На Острова разкриха защо Григор преби Мъри

Шотландецът имал бурен любовен скандал 5 минути преди мача
Обновена: 4 юли 2014 07:56 | 4 юли 2014 07:56, Веселина Йорданова
106
На Острова разкриха защо Григор преби Мъри
Анди Мъри по време на тенис мача. Снимка: Ройтерс

Медиите на Острова побързаха да намерят оправдание за загубата, която местният любимец Анди Мъри претърпя от българина Григор Димитров на Уимбълдън.

Както е известно, хасковлията унищожи шотландеца без особени проблеми в три сета, сваляйки го от трона пред погледа на принц Уилям, който на няколко пъти се хвана за главата.

Още по темата
Оказва се, че Мъри е имал лют скандал с приятелката си Ким Сиърс минути преди началото на мача, пише вестник "7 дни спорт".

Основания за подобно твърдение дават някои реплики и псувни на Мъри по време на срещата, които са били отправени към ложата на тенисиста. Там бяха седнали треньорката му Амели Моресмо, неговата приятелка Ким и майка му Джуди.

"Затвори си шибаната уста", псувал Мъри във втория сет, а при 2:4 гейма в третия сет нервите му отново не издържали и той изригнал с думите "5 минути преди шибания мач".

Интригата е подсилена и от това, че олимпийският шампион едва е дочакал края на пресконференцията и веднага е напуснал кортовете.

Още по-странно е, че той не е сменил екипа си с други дрехи, както винаги прави след игра, а просто е нарамил саковете си и се е изнесъл от комплекса.

Самата Сиърс пък излязла от ложата на централния корт още преди да бъде отбелязана последната точка в мача и също е била забелязана да си тръгва сама малко след своя любим.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
13
 
! Отговори
зрител преди 9 години
Никъде в правилата не е казано, че се коментира личният живот на играчите! Само англичаните са способни да се отмятат и оправдават, когато не им изнася. Понеже се смятат за владетели на света, намират за необходимо да съветват другите. Обаче кой ги слуша не знам. Виждам само какви са *** като цъфнат пияни на Слънчев бряг. Чудна картинка.Браво на Григор!!! Пожелавам му успехи!!!
26
0
 
18
 
! Отговори
Давай Гришо, ние сме преди 9 години
с теб!!!! Гришо е велик! Стискаме му палци да грабне купата! Всички злобни *** да се скрият и да замълчат! Гришо на никого нищо не дължи! Всеки изкарва толкова, за колкото може да се продаде. На който не му стига - да се хвърли през балкона, а не да дава акъл и да се разпорежда с чуждите пари!!! Апропо, изкарани с честен и мно-о-о-ого труд, а не откраднати!
25
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом играе За българия и жъне успехи от нейно име значи е Българин. Защото има рази тенисистик които избягаха да играят за Казахстан.... А и защо гледаш колок пари взема, а не питаш колок пари е вложил в него баща му, за да ни радва днес - държават ей толокав не му е дала!
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 35 - ти пък какво знаеш - той може да е дал пари АНОНИМНо. Човек не е дължен да се афишира. Освен това не знам дали си наясно че няма много възможности, да се праща СМС от чужбина - ако пращаш от чужбина смс ти го таксуват. Дори хора имащи роумниг обяснвяваха че не било възможно от друга държава да се дават дарения по Джиесем - това било европейсак практика. само по компютър. А това с кого ходи си е негова личан работа
23
0
 
38
 
! Отговори
Беселина преди 9 години
Опитват се да омаловажат победата, но Григор беше страхотен! Напълно заслужено победи по-добрият!
22
0
 
6
 
! Отговори
Teo преди 9 години
Istinata e che Murray ne igra nishto v tozi mach. Dano ne se lujem za formata na Grisho i da ima sushtia uspeh dneska!
21
1
 
55
 
! Отговори
анонимна преди 9 години
Мария, аз получавам 400 лева. С висше образование съм, 31 години трудов стаж, син на 15 години. В България олигарсите се научиха да не плащат заплати! Но, искрено се радвам на победите на Григор Димитров! Злобата ти е огромна и ще те дърпа винаги назад!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мислех , че го е напекло слънцето.
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На крива ракета космоса и пречи.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дано всеки път има скандал преди мач :D
17
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един съвет към британците- научете се да губите с достойнство.
16
0
 
47
 
! Отговори
Анди Мъри преди 9 години
Скарах се с приятелката ми, треньора, майка ми, тъщата и бабата. Образуваха ми се нерви, падна ми кръвното, слънцето блестеше в очите ми, вятъра ми кривеше сервиса, заболя ме главата, снощи май ядох нещо развалено, стомаха ме сви, схвана ми се прасеца, май разтегнах и сухожилие, и тъкмо колабирах, когато Григор ме би.
15
1
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
На крива ракета космосът и пречи ! Гришо е велик !
14
2
 
35
 
! Отговори
кати преди 9 години
Да бе да оправдания!!! Спортист от такава класа трябва отдавна да се е научил да се абстрахира от всичко като играе!
13
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И все пак не разбирам за какво толкова се радвате?То е все едно да ви заведат в ресторанта да гледате как хората ядат и пият и вие да се радвате...По-право е да плачете, щото не сте като него, а не да се радвате!
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На крива ракета и корта й пречи.
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей от два дни само оправдания слушам, да *** комплексираните горделиви ***, тези от 9 кладенеца вода ще ни носят да обясняват как всичко включително и Господ му попречили на Мъри. Гришо унищожи шампиона ви, ставате жалки вече!
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми кат не мое да го вдигне шотландеца, ще стават скандали...Малко и е секса, ще му вдига скандали - жената си иска своето...ако не - ей ги Гришо и Маша - една тройка добре ще и дойде на Ким...
9
0
 
32
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Айде сега оправдания....Гришо го преби!
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бой е е.ане не се връщат. Няма какво да го коментираме Мъри. Професионалист ли е, или не? Пилотът се скарал с гаджето, разбил самолета... Поне травма да бяха измислили, по достоверно щеше е. Нашият беше железен. Факт.

Спонсорирани публикации