Умората победи Григор Димитров

4 мача в рамките 18 часа са твърде много за който и да е тенисист
Обновена: 7 яну 2012 10:33 | 7 яну 2012 10:32,
55
 Умората победи Григор Димитров
Снимка: БТА

След уникалната си серия от три поредни победи в рамките само на 14 часа първата ни ракета Григор Димитров не издържа на невъзможното темпо и днес се отказа от по-нататъшно участие на международния тенис турнир в Сидни.

Да ви припомним, че Гришо изигра феноменален двубой срещу Марди Фиш вчера в ранния следобед, след това бе с основна заслуга и за решителната победа в сблъсъка на двойки срещу САЩ.
 
Последва 5-часов изморителен полет от западното крайбрежие на Австралия, където се намира Пърт, до източния бряг, където пък е Сидни и нова победа, този път в първия квалификационен кръг над естонеца Юрген Зоп с 6/1, 6/7, 6/2.
Още по темата
Само два часа по-късно хасковлията трябваше да изиграе и срещата си от втория кръг на пресявките срещу представителя на домакините Адам Фини.
Тук вече физическите сили на нашето момче привършиха и при резултат 0/3 Григор прекрати по-нататъшното си участие.
 
Така българинът няма да може да прибави точки към актива си, но пък за сметка на това ще има достатъчно време да си почине и да се възстанови, преди старта на първия за сезона турнир от Големия шлем – Откритото първенство на Австралия в Мелбърн.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
10
 
4
 
! Отговори
do 30 преди 12 години
Испанския *** Надал най-добре го знае това със спирането на допинга. Затова сега като е спрял зобта пада кой където го хване. Един Монфилс дето няма от 3 години победа над него го пречука вчера.
31
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
започвам да се срамувам чесъм българин като чета коментарите тук,само плюеме нищо нестава от нас като нация.БРАВО НА ДВАМАТА,ГРИГОР и ЦВЕТИ,ако всички спортисти в БГ бяха като тях.......
30
22
 
2
 
! Отговори
Христо преди 12 години
След прекалена употреба на допинг, винаги се налага известна пауза.
29
3
 
10
 
! Отговори
rulzzz преди 12 години
мдааа...даже и на тази тема хейтъри са активни!!! НО...е факт, че имаме спортист на световно ниво въпреки мижавите условия в БГ и най-вече ВЪПРЕКИ многобройното и множащото се хейтърско общество у нас, което освем да избива коплекси плюейки по всеки и всичко друго не може да прави!
28
7
 
11
 
! Отговори
do 27 преди 12 години
***,колко ти плащат червените на ред?Днес е почивен ден-не ви ли пускта малко или само ви дават допълнително компот.Дерзайте ***!Повече няма да може да крадете и да лъжете хората!
27
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Б. Борисов е по добър на тенис от Григор Димитров. Бойко Борисов - тенисист на годината. Да го подкрепим!
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BRAVO !
25
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почини си синко,отдъхни си ,а след това ги унищожи!Ти си като ЦУНАМИ!Цяла България тебе гледаше!Браво!Браво!Да си ни жив и здрав!
24
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При невероятните условия създадени за българския спорт,такива спортисти могат само да ни радват.Стига сте ринали ,моля.
23
3
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Ти да не бъркаш Гришо с Гълъбин?
22
15
 
18
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
Само Тиквата умора няма.По няколко пъти на ден побеждава и отмаря с рязане на ленти и интервюта.
21
3
 
26
 
! Отговори
vlado преди 12 години
ti nqkoga igral li si tenis? o6te pove4e na takova nivo? az sum igral na amatiorsko i sled 2-3 4asa edvam di6a6 na slunceto. A Grigor izigra 5 ma4a za 48 4asa na profesionalno nivo. Za ma4a v koito se otkazal e imal 2 4asa da si po4ine pri polojenie 4e predi tova e igral 3 seta i zabeleji otnovo e pobedil. Mnogo me draznite vsi4ki bulgari sme takiva. Zaradvai se i tova e, Mom4eto vi garantiram 4e do 2-3 godini 6te vleze v top 10, a ot tam natatuk moje da se vurvi samo napred.
20
3
 
53
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Страхотен потенциал има това момче и е само на 20 год. Дано не го преследват контузии! Сигурен съм, че големите му успехи предстоят и ще ни донесе много радост!Къстем, Гришо!
19
4
 
38
 
! Отговори
ХАСКОВО преди 12 години
БРАВО ГРИШО!НЕВЕРОЯТЕН СИ!
18
46
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не става !
17
7
 
46
 
! Отговори
Добрин преди 12 години
Браво Гришо!!! зарадва ни всичкинормално е да се измори момчето от толкова усилия, всички се измарямесамо бате Бойко е неуморим, но той е изключение
16
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гришо се представи страхотно на Хопман къп, като негова е основната заслуга за победите над Дания и САЩ! Ако някой се е представил слабо, то това е Цвети Пиронкова, която загуби всичките си мачове, и заради това не можахме да стигнем финал. А тези които плюят по Гришо са очевидни комплексари, които дори нищо не знаят за тениса, но дай им да обиждат
15
7
 
53
 
! Отговори
зрител преди 12 години
Няма никакво значение дали Фиш се напъвал или не.Важното е че гледахме страхотно красив тенис и бихме САЩ....Догодина и на баскетбол :)
14
79
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скапаният тенис от и в БГ отново е факт, не защитавайте спортистите ни, те не заслужават.
13
54
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ne e igrach