"Прилепите" от Валенсия укротиха лудогорските орли

Лудогорец загуби с 0:3 от испанците в първи 1/8 финал за Лига Европа
Обновена: 14 мар 2014 09:57 | 13 мар 2014 21:54, Красимир Ангелов
387
"Прилепите" от Валенсия укротиха лудогорските орли
Снимка: Булфото

Шампионът на България Лудогорец загуби от Валенсия с 0:3 пред 43 000 на стадион "Васил Левски" и направи невъзможна мисията си по пътя към 1/4 финалите на Лига Европа.

Испанците спечелиха категорична победа и почти сигурно ще продължат в следващата фаза на турнира. Головете за Валенсия забиха Бараган, Картабиа и Сендерос.

Така приказката за разградчани реално приключи, като само чудо може да класира Лудогорец на 1/4 финал. "Орлите" могат само да съжаляват за многобройните си пропуски, за една изпусната от Роман Безяк дузпа при резултат 0:1, за една греда и за нелепите грешки в защита, които се оказаха решаващи.

Трябва да се отбележи, че Валенсия игра близо час в намален състав, след като Сейду Кейта получи малко пресилен червен картон в средата на първото полувреме, но и това не помогна на родните ни шампиони. В края на мача бе изгонен и Кишада.

Лудогорец наистина не изигра добър мач срещу испанците, но заслужава само суперлативи за досегашните си представяния в Лига Европа и за това, че обедини нацията и успя да препълни стадион "Васил Левски". 

Как се разви мачът и отзиви след него четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
11
 
7
 
! Отговори
Do eve преди 10 години
Да , ама Левски игра четвъртфинал 05/06 в Уефа Аман от лаици , които подкрепят само когато един отбор печели.
238
11
 
25
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Лудогорец заслужават само едно голямо -Браво!От десетилетия български отбор не е достигал до тази фаза,никой друг от българските отбори в момента нямаше да изиграе толкова достойно мача днес срещу един от най-добрите в света.
237
8
 
18
 
! Отговори
стрaнно преди 10 години
Бългaрите сме стрaнни птици. Aко днес друг отбор беше пaднaл щеше дa.се коментирa колко сa зле. Кaк с 10 човекa сa се осрaли,aмa явно Домуз ви е омaгьосaл с гелосaнaтa си кофa.
236
6
 
3
 
! Отговори
gena преди 10 години
до 236Съжалявам за грешката пиша много рядко на кирилица и на българскидо 238 И в другите отбори има много чужденци. В националния отбор на Швейцария половината са турци в австрийския има много от бивша Югослави, тирци и други
235
10
 
12
 
! Отговори
номер 4 преди 10 години
ДОГОДИНА ЗЕЛЕНИТЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА С ПЪРВА ПОБЕДА В ГРУПИТЕ, ЗАВИСТЛИВИТЕ *** ЩЕ ПИКАЯТ КРЪВ ОТ ЗЛОБА!...
234
0
 
12
 
! Отговори
до Крисия преди 10 години
И селскaтa простория също...щом му скубят веждите нa детето отсегa.
233
10
 
3
 
! Отговори
крисия преди 10 години
ЗАВИСТА Е ОГРОМНА!
232
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето , току що гледах Наполи Порто , глей кви карамболи, греди пропуски ! Това е футбола , нашите изкараха бая късмет с Лацио ама сега господ прати късмета в Испания ... Но нека сМе реалисти , дори със вкарана дузпа и онава с гредата да беше влязло ,да елиминираш Валенсия е невъзможно пак щяхме да отпаднем !
231
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин е виновен! ------------------------------------ НА пръв поглед смешно, но после се разбира че Домусчиев е наш другар женен за рускиня, крие се къде е учил и къде е ходил..... Точно на такива им дават големите пари в БГ!
230
24
 
14
 
! Отговори
ПФК ЛИЗОГЪЗЕЦ преди 10 години
Селяните от ДЕЛИОРМАНА получиха звучен пестник в сурата и мощен шут в та*аците ,при което настъпи здраво обливане с ледена вода!!! Но така трябва, много си бяха повярвали и самодоволните физиономии се смиха накрая! Другото хубаво е ,че центъра на СОФИЯ повече няма да се пълни с МЯКАЩИ СУБЕКТИ , мязащи на КАУНИ ,които си въобразяват ,че са фанали Бога за ...,заради този смешен селски ***! Такава подкрепа заслужава НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР , а не еднодневки като ЛИЗОГЪЗЕЦ! Вън селяни от СОФИЯ!!!
229
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде, Делиорманспор обратно във В група(на турция), където му е мястото.
228
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 310Не забравяй че има и реванш, никога не е късно за един истински резил, примерно 10:0
227
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Испански отбор е това , просто е невъзножен за побеждаване ! Незнам забелязвате ли как си спират топката /!!!!!!!/, как си подават /!!!!/ ? Не сме първия който взима тройка от испанци , ами че Барса и Реал и Атлетико раздават петици наляво надясно ... че и Валенсия така .
226
3
 
9
 
! Отговори
до 308 преди 10 години
То това си им е практика на Разград.Спомняш ли си съдията от първия мач с Лацио, спомняш ли си каква дузпа им подари, а спомняш ли си, че преди мача реваха колко минути дал продължение в Загреб.Във вбокса го има целия мач.Гледай последните 20 мин, за какви симулации, лежане и разкарване на топката говорим, аз гледам по 2 мача седмично такова чудо не съм виждал.Имаше и възможност да свири дузпа срещу тях, не го направи.А нашите медии и Разград го направиха все едно е дал 5 червени картона и 3 дузпи.Сега същото.Подаръци до безобразие и цялата си наглост и арогантност те недоволстват пак от съдия
225
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
много ме дразнят коментари от рода на "нямахме късмет", дадоха ни дузпа и червен картон, едновременно, кво повече може да иска някой? след 1:1 и с/у 10 човека бихме гледали съвсем друга валенсия и съвсем друг мач. тя и тази валенсия не беше кой знае какво.
224
2
 
4
 
! Отговори
рокфелер преди 10 години
Във футболa днес нямa никaкъв пaтриотизъм и никaлвa честност... стaвa думa сaмо зa пaри.
223
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин е виновен!
222
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
момчетата си играха добре не търсете под вола теле
221
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
40и кусур минуса вчера. Затова че пожелах да бие по-добрия и не бях поп-фолк-патриот-фен-на лудогорец. Хак да ви е. Химна се свири на мачовете на националния. На които обаче не ходите. Щото не е модерно. Не се свири на мачове на клубни отбори, да не говорим че имаше трима българи на терена. Картона на Кейта беше в жанра "абсурдна комедия" На Местая ви чакат нови 6 гола за общ резултат от двете срещи 0 на 9.
220
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лефскитуу да мълчат , че те взеха общо осем гола от Барсата през 2006 ...муааахахахаха