Бербатов се завръща в националния отбор?

Звездата на българския футбол чака покана от Любо Пенев
Обновена: 8 фев 2012 08:34 | 7 фев 2012 17:40, Георги Пешев
93
Бербатов се завръща в националния отбор?

Мегазвездата на българския футбол и нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов обяви, че би се завърнал в националния отбор, но за целта трябва да бъде поканен от Любослав Пенев.

Както е известно, Бербо се отказа националната гарнитура през май 2010 година.

"Не съм разговарял с Любо Пенев по този въпрос. Ако получа покана, може би ще обмисля нещата и ще се завърна", призна нападателят.

"Не сме се виждали и не сме се чували с Любо Пенев. Даже не успях да му честитя назначението. Телефонът ми е включен. Ако ме потърсят и получа покана, ще мога да говоря по-конкретно", допълни Бербатов и продължи:

"Засега обаче за мен по-важно е да заиграя за клубния си тим, защото ако нямам игрови минути с Манчестър Юнайтед, не смятам, че мога да помогна много на националния отбор“.

"Говорят за подмладяване, но Стилиян и Мартин трябва и на един крак да играят за националния отбор. Младите футболисти отиват в Турция или Румъния. Там няма как да се развиват", добави рекордьорът по голове с националната фланелка.

"Това е добър знак. Бях предвидил през тази седмица да говоря с Димитър Бербатов. Ще имаме яснота по въпроса до края на тази седмица. Аз съм оптимист. Не исках да избързвам и сега е точният момент. Ще бъда доволен от евентуалното завръщане на Бербатов", бе краткият коментар на националния селекционер Любослав Пенев.

Вижте още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Емил преди 12 години
До всички които плюят Бербо:Вие люнгочи,ако сте перфектни-плюйте,ако ли не, си стойте в миризливите кошарки и не се обаждайте за неща които са мноооого далече от вас!
71
2
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
Тези който го плюете ако Ви познавам и ви видя на стадиона /дошли за-да го гледате/ ще Ви кълцам един по един мамка ви и ***.
70
4
 
0
 
! Отговори
ринго преди 12 години
*** без достойнство ...кой го *** тоя пластелин да цуне на съра ръка дето го държа толкова в Манюнайтед.И за него и за куцото магаре Марто няма място в национала път на младите и яка дисциплина това е рецептата.
69
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя лигльо кой го иска тука! Нали беше много обиден на всички. И си тръгна от националния ей така щот не го било кефило да играе там. Айде нямаме нужда от такива дрисльовци...имаме си ги достатъчно ! Пенсионер.
68
5
 
6
 
! Отговори
n преди 12 години
ако беше титуляр при стареца,нямаше и да помисли да се връща ама сега ... нали щеше път на младите да даваш мишок с мишок
67
2
 
5
 
! Отговори
б3123 преди 12 години
И аз съм против, не заради друго, ами заради изказване като "трита коня, дърпали само каруцата". Знам ги какви са *** спортистите - ходят като 50 лв и т.н Самочувствие до небето, евала на Меси, велик и скромен, това е . Дано млади момчета получат изява в национала, а пък, който го бива, да може да го дръпнат някъде на Запад да рита. Ние сме футболна държава и лошия период ще мине. Сигурен съм, че пак ще се радваме на футболни изяви.
66
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миналата година като разправях, че в МЮ едва ли ще погледнат на него сериозно, след като отказва да играе за националния си отбор, всички се нахвърлихте върху мен. А сега - Берба закотвен на резервната, едва ли не молещ се да го вземат отново в национала. Разбира се с цел пак да започне да бъде някой в МЮ.
65
6
 
10
 
! Отговори
AntiBerbatov преди 12 години
Еми обличайте по една народния носия и да го чекаме с пита, бъклица и дрян. Па да дойде, ама а дано и играе, щото не блести с кой знае какво в националния.Верно е, че е с най-много голове в националния ама 50% от тех са срещу Малта, Андора, Грузия, Исландия, Лщксембург и други "световни" футболни величия.
64
4
 
8
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
Когато се отказа от националния, уважих решението му, защото е ясно че този отбор не ставаше за нищо и Барбуков само си губеше времето и усилията. Сега обаче, националния все още си е същото сборище на лигльовци, а Барбука се връща. Това вече е безпринципност и ми падна в очите.
63
20
 
14
 
! Отговори
Спец преди 12 години
Айде още една неродена принцеса! аман от лапешки изпълнения! ще играя, няма да играя, тва да не ви е детска градина! че и покана чакал, ***! в националния не е задължително да играят най добрите, а тези които се раздават докрай и не капризничат! докато не го разберат това, национален отбор няма да имаме! а на бербо му наритаха канчето в МЮ и взе да се озърта. Истината е че е добър играч, но няма качества да играе в отбор от класата на МЮ! Аз казах! ;)
62
9
 
6
 
! Отговори
pebor преди 12 години
Бербатов е превъзходен играч и ми е кеф да гледам как играе в МЮ, но все по-рядко. Но Бербо много се изложи с отказа си да играе за националния, постъпка на глупав човек. Бербо, кой ти даде тоя акъл, бре?!
61
5
 
12
 
! Отговори
BatBulgar преди 12 години
Бербо е супер играч, но е слабохарактерен. Това му е проблема. Това е проблема и на много Българи м/у другото. Нерешителност, ниско самочувствие, прекалена самокритичност. Може би на моменти е добре и е положително нещо, но когато имаш срещу себе си надменен, нагъл, алчен, грозен и бездарен англичанин, нямаш шанс. Бербо няма смисал да се конкурира с Руни, той е по-добър от него, но трябва да се доказва, защото не е англичанин. Никога няма да го признаят в Англия, те за хора не ни смятат :)
60
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербатов е талатлив и мързелив като повечето българи. Имитира оживление от време на време, като му го допрат. Вкара някой гол и после - пак мързел на терена. Имитира, че се спуща и вместо да тръгне от добра позиция- връща назад.. Рядко отнема топки, а напоследък все по-често губи! Мързи го да се връща назад и много често е във засада. Мързи го и да потича да се пласира и вечно е там, където не могат да му подадат. И другите виновни, че не подават! Колко пъти е излизал на добри позиции.
59
9
 
7
 
! Отговори
mitko преди 12 години
Neznam dali trqbvaq vednaj ni predade
58
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОСТАТЪЧНО МЪРДИ СИ ИМАМЕ!!!
57
22
 
5
 
! Отговори
GOGI преди 12 години
koi 6te go vika tozo posredstven ***?
56
13
 
12
 
! Отговори
d преди 12 години
>Бербатов: "За да се върна, трябва някой да ме покани"Това звучи като че ли иска повече пари някой да му снесе за да играе. Усетил е мафията на БФС че позицийте им се клатят и сега иска да се възползва от това и да замаже трагедията с футбола ни.
55
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
трябвало първо да го поканят за да се върне в националния ***.чакайме ,идвам с бъклицата....
54
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наздраве,Бербо с Каменица РЕЗЕРВА!
53
10
 
19
 
! Отговори
Павел преди 12 години
Не следя футбол, но си мисля че който си мисли че Бербатов ще се върне в националния примерно заради пари или нещо такова е луд.Той е натрупал достатъчно пари. Може собствено отборче да си купи така че едва ли е заради това. Да се надяваме че е заради честта на България и ще се раздава.Когато е напуснал може да е казал някои неща но не се знае какво е било положението в националния отбор тогава.