Хайнкес след разгрома: Беше трудна победа

"Много се радвам за Гомес, ние имаме трима топ-нападатели", сподели треньорът на Байерн
17 апр 2013 14:05, Друми Георгиев
0
Хайнкес след разгрома: Беше трудна победа
Хайнкес се изказа дипломатично. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес остана доволен от победата над Волфсбург с 6:1, която класира баварците на финала за купата на Германия.

Вихрено включване в края на мача направи резервата Марио Гомес, който заби хеттрик в рамките на 6 минути, откривайки головата си сметка близо три минути, след като влезе на терена.

"Получи се добър полуфинален мач. Волфсбург е силен противник, който ни затрудни в голяма част от срещата. През второто полувреме работихме по-добре в защита", каза Юп Хайнкес, цитиран в официалния сайт на Байерн.

"Това стои в основата на модерния футбол. В предни позиции за нас нещата винаги се получават. Всички ние искаме да спечелим купата на Германия. Но не е толкова лесно. Снощи положихме доста труд, за да победим."

"Особено през първото полувреме не бяхме на много високо ниво. През втората част изчистихме грешките. На полувремето казах на моите футболисти какво трябва да променим и те го направиха, наказвайки хладнокръвно грешките на противника."

"В този мач се видя, че ние имаме трима топ-нападатели. Много се радвам за Марио Гомес, който успя да реализира хеттрик", завърши своя коментар Юп Хайнкес.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари