Кобрата ще се бие само за една от титлите на Кличко

Срещата между двамата е днес от 23.30 ч. в Хамбург
Обновена: 15 ное 2014 09:30 | 15 ное 2014 09:29, Екип на Dnes.bg
222
Кобрата ще се бие само за една от титлите на Кличко
Снимка: Ройтерс

След официалния кантар вчера в Хамбург стана ясно, че украинецът Владимир Кличко днес ще защищава само една своя световна титла по бокс за професионалисти в тежка категория - на Международната боксова федерация (ИБФ), срещу официалния претендент на ИБФ Кубрат Пулев от България.

Това означава, че Владимир Кличко ако днес загуби мача си срещу Кубрат Пулев, той остава световен шампион на Световната боксова организация (СБО), Световната боксова асоциация (СБА) и Международната боксова организация (МБО).

Всичките 16 000 билета за мача са отдавна продадени. Цели 20 милиона щатски долара пък ще бъде наградният фонд за световната титла в свръхтежка категория.

Мениджърите на Кличко успяха да уредят по-висок хонорар на клиента си. Украинецът ще получи 80% от наградния фонд, докато за Кобрата ще останат 20%.

Още по темата четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още по темата: кобратакличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
3
 
3
 
! Отговори
Gasprom преди 9 години
Kuraj, Kobra!
139
2
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
страхотен мач ни чака !!! .... и още по емоционално ще е ако Кличко бърше пода на ринга !!!
138
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 154 Брато виж хебаво коефицента 7-9 рунд и умножи по 5500 лева
137
2
 
9
 
! Отговори
Барба Янис преди 9 години
Кобра,цяла Гърция е с теб! НИКИ!
136
2
 
5
 
! Отговори
незначителен преди 9 години
Желая най-големия успех на Кубрат!Този българин го заслужава,заслужаваме радоста от неговата победа ,НО се страхувам от съдийството на гадната Европа,която ще гледа да ни "прецака" по всички линии,даже и в спорта-най-достойната игра.Не разбрахте ли бе,братя,ние трябва да бъдем поставени в ъгъла,защото много искаме да покажем,че можем,че не сме ***,че имаме желание и възможности,но Великите сили просто не им отърва.Украйна е на мода,тя трабва да спечели,па макар и по политически причини.
135
2
 
10
 
! Отговори
момчил преди 9 години
Кобра, сега е времето да ухапеш всички завистници. Тези дето след 20 победи не спряха да плюят. Искам съдията да брои до 10 на Кличко. Успех!. С теб сме!
134
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2 часа до жадуваният от 4-5 години сблъсък Кличко -Кубрат!Просто ще гледам само и каквото стане. самият факт че българин с е боксира срещу легендата Кличко за световната титла ме кара да тръпна от очаквания.
133
1
 
3
 
! Отговори
Гаргамел преди 9 години
До Роки Марчиано IIА АКО СТАНЕ ОБРАТНОТО ??? РОКИ !!!! РОГОВЕ ДА ТИ ПОДКАРАТ...
132
8
 
5
 
! Отговори
Роки Марчиано II преди 9 години
До всички ура-патриоти и бесни национал-шовинисти!!!Тва че взаимно се надъхвате и нахъсвате ме кефи на макс бре!!! Само след неколко часа ви предстои на вас и на Опулев челен сблъсък с реалността която се изразява от действителността наречена д-р Стоманен чук бре!!!Леле леле както викаше Любиша Самарджич във филма Горещ вятър-леле леле кви псувни кви клетви кви сополи кви сълзи и ква шльоковица ще се излее след края на двубоя бре!!!Земя и небо ще плаче и ще бъдат обвинени всички зли сили!Ха хах!
131
3
 
0
 
! Отговори
gaskain преди 9 години
До Анонимен 146 6te gi zagubi6
130
4
 
2
 
! Отговори
Роки Марчиано II преди 9 години
До АнонименДо тоя дето вика че е вързал 5500 лева за победа на Влад!!! Момче младо младо и неопитно!!!Имам за теб две информации бре-една хубава и една не толкоз добра!!! Тва че си заложил на Кличко е ОК и парите си ги връщаш!!! Лошото инфо е че коефициента за Кличко е толкоз нисък-1.17 или 1.16 на букмейкърите че едва ще вземеш около 100-120 лева отгоре!!! Демек-язък за барутя!!! А тея аматьори-патриотари и ентусиасти едно не могат да схванат-само с ура и гол патриотизъм не става!Ха ха ха!!!
129
2
 
4
 
! Отговори
Момчил преди 9 години
Успех , Кубрат! Гордея се с теб! Ще викам за теб!
128
4
 
18
 
! Отговори
Коста преди 9 години
Българин съм и казжам едно-всички стискаме палци,мислим и се молим за Кобрата-един истински БЪЛГАРИН.С кусурите и достойнствата си,но с едно знаме-българското.Бий КУБРАТЕ ,сега България цяла тебе гледа.А на зложелателите,глупаците и нихилистите ще им кажа-да го д..у..те ши.б...аняци!
127
0
 
2
 
! Отговори
Atakist преди 9 години
Volen Siderov 6te gi bie I dvamata. Gledal sam go kak boksira i e mnogo dobar
126
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4 часа, остават до истината, Братя!
125
2
 
4
 
! Отговори
rumen преди 9 години
След мача Кубрат - Кличко ,сборен пункт -РЕПЕРБАНА в ХАМБУРГ .На внимание на жените които мьжете и са в Хамбург.... Спете спокойно.
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 146Дон Кинг че си взе дела и че използва Тайсън като *** за собственият си бизнес е ясно, но лично Тайсън казва че е профукал 400 милиона долара от банковата си сметка в различни интервюта и е стигнал до нулата заради собствената си глупост навремето.
123
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 148да почерпиш след края на мача,амиго!
122
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българин съм но пари трябват заложил съм 5500 лева за победа на Кличко
121
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а да изчакаме мача па тогава да хвалим...Кличко не е случаен боксьор.