърски интереси, той ли налива на пишлеметата водката в устата и ги влачи по Син Сити и Чакарака? Ами като не е той най-добре си трайте. Не е виновен Бербатов за трагичното ниво на националния. А който е гледал интервюто да си припомни какво отговори на въпроса дали ако той е играл сме щяли да се представим по-добре. Отговорът беше много точен - не, нямаше. Аз не играя в клюбния си отбор, а вие очаквате да съм във форма и да играя за националния.
336
12
 
15
 
! Отговори
Манчестър преди 12 години
Омръзна ми да слушал глупости. Може Лечков всякъкъв да е, но като футболист класира България на полуфинал на световно първенство. Това че, критикува не е проблем. Всеки има право на мнение. Проблемът е, че българските футболисти са п*тки, няма желание за победа и борба до последно на терена. Кой какво казал, какво направил. Само чалги,пози и интриги. Като к*рви. Не е изненада, че Бербатов от титуляр стана 4-ти нападател в Манчестър. Със слаб характер толкова.
335
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оооо! Мис "Футболна простотия" и той интервюта дава! нали беше обиден на медиите или вече ваем образ за футболен началник:)))
334
11
 
17
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Защо го плюете Бербатов? Аз съм от Левси, а той е играл във ЦУЦА, но с чисто сърце мога да заявя, за разлика от много други като Кюрда, че Бербатов е пич. Какъв футболист е се вижда от това къде играе. Не забравяйте, че е голмайстор на Висшата лига. В момента няма друг футболист да е постигнал повече от него. А като и Мартин и Стилян си отидат няма и точка да виждаме. Той казва една от точните причини. Какво ревете срещу него?
333
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тази манекенка се взе насериозно:)
332
17
 
3
 
! Отговори
до бибо преди 12 години
Ей *** ***! Лягай си там в селото и не се обаждай...свърши ти времето