Казийски готов за бойкот като Бербо

Звездата на световния волейбол обмисля да се откаже от националния тим
Обновена: 15 май 2012 13:38 | 15 май 2012 12:02, Георги Пешев
100
Казийски готов за бойкот като Бербо
Снимка: Булфото

Звездата на световния волейбол Матей Казийски обмисля да последва пътя на Димитър Бербатов, като откаже националния тим. Терзанията му са заради отстраняването на клубния му треньор в Тренто Радостин Стойчев.

"Ще си помисля дали да продължавам да играя за България и ще взема някакво решение", заяви той, като си даде срок до утре.

Капитанът Владимир Николов веднага реагира, че не приема нито смяната на Казийски в мача с немците, нито евентуално негово оттегляне от първия ни тим.

"Няма да го разбера, ако вземе решение да се откаже. Ако Матей реши да наказва федерацията, Данчо Лазаров или който и да е по някакъв начин, той няма да накаже Лазаров, а ще накаже първо съотборниците си".

"Той ще накаже целия български народ, който пълни залата и скандира неговото име", коментира капитанът.

В момента националите са пуснати в почивка и се събират в сряда на първа тренировка с новия стар селекционер Силвано Пранди.

Професора замина за Италия да урежда лични дела. Докато той обясняваше как не е обиден от факта, че вече веднъж е бил изгонен от национала, публиката на финала Германия - Италия скандираше без прекъсване "Радо, Радо".

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
15
 
! Отговори
BBB преди 11 години
Ужас вече! Стига бе, футбола, волейбола, всичко е дроб в тази скапана държава! Докато не се спре да се слагат безмозъчни и безпринципни *** да командорят парада, това няма да се промени, но всичко е в ръцете на народа, а народа, както от векове, не хае за ближния "нали аз съм добре, нека на вуте му е зле, и да му се смея през оградата, че е нещастен'. Гадна нация сме, това е
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е едно нормално развитие след простотиите , които върши волейболната ни федерация. Нека само се поучат какво се случи с футболистите ни. Те също бяха на върха - 4-ти в света и после далаверите и золумите, които сътвори БФС доката нещата дотам, че сега сме 99-ти. надявам се да не стане така и с волейбола, но нещата са тръгнали в тази посока
22
1
 
25
 
! Отговори
мими преди 11 години
Волейбола ще съсипят, като всичко останало. И Вас да Ви правят смешни и на Вас няма да Ви се играе. Да вярно, играеш за България, ама насреща ти като са само *** какъв е смисъла. Те, точно на това разчитат. Никой да не се откаже. Това, че такъв стойностен играч се отказва си е много здрав шамар. Ама който трябва да го разбере няма да успее. То мозък трябва.
21
20
 
8
 
! Отговори
Българче преди 11 години
Еййй аман от примадони и сърдитковци в тоя нашия спорт! Бербата.... сега Матейчо! :( Какво става бре момчета?!? Как така досега НЕ СЪМ ЧУЛ никъде за такива *** в някоя друга държава?!?! Дори "ПРИМАДОНИТЕ" и "МУЛТИМИЛИОНЕРИТЕ" ОТ НБА ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ ДА СА ОТКАЗАЛИ ДА ИГРАЯТ ЗА АМЕРИКА! Дори имаше случай мисля на предните Олимпийски Игри когато САЩ игра квалификация в Лас Вегас която разбира се спечели БЕЗ ПРОБЛЕМ НО "ЗВЕЗДИТЕ" ОТ НБА ИГРАХА И ТАМ!!! КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ?!? :( :( :(
20
3
 
5
 
! Отговори
:) преди 11 години
ОБЕКТИВЕН, обективен си като кон с капаци - по-далеч от носа си не виждаш.
19
4
 
41
 
! Отговори
Кирилов преди 11 години
Имахме футбол. Скоро и за волейбола ще говорим в минало време.Аман от лапачи. Ще подкрепя Казийски, каквото и решение да вземе. Кухи фрази от рода на: дълг е... ; чест е...; гордост е... и т.н. ... да играеш за България, са измислени от лапачите на кинти. Дълг, чест и гордост е да запазиш достойнството си и когато биваш използван да можеш да се противопоставиш.
18
11
 
2
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
are stiga veche s toq umrql voleibol, vodna topka i kurling DREME MI NA SHNURA
17
5
 
29
 
! Отговори
иво преди 11 години
Не само Матей,подкрепям и Р.Стойчев.Чух лично Пранди ,че се косултира със семеъството си и специалисти , дали да се върне на поста, на който , същите тези хора го изгонили и дори и не си направли трудът,да го информира, дори и по телефонът??? Любо Ганев благодари на Нейчев и Б.Борисов за подкрепата !!! Коя подкрепа? За игонването на Р.Стойчев или за парите които са раздали , за да купят следващата квалификация.На кого са тези пари? Какво разбират от волейбол.Защо не преспаха 24 часа и да р
16
36
 
11
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 11 години
Алооо ***.... Ти за пари ли играеш в националния? За Радо Стойчев ли играеш?!? За слава ли играеш? За чест ли играеш?!? За БЪЛГАРСКИТЕ ФЕНОВЕ,който пълнят залите и скандират ГЛАВНО ТВОЕТО ИМЕ МЛАДЕЖ!!! За България ли играеш или за личните си интереси и сръдни това искам да знам?!? Интелигентно момче си и това се вижда... айде стига глупости в стил Бербатов!!! Аз съм БЕЗРАБОТЕН и съм дал на ТРИ ПЪТИ ПО 10 ЛЕВА БИЛЕТ ЗА ДА ТЕ ГЛЕДАМ ТОЧНО ТЕБ И КОЛЕГИТЕ ТИ! ЩЕ МЕ ПРЕДАДЕШ ЛИ КАЗИЙСКИ ?!?!...
15
1
 
19
 
! Отговори
majora преди 11 години
Даде ли обяснение защо изгони Пранди по терлици..Ще продължа по късно
14
4
 
49
 
! Отговори
ФЕН преди 11 години
Като чета коментарите по-долу и ме боли :( Вие сте хора които не уважават труда на хората и единственото което правите е да плюете по хора заслужили скандиранията си в залата.Голяма грешка е уволнението на Радо, и напълно разбира Матей, ако се откаже от тази свинщина в която се опитват БФВ да превърнат волейбола.Писна ми тия некадърници да убиват всичко стойностно в тази държава!!!!
13
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не забравяме, че загубата от Германия вече струва над 500 хиляди долара на България. Казийски и Стойчев ще покрият ли тази сума.
12
14
 
11
 
! Отговори
цензурата преди 11 години
А бе класирай България и стани първи в Лондон с отбора,после се съди с федерацията и напускай.Така и съотборниците ще те помнят и народа и то като истински спортсмен и най добрия и достоен БГ волейболист,инак ако сега изоставиш отбора си считай че всички начело със съотборниците ти Казийски ще те плюят цял живот и ще ти викат мекотело...
11
1
 
21
 
! Отговори
... преди 11 години
Zashto si mislite che kato napravish nqkoq greshna stupka vednaga treniora trqbva da bude smenen .Treniora na surbiq e tam ot 2006 i e pravil greshki no nikoga ne e bil smenqn a pri nas pri nasi malkiq problem vednaga trqbva da se smeni treniora tova e i pri4inata poradi koqto nikoga nqma da imame uspehi .Edinstveniq chovek za smqna tam e Dancho Lazarov !!!!!!!
10
2
 
48
 
! Отговори
majora преди 11 години
Напълно подкрепям Матей , щото само човек с принципи може да направи това.Всякакви оправдания ,че е нужен и т.н. са наливане вода в мелницата на Д.Лазароффффф и кликата около него.Мислите ли че Матей не може да си направи сметка какво представлява за отбора ?Някой може ли да каже защо бе посегнато на отбора на игрите в Пекин. Този мишок дето се прави на велик и много точен даде ли някакво обяснение защо накара Пл.Константинов да обикаля като луд света за 3 -4 дни и разби психически отбора
9
2
 
24
 
! Отговори
noname преди 11 години
Треньорите във футбола и волейбола ги сменят по-често от колкото цените на горивата!
8
23
 
8
 
! Отговори
аз там преди 11 години
Е, който си е купил фанелка с надпис Казииски отзад се е набутал :))
7
3
 
32
 
! Отговори
topor преди 11 години
Игроели за България, за държавата!Ала-бала! Дрън-дрън.Националният отбор по волейбол се превърна в елемент на бизнес-проект за печалба от реклами, наеми на залата и всички др. мероприятия.Така че бизнесът се закачи яко за едно от малкото стойностни неща в българския спорт.
6
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека Казийски обясни защо срещу Германия Казийски беше един от най-слабите и не направи почти нищо на посрещане. Неслучайно Радко го извади и замени със Тошко Скримов.
5
34
 
12
 
! Отговори
Дани преди 11 години
***. Ти играеш за държавата, а не за треньора. Да, Радо се оака. Направи грешни смени в ключови моменти. Трябваше да бъде сменен.