Спонсор от Катар за Турнира на шампионките в София

"Ще помагаме на България", каза шефът на Qatar Airways
5 окт 2012 16:19, Георги Пешев
6
Спонсор от Катар за Турнира на шампионките в София
Цвети ще играе в турнира на шампионките с уайлд карт. Снимка: Булфото

Една от най-големите авиокомпании Qatar Airways стана генерален спонсор на Турнир на шампионките.

“Малкият мастърс” в женския тенис ще се проведе от 30 октомври до 4 ноември в столичната зала “Арена Армеец” и ще бъде с награден фонд $750 000.

"За мен е чест да обявя партньорството ни с най-добрата авиокомпания на света. Силно се надявам да се получи интересно състезание не само за хората в България, но и за тези по света", коментира президентът на родната тенис федерация Стефан Цветков.

Той ще бъде и главен директор на заключителния турнир от календара на WTA за тази година.
Вицепрезидентът на Europe Qatar Airways Пол Йоханес обясни, че България се превръща във важен партньор и този договор е само началото на дълга съвместна работа.

"За нашата компания е гордост, че ще бъдем част от Турнира на шампионките, който е международно събитие от най-висока класа".

"Знаем, че едни от най-добрите тенисисти в света са от България и региона, така че ние ще продължим да инвестираме в тази част на света", заяви Йоханес.

Нито една от страните не пожела да разкрие подробности по сделката, нито дали договорът е само за тази година или за трите, през които София ще бъде домакин на турнира.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачкай,Гришо!
4
2
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
е не се ли сещаш?парите -за живия каталог-от нас свежия матриял,- ТУРНИР НА ШАМПИОНКИТЕ-що не спонсорират А футболна група?А се сети!
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спонсор Qatar Airways? От Катар - парите. А от нас? Какви са тези сделки без подробности? Да не се окаже, че ще има изискване, състезателките да са с фереджета на корта?
2
4
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Е, ти ще ни покажеш как се покорява върха :))))))
1
4
 
6
 
! Отговори
musashi преди 11 години
fakt e 4e tova momi4e nikoga niama da bude svetoven shampion lipsva tova se nari4a gen . mojesh da se poseresh da trenirash reklami ala bala no vinagi shte bude v podnojieto na vurha