Мъри Стоилов иска да види Ботев в Лига Европа

Пловдивчани стартираха днес зимната си подготовка
10 яну 2014 14:40, Георги Пешев
0
Мъри Стоилов иска да види Ботев в Лига Европа
Снимка: Булфото

Ботев Пловдив стартира днес зимната си подготовка с тренировка на базата си в "Коматево". Треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов изведе 22 играчи за първото занимание на отбора за 2014 година.

В заниманието не се включиха румънците Сърджан Лучин и Александру Куртеан, които се чакат от Динамо Букурещ. Двамата най-вероятно ще се присъединят към Ботев в близките дни.

Пловдивчани обявиха официално, че през пролетта няма да разчитат на Борис Галчев, Костадин Дяков, Елведин Джинич, Станислав Костов, Валери Домовчийски и Бобан Грънчаров.

Интересното в случая е, че Домовчийски, Джинич и Костов все още имат действащи договори и най-вероятно ще им се търсят нови отбори. Мъри Стоилов пък обяви, че целите пред Ботев са участие в Лига Европа.

"Целите на отбора остават същите, а именно Лига Европа, каквото е желанието на Цецо Василев. Ще ги преследваме докрай, без значиние дали това ще стане през първенството, или Купата", заяви Мъри.

"През паузата се разделихме основно с футболисти, които нямаха желание да се развиват при нас. Това бяха предимно играчи, които попадаха по-рядко в титулярния състав, като изключим, разбира се, Бобан Грънчаров".

"До края на деня или най-късно до утре ще се подсилим с още трима състезатели", добави Стоилов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари