Омония вика Мъри Стоилов на пожар

Грандът от Кипър ще избира между Станимир, Тони Савевски, Мануел Машадо и Маринос Узунидис
Обновена: 26 сеп 2012 14:57 | 26 сеп 2012 14:53, Георги Пешев
0
Омония вика Мъри Стоилов на пожар
Мъри Стоилов може да се завърне в Кипър. Снимка: Булфото

Станимир Стоилов е на път да се завърне в Кипър като треньор на Омония. Грандът от острова на Афродита ще избира между Мъри, Тони Савевски, португалеца Мануел Машадо и гърка Маринос Узунидис.

При положение че бъде предпочетен, хасковлията ще трябва да стабилизира играта на Омония, който стартира слабо шампионата с победа, равенство и загуба.

Феновете дори принудиха ръководството да изгони досегашния наставник - Софоклис Софоклеус.

Стоилов вече има опит в Кипър. Той беше начело на "Анортозис", откъдето беше освободен и сега чака развръзка по делото за неустойка.

"Мениджърът ми се занимава с оферти, аз не знам нищо", коментира Мъри пред "Стандарт". Бившият треньор на Левски коментира и играта на "сините".

"Да, определено има напредък, Илиан се опитва да въведе корекции в играта на отбора, но според мен проблемът е в това, че в момента на "Герена" са се съсредоточили повече в трупането на точки, отколкото за изграждането на стил на игра".

"Лично на мен това не ми харесва, аз съм привърженик на създаването на отбор, с който рано или късно целите ще бъдат изпълнени", коментира Стоилов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Станимир Стоилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари