Стоичков: Българи със сърца ще спасят футбола ни

Успехите ни от 1994 г. няма как да се повторят, смята Камата
17 окт 2011 18:13,
118
Стоичков: Българи със сърца ще спасят футбола ни
Христо Стоичков Снимка: БТА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви, че единственото решение за спасението на националния отбор е в него да влязат млади играчи със сърца, които имат желанието да постигнат сериозни неща в професията си.

Камата добави, че българските инвеститори и бизнесмени са бъдещето за футбола ни.

"Успехите ни от 1994 година няма как да се повторят, тъй като стадионите ни са пусти и грозни", смята той.

"Ако променим това, то можем да се надяваме, че ще дойде поколение, което да повтори подвига на националния отбор от паметното лято в САЩ".

"Трябва да привличаме инвеститори, които да вдигнат нивото. Не само чуждестранни, защото има и български такива, които могат да помагат", каза още Стоичков.

"За просперитета на българския футбол са нужни млади хора, с любов към спорта, към футбола. Хора, които не чакат на някого или пък на държавата. А работят и помагат. Българи със сърце. Ние затова бяхме силни - защото първо мислехме за България и за футбола", каза Камата.

Още новини за български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: футболХристо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
4
 
5
 
! Отговори
ГМО преди 12 години
Този дори не прилича на спематозоид,а на мърсол.
117
0
 
5
 
! Отговори
Ъ преди 12 години
Само със сърце не става! Иска и акъл!
116
4
 
2
 
! Отговори
НФСБ преди 12 години
До 58 и аз преди няколко години открих СКАТ.Разлика в новините на СКАТ и другите купени телевизий е невероятна.Гласувайте за НФСБ.Те поне никога не са били на власт.Жалко е че съм доста далеч и не мога да ги гледам по сателит.Прави ми впечатление,че всякъкви пародий на телевизий мога да гледам по интернет на СКАТ не.Правят се опити в някой сайтове но много бързо пак СКАТ изчезва,като ли по някъква команда.Чудно?
115
3
 
5
 
! Отговори
барото преди 12 години
до 112Ангелчо, и какво е постигнал Стоичков след като престана да рита топка ???Само приказки и нищо налице. Откъде не е изгонен като мръсно коте?Сега чакам и от Ростов да му бият шута. Затова почна да се ослушва пак накъм България. По-добре да си харчи парите и да не се вре там за къдетоняма мозък.
114
3
 
4
 
! Отговори
мангала преди 12 години
За какво иска школи.За да продава деца на вън.Например като Меси.Хората няма какво да ядат.Цървула за футбол говори.Други да дават пари,а неговите?Колкото гънки има футболната топка,толкова гънки има и неговият мозък.
113
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора със сърце трябва да теглят патрона на българския футбол в сърцето или главата и да го освободят от тази 10+ годишна агония.Хора, бъдете милостиви! Помогнете им да се отърват от мъките!Тъкмо стотиците милиони годишно ще идат в други, читави спортове като трибоят, плуването и гимнастичките ни. Плуването ни мизерства, а имаме много добри плувци, които не ходят в Бияд, а по състезания и носят медали.
112
1
 
4
 
! Отговори
angel преди 12 години
prestanete da pluete po Stoichkov .Vsichko koeto kazva za futbola i badeshteto e taka.I tochno toi moje da se izkaje po vaprosa zashoto e postignal mnogo i znae kak.
111
3
 
6
 
! Отговори
барото преди 12 години
Този нали се беше отказал от България ?Къде се тика пак? Да си ходи у Ростов.Лапач!!!
110
5
 
7
 
! Отговори
а преди 12 години
Млъни бе, *** !
109
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
просто вземаме доказани чуждестранни футболисти и ги натурализираме..и без това у нас се напълни с китайци, араби и всякакви други. като нямаме хубави футболни школи, ще си внесем. правят го всички в европа - французи, немци, англичани, шведи, австрийци.
108
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 106Ицата, брато, има школи у нас, в щатите, в Барселона и май още една има. Нашата е в Етрополе, работи се по европейски и заради контактите му в Барселона всяка година примерно 30 деца отиват за по две седмици на футболен лагер в Ла Масия. Етрополе са шампиони в поне две възрастови групи и на всяка майка мечтата й е детето и да тренира именно там - има си четиризвездно общежитие, ол инклузив и т.н. неща. Та така
107
2
 
6
 
! Отговори
човек преди 12 години
какви сърца бе , бфс и другите " лъвове " от 1994 вместо сърца , банкови сметки имат .
106
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Трябва да привличаме инвеститори, които да вдигнат нивото. Не само чуждестранни, защото има и български такива, които могат да помагат", каза още Стоичков.А колко от собствените си милиони влагаш щом отлкова милееш за българския футбол?Май гледаш само от къде може да отмъкнеш.Ай аман от загрижени.От толкова грижи сме на тоя хал.Всички герои от 1994 г. трябва да се изгонят от ръководството.Вече доказаха,че не стават за шефове а само за делавери.
105
2
 
7
 
! Отговори
тасев преди 12 години
а 15 те хиляди евро заплата за почетен консул в испания за тях си трае а *** излязоха на яве няма как да ги скрие нещастна работа като е толкова богат защо се е закачил на държавната хранилка ***
104
0
 
7
 
! Отговори
ТВ преди 12 години
С това ръководство на футболния съюз никакви сърца не могат да спасят българския футбол. И освен това, нали джобчетата са пълни, какво значение какъв футбол се играе, при положение че за 90% от българите парите са единствения мотив, защо се чудум за футболистите? Защото във футбола парите се сипят - играл, не играл... пране, далавери. Какви сърца, какви пет лева ;)
103
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
освен сърца, трябват и мозъци (ама не като на Лъчо и Ицето).
102
3
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
54-тиТи на негово място и по-рано щеше да намразиш България. С това бай-ганьовско оплюване и дърпане обратно на всеки, който на излизане стъпи на ръба на казана - днес и Левски щеше да е оплют, че е гей, темерут и какво ли още не...Дори да го е казал (ей Богу, не знам кога е казвал такова нещо), очевидно е имал предвид низките *** душици, които компенсират собствената си загубенящина, ръфайки най-успелите и известните на всяка стъпка накриво.Стоичков беше много голям футболист. Точка.
101
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ицооо казваш неща,които се знаят от 10 години,не е нужно да ги дъвчеш.Ако не знаеш какво да говориш замълчи,нека хората да те знаят само като велик футболист.
100
7
 
14
 
! Отговори
обективен преди 12 години
Разбира се ,че успехите от1994г. няма да се повторят .Та нали именно представители на това поколение унищожиха футбола в България . И ,моля ,престанете да давате трибуна на тизи *** - това че е велик футболист не го трансформира автоматично във велик интелигент !
99
5
 
13
 
! Отговори
1 преди 12 години
Срам ме е когато си отвори устата,Срам ме когато се държи като покровител,Срам ме е ,че е с всяка власт,особено с Ипон!