В Берое ще се отърсват от шока с психолог

"Играчите се стараят, но никой не е Лионел Меси", каза шеф в клуба
Обновена: 24 сеп 2011 16:14 | 24 сеп 2011 15:31,
4
В Берое ще се отърсват от шока с психолог
Снимка: БТА

Босът в новото ръководство на закъсалия Берое Михаил Боендруков предлага в клуба да бъде назначен психолог, който да измъкне играчите от "дупката", в която са попаднали.

Въпреки предварителните очаквания за място в шестицата, Берое стартира кошмарно новия шампионат, със 7 загуби от 7 кръга.

Според шефа в тима точно чисто психологически са проблемите на футболистите на Илиан Илиев, а практиката с посещения при психолог е добре позната на родния вицешампион Левски.

"Ще обсъдим идеята за привличането на психотерапевт. Играчите се стараят, но никой от тях не е Лионел Меси и имат проблеми с напрежението", заяви Боендруков.

Въпреки ужасния старт на новия сезон членът на борда на директорите е напълно убеден, че Берое ще запази мястото си в елита.

"Отборът ще остане в "А" група, но следващата седмица ще се съберем с ръководството, за да направим някакви промени", допълни босът.

"Седем загуби са твърде много, но аз продължавам да стоя твърдо зад треньора, защото проблемите не са в него", завърши Боендруков.

Още футболни и спортни новини от Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мисля че с матеус нещата ще се получат
3
1
 
6
 
! Отговори
Марто преди 12 години
Нека да пушат трева, така ще се освободят от напрежението. И да вземат им засилят тренировките, да бъдат всеки ден по 8 часа, както правят на запад. Току виж и други отбори взели пример и нещата потръгнали за българския футбол.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След седем загуби единственият изход е оставка и гонене на тези туфлеци.Пари нема действайте!
1
4
 
13
 
! Отговори
фергюсън преди 12 години
ДА ОТИДА В ЕДИН ЧАЛГА КЛУБ И ЯКО НАПИВАНЕ ,А ОТ ТАМ НА ТРЕНИРОВКА. ТОВА Е ИЗХОДА!!