Волейболните "лъвове" тръгнаха ударно, разбиха домакините с 3:0

Записахме победа в дебюта на Олимпиадата
Обновена: 29 юли 2012 13:12 | 29 юли 2012 13:12,
107
Волейболните "лъвове" тръгнаха ударно, разбиха домакините с 3:0
Българите постигнаха победа в дебюта си на Олимпиадата. Снимки: Reuters

Волейболните "лъвове" на България разбиха с 3:0 гейма Великобритания и започнаха победно Олимпийското си участие. Срещата бе от група "А" на турнира в Лондон.

Българите без проблеми пометоха домакините и не срещнаха никакви затруднения за чистата си победа. Първите два гейма нашите допуснаха британците да им отбележат съответно 18 и 20 точки.

Домакините се опънаха на родните ни национали единствено в третата част, но добрата концентрация ни позволи да затворим гейма с 26:24 и с това да запишем категоричен успех.

Във втория кръг България  излиза срещу Полша, а Великобритания среща Австралия. Двубоят на "лъвовете" е във вторник от 13,30 часа българско време.

Всичко за развитието на мача вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
1
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Който е гледал Полша-Италия да ми обясни как ще им вземем сет на тия !!!
75
0
 
2
 
! Отговори
чичо преди 11 години
Дизраелито много плямпа, но загуби както се очакваше.... Пък колко точки ще вземем на Полша ще се види по време на мача....
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полша надигра Италия с 3:0.
73
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С ТОЗИ ОТБОР - ДО ТУК ...
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не е Англия, на олимпиадата англичаните се фукат като Велика Британия даже и на футбол. Толкова са велики, че България ги бие на нула.
71
1
 
11
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Е то па оставаше и от Англия да паднем!
70
2
 
4
 
! Отговори
дд преди 11 години
Е , продадохме мача със САЩ , но поне ЮКейците ги таковахме изотзадзе . Евалата , значи не продават всичко .
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В нашата група Аржентина разгроми Австралия с 3:0.В другата група Русия - Германия 3:0 и САЩ води на Сърбия с 2:0.
68
0
 
0
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
94,надявам се да си прав,но ..............
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То и тениса, и футбола и още куп други спортове идват от Велика Англия, ама нещо много им куцат! А Китай са мутанти - не може на 16 години жена да плува по-бързо от плувци като Фелпс (Мъж е все пак) и рекорди да чупи. Толкова ги тъпчат с хапчета тия жълтурковци. Не са чааакааак толкова добри. Спорта е до политика вече. Иначе България досега да беше спечелила 10 медала. Всичко е политика и пари. И много допинг.
66
2
 
1
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
89.90,Завиждам ти на еуфориата около този състав,но явно волейбола ти е чужд! С тези играчи трябва да сме доволни,ако влезем в 8та. Не съм сигурен,че ще бием и Австралия с тази игра - за другите съм сигурен,че ще ни отупат с по 3:0. Ако влезем в 8та,то ще сме 4ти и ще играем с първия от другата група,така че 1/4 финала за нас е една илюзия - и Владо го каза онзи ден в интервю.
65
4
 
2
 
! Отговори
bg преди 11 години
MAI MALKO OSTANAXA PATRIOTI KATO STOI4EV I KOMPANIA KOITO MAI NE IM STIGNAXA PARITE DETO VZEMAT PO ITALIA AMI PREDADOXA BALGARIA I MOM4ETATA KOITO O6TE NE SA SE YIALI I IM SE IGRAE I DOKAZVAT 4E BALGARIA E NAD VSI4KO.....S R A M O T A ,,,,,,,,,,,VE4E STE ZABRAVENI I OT BOGA,,,
64
4
 
2
 
! Отговори
До 86 преди 11 години
Абе ти сигурно още носиш на дедо ти цървулите,ама си тръгнал да оценяваш как се облича Стойчев.
63
4
 
4
 
! Отговори
До 84 преди 11 години
Добре де ,гледай си БНТ и изпадай в екстаз от завладяващите коментари на С.Йовков - явно с останалите ти 7-8 гънки по мозъка друго не можеш да правиш.
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кво са били,британците са егати и слабаците
61
5
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Колкото и ми се ще да напиша нещо положително за отбора,немога.Днес победиха един случайно попаднал отбор на Олимпиадата.Но на мача с Полша едва ли ще говорим с патос за българските "лъвове".Първо защото в момента сме един супер слаб отбор и нямаме нищо общо с лъвовете от минали години.Ако се доберем до осмото място,трябва да викаме Ура.
60
5
 
0
 
! Отговори
До 80 преди 11 години
Абе къде съм писал,че е спечелил тези титли с бъл.национален бре? "Интриганта" е треньор на световно ниво и не иска да играе по свирката на тъпият инжинер/който провали вече 2ри олимпийски отбор/ и неговете пуделчета в БФВ
59
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 11 години
EEEIIIIIIIII,,,,,,,,,,,,MALKO SE ZARADVAITE BE TAPANARI ,,,,,,,VSE PAK MALKA BALGARIA ZASRAMI NADYTATA VELIKOBRITANIA ,,,,,,,,,,ALO SAR ALEKS ,,,,,,,,STRAXYVATE SE OT NAS I S PRAVO,,,,,,VE4E I DA PADAME MI E PREZ MAZOLA,,,,BALGARIA GO ZABI V SARCETO NA LONDON ........SYPER IAKOOOOO
58
7
 
2
 
! Отговори
До 73 преди 11 години
Ти *** ли си или какво бре? Щом не знаеш,че Стойчев е ставал европейски и световен шампион като треньор,явно волейбола не ти е силната страна,както и граматиката - България се пише с главно Б. !
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волейболните "лъвове" тръгнаха ударно, разбиха домакините с 3:0 - и кел файда?Другия мач в Полша ще се види разликата в класите, както се видя и в мача в София. Не съм оптимист, че можем да минем групите, но дано стане някакво чудо. Скандалите ввъ волейбола ни ще дадат тежка дан и ще отекват още дълго. Лошото е, че България губи още преди мача, заради собствените ни глупости и разпри.