Футболист №1: Милан е моята мечта

"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми", призна Ники Михайлов
Обновена: 23 дек 2011 21:23 | 23 дек 2011 21:19,
153
Футболист №1: Милан е моята мечта
Снимка: БТА

 Футболист №1 на България Николай Михайлов мечтае да премине в Милан. Днес стражът на националния отбор и Твенте по-рано бе обявен за най-добър за изтичaщaта година на специална церемония в комплекса Царско село.

 
"Радвам се, че спечелих тази награда. Тя е по-ценна за мен, отколкото призът за най-добър вратар в Холандия. Все пак аз съм българин", заяви след награждаването Михайлов.
 
"Благодаря на журналистите и на феновете, които гласуваха за мен. Поставил съм си много големи цели, имам мечти, които не искам да споделя сега. Сега искам да премина в друг отбор, като се надявам това да стане през лятото", допълни вратарят.
 
"Ако зависеше от мен, бих избрал Милан, това е огромен клуб. Искам да бъда вратар на Милан", заяви още новият №1.
"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми. Радвам се, че тогава имаше хора, които застанаха зад гърба ми и бяха до мен. Пет години по-късно отново виждам тези хора. И това ми е достатъчно".
 
До церемонията, незнайно по чие нареждане, не бяха допуснати журналисти. Представителите на медиите, които в крайна сметка гласуваха за десетката, бяха помолени да изгледат церемонията извън залата на плазмен телевизор.
 
Поне до началото на награждаването в залата не се появиха вторият и третият в класирането – Стилиян Петров и Димитър Бербатов. 
Още по темата
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
25
 
! Отговори
експерт преди 12 години
Вие не разбирате... ПРедлагам още от утре татин Ники да стане капитан и играещ селекционер на националния... От него по-достоен няма...
48
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудно ми е ако нямаше богат баща , какъв *** щеше да е този
47
1
 
43
 
! Отговори
Влади преди 12 години
Дъртата перука съвсем го обърна на семеен белот. Ту М.Петрова водеща на "Спортист на годината", ту Малката перука - "футболист... и т.н.. Ама Малката перука за какъв Милан си мечтае, като във всеки мач пуска минимум по 2 гола? Кой отбор ще го взема като знае , че ще започва мача от 0:2?!
46
2
 
25
 
! Отговори
43 преди 12 години
А какво е направил наш Ники?Защитата на Твенте е доста добра(според мен) и е някак си смешно в последно време Никито да пуска по минимум един гол на мач.Да не говорим,че един 19-годишен хлапак му набута хеттрик наскоро.Та това ли ни е футболиста на годината.А ти(с респект към теб,уважавам мнението ти наистина) ми кажи с какво Н.М. заслужи тази награда,и като се замислиш малко,като погледнеш назад в годините какви имена са печелели тази награда,не мислиш ли че е малко странно точно той да е 1-ви?
45
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еййй, на тати мазното мокетче... Цикраджии!
44
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦИРК _)_
43
1
 
10
 
! Отговори
До 24 преди 12 години
Добре,де,ама...Тази игра не е ли отборна?Да!!!Отборна е!Лео Меси печели златни топки,обувки и т.н.,ДА-ВЕЛИК ИГРАЧ Е,ама в нац.отбор на Аржентина какво направи-нищо!И все пак-печели награди,защото сред Шави,Иниеста,Пуиол,Вия и т.н. разгръща потенциала си и БЛЕСТИ.Меси е велик,защото е съотборник на велики и защото Барселона е добре смазана машина.И точно затова-защото Меси е световно признат заради заслугите за Барса,виждаме къде сме ние-средностатистически холандски отбор.Както казах-0-ва година
42
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малката Перука да подготви по 20 000лв на месец и 300 000 евро за влог за Асето от Вакарел.Боби ,сигурно побеля от яд ,че не можа да се сроди с Вълчо Арабаджив, а ще трябва сина му да издържа Асето,братята й ,родителите й....хаха
41
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще го вземат в Милан да подава топките на вратарите. Те едвам Ливърпул се отърваха от него и всеки вика много е добър-вземи го ти.
40
1
 
12
 
! Отговори
gmitich преди 12 години
Vzimaite si izmislenata nagrada dvamata glupenderi i Marsh v Anadola! Lubo Penev ne da mu se mazni na nekadarnia shef, a tvarda opozicia - ne zaslujava da e v nac. otbor tozi nabeden topsersem! Ico Stoichkov Prezident na BFS i generalni promeni!
39
1
 
22
 
! Отговори
huinia преди 12 години
KAKVOTO EBALO TOVA I IZLIALO TAPI PERUKI
38
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баща и син си барат топките
37
1
 
31
 
! Отговори
Ултрас Варна преди 12 години
Бих им са изплюл в лицето и на двамата от снимката ..
36
20
 
7
 
! Отговори
До 32 преди 12 години
Евала, аргумент. :) До момента ботовете освен да цъкате минуси на коментарите ми, нищо друго не можете да направите. Цяла нощ ще мине и няма да се сетите за играч, който да заслужава повече наградата от Ники Михайлов. Просто защото сте ограничени и си знаете само едно - да плюете на сляпо и да не гледате реално на нещата. ;)
35
0
 
20
 
! Отговори
До 30 преди 12 години
Ася...асенце-ходи си виж Валери-младши дали е заспал и не се поти тука,да пишеш глупости и да защитаваш новия си спонсор
34
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Па и нагли ...на всичкото от горе! Колко ли талантливи момчета са загубени заради на тати момчето!!! ***! Ами НЯМА ДА ИМА ФУТБОЛ!!!
33
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахах смях в залата.
32
1
 
24
 
! Отговори
До 27 (11) преди 12 години
Абе,ти глуповат ми се струваш...Заслужава да я вземе Борис Иванов Димитров,ученик от 11 Б клас на 647 СОУ,център нападател.Перуката заслужава да вземе тая награда,колкото СерГей Станишев за политик на годината.
31
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ШУРОБАДЖАНАЩИНА !
30
28
 
3
 
! Отговори
стг преди 12 години
колко *** има тук, човека си е спечелил заслужено , какъв ви е проблема, когато беше *** всички го псувахме и имаше защо, от няколко години се махна от тук и стана на човек и да най вероятно ще иде точно в Милан, въпреки че и Тотнъм не е лошо, да не би да мислите че той не знае с кого преговаря агента му