Маркиньос няма да играе в ЦСКА

Това обяви спортният директор Паро Никодимов
Обновена: 17 фев 2013 10:58 | 17 фев 2013 10:54, Георги Пешев
4
Маркиньос няма да играе в ЦСКА
Маркиньос няма да играе за ЦСКА. Снимка: Булфото

Спортният директор на ЦСКА Аспарухов Никодимов-Паро отхвърли възможността Маркиньос отново да облече червената фланелка.

Както е известно, през последните дни именно такива информации се появиха, но Паро ги отречи и заяви, че ЦСКА е приключил със селекцията.

"Маркиньор дойде на "Армията" , за да се види с Мишел Платини, не са били обсъждани въпросите за евентуален бъдещ трансфер".

"Двамата са играли продължително време заедно и ги свързва приятелство. На този обаче сме приключили със селекцията", коментира Никодимов пред "Меридиан мач".

Маркиньор, който притежава български паспорт в момента е свободен агент, след като договорът му с китайския Чанчун Ятай беше прекратен.

От известно време той е в София, където се завърна заедно със съпругата си. Неговото име бе спрягано за трансфер и в Ботев Пловдив.

Още футболни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: МаркиньосЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
цесекар преди 11 години
Цесекар съм откакто се помня...как въобще е възможно да занимаватае хората с псевдо-футбол от мутренски тип? Това е отвличане на вниманието! Това, че мутрите на Борисов от Титан, държавно назначени да заличат ЦСКА, не желаели да вземат някакъв футболист...НИКОЙ НЕ ГО ВЪЛНУВА!ВСИЧКИ АРЕМЕЙЦИ ЖЕЛАЕМ ВЪН БОРИСОВ ОТ ВЛАСТТА!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Престанете с Маркиньос вече е в Глиган- Грудово.
2
4
 
8
 
! Отговори
Армеец преди 11 години
Абе какъв Маркиньос, какви пет лева, бе? Не ни занимавайте с глупости! В момента най-важното е да изхърлим онова *** Борисов и *** Дянков от властт,а и мутрите от ЦСКА!ВЪН ТИКВАТА ОТ ВЛАСТТА! ВЪН МУТРИТЕ ОТ ЦСКА!
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идва в Монтана доколкото разбрах