Меси: Винаги е хубаво да побеждаваш Бразилия

Звездата на Барса е доволен от прогреса, който бележи Аржентина
Обновена: 10 юни 2012 12:51 | 10 юни 2012 12:50, Георги Пешев
1
Меси: Винаги е хубаво да побеждаваш Бразилия
Снимка: Ройтерс

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси бе много щастлив от победата с 4:3 над Бразилия в контролната среща, която двете страни изиграха късно снощи.

Нападателят бе в основата на успеха на "Гаучосите", тъй като реализира хеттрик в мача и се представи на много високо ниво по време на целия двубой.

"Игуаин е човек, с който се разбирам много добре. Същото важи и за Кун Агуеро", обяви Меси на пресконференцията след мача.

"Хубаво е, когато играем заедно, защото ние създаваме много голови положения", добави звездата на Аржентина и Барса.

С победата в Ийст Ръдърфорд Аржентина увеличи поредните мачове без загуба на пет, след като страната за последно претърпя поражение от Венецуела през октомври, миналата година.

"Не знам какво се е променило", продължи Меси.

"Сега нещата са различни, националният отбор печели. Намираме формата си, макар и бавно", каза той.

"Имаме все още върху какво да работим обаче, за да се справяме по-добре"

"Но когато печелиш, тогава всичко е по-лесно", добави гаучосът.

"Странно е един мач да завърши 4:3, при това с Бразилия. Имаше много голови положения, много емоции. Въпреки всичко обаче аз съм много доволен от резултата"

"Това е приятелски мач, но ние трябва да прогресираме. Винаги е хубаво да победиш Бразилия. Вкарах три гола и всичко беше просто супер в днешния ден"

Запитан за бразилската звезда Неймар, Меси не пропусна да похвали талантливия младок от състава на Сантос за поведението му.

"Неймар винаги казва хубави неща за мен. Засякохме се, но не успяхме да си поговорим. Разменихме си обаче фланелките в края на мача. Както вече казах, наистина е хубаво, когато колегите ти говорят добре за теб"

Меси успя да вкара гол номер 24, 25 и 26 с националната фланелка по време на мача срещу Бразилия. Той вече има 70 мача за националния тим.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
mesia преди 11 години
Без думи!