На Острова разкриха защо Григор преби Мъри

Шотландецът имал бурен любовен скандал 5 минути преди мача
Обновена: 4 юли 2014 07:56 | 4 юли 2014 07:56, Веселина Йорданова
106
На Острова разкриха защо Григор преби Мъри
Анди Мъри по време на тенис мача. Снимка: Ройтерс

Медиите на Острова побързаха да намерят оправдание за загубата, която местният любимец Анди Мъри претърпя от българина Григор Димитров на Уимбълдън.

Както е известно, хасковлията унищожи шотландеца без особени проблеми в три сета, сваляйки го от трона пред погледа на принц Уилям, който на няколко пъти се хвана за главата.

Още по темата
Оказва се, че Мъри е имал лют скандал с приятелката си Ким Сиърс минути преди началото на мача, пише вестник "7 дни спорт".

Основания за подобно твърдение дават някои реплики и псувни на Мъри по време на срещата, които са били отправени към ложата на тенисиста. Там бяха седнали треньорката му Амели Моресмо, неговата приятелка Ким и майка му Джуди.

"Затвори си шибаната уста", псувал Мъри във втория сет, а при 2:4 гейма в третия сет нервите му отново не издържали и той изригнал с думите "5 минути преди шибания мач".

Интригата е подсилена и от това, че олимпийският шампион едва е дочакал края на пресконференцията и веднага е напуснал кортовете.

Още по-странно е, че той не е сменил екипа си с други дрехи, както винаги прави след игра, а просто е нарамил саковете си и се е изнесъл от комплекса.

Самата Сиърс пък излязла от ложата на централния корт още преди да бъде отбелязана последната точка в мача и също е била забелязана да си тръгва сама малко след своя любим.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо май ракетата му е била крива :)
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Cherchez la famme - ако се скарали - тя виновна, ако били правили секс, тя виновна... Пък ти, Марче, с този характер, никога няма да се оправиш. Никой не ти е длъжен. Господ връща, първо пожеланията, после деянията. Замисли се и знай, че всичко важно в този свят е любов. ГРИШО! С ТЕБ СМЕ, ТИ МОЖЕШ, МОМЧЕ!!!!
45
1
 
14
 
! Отговори
HASAN преди 9 години
браво Григор !!! ти го преби без ЗОР !подарявам ти почивка на ОБЗОР и получаваш бонус един мотор !!!и още веднъж ако победиш ДЖОКОВИЧще станеш номер едно бе ПИЧ !!!
44
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Объркали сте името, причината за загубата на Мъри не се казва Ким Сиърс, а Григор Димитров, запомнете това име.
43
2
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Днес е ден на размисъл за Джокович... - чуди се каква контузия да си измисли...
42
0
 
7
 
! Отговори
Бай Спас преди 9 години
Това нищожество продължава да бълва гнусотии, верно, че не е добре, ама се е пренавила нещо с тези дарения, още и е мъчно за бурканите. Дано гадните клетви да се стоварят на собствената и глава!!!
41
0
 
3
 
! Отговори
друг път преди 9 години
кога ще спрете да превеждате всяка жълта новина на британските медии???? Това ми звучи точно като жълта измишльотина....Несериозно.
40
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно британските империалисти още не могат да преглътнат мисълта, че шампиона им беше унищожен на собствен терен пред кралското семейство, от 22 годишен хлапак от Хасково.
39
0
 
84
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Сигурно след мача, принц Уйлям се е прибрал в Бъкингам и е повикал иконома си.-Налей ми един дабъл скоч, Джордж, днес беше ужасен ден.-Веднага, сър, но какво се е случило?-Ужасно е Джордж! Един българин- Григор преби Мъри на централният корт на Уймбълдън! Британия никога не е понасяла такова унизително поражение!-Ужасно съжалявам да чуя това, сър, но вече ни се е случвало, дори още по-тежко поражение-Кога, кой? Кажи ми, Джордж!-Пак българите, сър. При Дойран, 1917 година...-О, Боже...никога няма да победим българите!
38
0
 
49
 
! Отговори
HJ Marceille преди 9 години
Имаше и магнитна буря, а Мъри е невероятно чувствителен към слънчевата активност. А не си е сменил дрехите, защото парите му са в КТБ и не е могъл да плати на перачката.
37
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МИ6 лично били ангажирани с разследването
36
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Омръзна ми постоянно да омаловажават българските успехи, Джокович рева, когато Гришо го би, че бил контузен, Мъри бил се скарал с приятелката си... Само ние ли приемаме загубите си с достойнство?
35
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте какво, това е тенис. Личния живот на играчите не ме интересува. Важен е крайния резултат. Фактите казват - Григор Димитров е победител!
34
1
 
9
 
! Отговори
Burg преди 9 години
На британците играта им (било футбол, било тенис или крикет) е като любовният им живот, външността им и (с извинение) кухнята им.На Мъри му измислят оправдание за скандал с гаджето му, а не питат наш Гришо, колко сета е играл в ноща преди мача:-)
33
0
 
25
 
! Отговори
Деси преди 9 години
Не се занимавайте с марчето.Не е добре жената.Дайте де се радваме на победите на Гришо и да имаме късмета да гледаме още такива мачове.Дано скоро да грабне и титла от Големия шлем!Успех Гришо.Напред момче!
32
1
 
4
 
! Отговори
54 преди 9 години
Не се набутвай, трябваше да заложиш на мача с Мъри. Срещу джокера не се залага.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Олекна ми. Викам си, че аз не съм добре.Григор е нашето момче, отивам да сложа 800 лв за него.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** и англичаните - липсата на слънце и изобилието на влага си казват думата!
29
0
 
13
 
! Отговори
Браво преди 9 години
Браво Гришо!!!Послепис: Махнете го този от снимката и пуснете Григор. Много сте ***!
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако трябва да сме обективни и без национални пристрастия, Мъри след като спря да работи с легендата Иван Лендъл просто не прилича на себе си. Гледах го и на Ролан Гарос, където само късмета му помогна да бие техничаря Колшрайбър. Разбира се победата на нашето момче е изключително постижение, но нека да не се самозабравяме. Джокович е прекалено голяма хапка и мисля, че Григор е дотук. Въпреки това му пожелавам скоро да спечели първа титла от голям шлем.