ЦСКА се размина с Янис Зику

Румънецът е поискал 50 000 долара месечна заплата
24 дек 2013 10:44, Георги Пешев
2
ЦСКА се размина с Янис Зику
Янис Зику няма да играе отново за ЦСКА. Снимка: Булфото

Бившият голаджия на ЦСКА Янис Зику няма да се завърне на "Армията" и отново да облече червената фланелка.

Подобни слухове се завъртяха около ЦСКА, но новите шефове на армейците не могат да изпълнят финансовите изисквания на Зику.

Той в момента е свободен агент, след като договорните му взаимоотношения с Гангвон от Южна Корея изтекоха. Янис обаче е поискал от Сашо Томов 50 000 долара на месец, което автоматически е прекратило всякакви следващи преговори.

Както е известно, при предишния си престой в ЦСКА Зику остана само 6 месеца, но пък заби цели 13 гола в 15 мача в "А" група.

Янис бързо се превърна в звезда на армейците и в любимец на Сектор "Г", но бе продаден на корейския Поханг Стийлърс за сумата от 2,3 милиона евро. По-късно той бе даден под наем в Гангвон.

В същото време се разбра, че сдружението „ЦСКА Завинаги” е събрало 33 100 лева за ДЮШ на клуба. Това е станало на коледен търг в комплекса "Царско село".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЦСКАЯнис Зику
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
14
 
! Отговори
ФАС преди 10 години
Идват играят срещу нашите слабаци и се мислят за големи играчи.Отиват в по добри отбори и там се осират,но така е като не гледат по далеч от носовете си.А време е и ние да повярваме на нашите момчета и да им се дава шанс стига сме разчитали на чужденците не са по добри от нас.