Кобрата ще се бие само за една от титлите на Кличко

Срещата между двамата е днес от 23.30 ч. в Хамбург
Обновена: 15 ное 2014 09:30 | 15 ное 2014 09:29, Екип на Dnes.bg
222
Кобрата ще се бие само за една от титлите на Кличко
Снимка: Ройтерс

След официалния кантар вчера в Хамбург стана ясно, че украинецът Владимир Кличко днес ще защищава само една своя световна титла по бокс за професионалисти в тежка категория - на Международната боксова федерация (ИБФ), срещу официалния претендент на ИБФ Кубрат Пулев от България.

Това означава, че Владимир Кличко ако днес загуби мача си срещу Кубрат Пулев, той остава световен шампион на Световната боксова организация (СБО), Световната боксова асоциация (СБА) и Международната боксова организация (МБО).

Всичките 16 000 билета за мача са отдавна продадени. Цели 20 милиона щатски долара пък ще бъде наградният фонд за световната титла в свръхтежка категория.

Мениджърите на Кличко успяха да уредят по-висок хонорар на клиента си. Украинецът ще получи 80% от наградния фонд, докато за Кобрата ще останат 20%.

Още по темата четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още по темата: кобратакличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
4
 
6
 
! Отговори
Туба преди 9 години
До РумбоИ да си видял украинците да са *** фейсбук страницата на Пулев, както го направиха нашите интернет герои в страницата на Кличко? Голяма гордост и голям имидж, няма що. И второ, ти имаш ли въобще колко е направил Витали за страната си? Ти няма да направиш толкова за собствената страна и за 5 живота. Но ти сам си каза, че не се интересуваш. Жалкото е, че това е ти пречи да пишеш злобни и безсмислени коментари оплювайки всичко и всички.
99
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този бокс не мога да го разбера. Пет различни световни федерации, шампионите пък сами налагат разни правила, като например с какви ръкавици да се боксира опонента им... Каква е тази бъркотия? Все едно да има 5 световни първенства по футбол - на ФИФА, МИФА, БИФА и тн.
98
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
7 часа до най-великият момент за българският спорт!Този двубой го чакам от 4 години!Днес каквото и да стане, аз искам да видя Пулев срещу Кличко най-после след такова чакане и надежди.Наздраве за Пулев, братя българи!
97
3
 
3
 
! Отговори
Tuba преди 9 години
До РумбоМошеник?? Добре де, човек, н ете ли е срам да пишеш такива неща? Абсолютно сериозно те питам? Та обяснявам ти-за да игаеш за коланите, трябва да платиш на различните федерации такса. Повтарям-НА ФЕДАРАЦИИТЕ, не на Кличко. Пулев е решил да си плати само за един колан(или по-скоро отбора му). И за това ще се разиграва само един колан тази вечер.Ето, виждаш ли какъв е проблемът-прекалено много злоба и ненавист. Да си чул Кличко да се е изказал лошо за Пулев?
96
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малеее, тука в моя квартал където и да отида се говори за мача насядали вече с ракиите и мезетата и чакат. Лудницааа.
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По твоята логика ти изобщо никакъв спорт не трябва да гледаш, защото докато ги гледаш- ония там правят пари, а за теб един гол, нали?Аман от ганьовско мислене!
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то май станаха големи уговорки. аз пък да се гнева на телевизора ли. за оня 80, за другия 20, а за мене усмивка пред строя. аре мерси.
93
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 112Що плямпаш глупости, бе? Ти как я мислиш тази работа Кличко да се даде на нашия да го нокаутира, че да му запушел устата и да не иска повече от поясите му? Защото друг вариант освен нокаут няма за Пулев да победи Кличко. Другият е завършване на мача до 12-те рунда и победа за Кличко по точки. като започнете да приказвате едни тъпотиии....ум да ти зайде!
92
3
 
21
 
! Отговори
Въпрос преди 9 години
Според вас има ли и един украйнец, който да е за Пулев ???Или вие просто сте за всеки един, който се противопоставя на България и българите.
91
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ako igraqt basketbol Klichko ima poveche chansove.No tova e boks, Ei Maik Taison kakwo judje e puk gi chamarosa vsichkite.
90
5
 
23
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Успех Кобра!Цяла България те подкрепя!Смачкай украйнеца!
89
23
 
7
 
! Отговори
Готино маце преди 9 години
Кубрат е скандалджия и гамен, който безчинства по дискотеките в София и страната. От София съм също като него, но съм за Кличко. Украинецът е много по-релефен и това се вижда на снимката. Успех Володя !
88
6
 
7
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Кличко организира всичко. ...в най корумпирания спорт ....за съжаление. .всичко е уговорено. .
87
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
смачкай укропа ювиги!
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 106Какви са коефициентите за Кличко и Пулев?
85
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сложиж една 50 сятка на Кубрат. Кефи ме, че се разкарва с цветовете на трикольора а не се е продал. Довечера сме теб!
84
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сложих една 50 сятка за Кубрат. Кефи ме, че се разкарва с цветовете на трикольора а не се е продал. Дано да го набие тоя украински *** довечера за да има поне едно хубаво нещо в тая държава.
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 102Същият , меееен!
82
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано нашето момче победи! Може да е всякакъв и да се говори какво ли не за него, жена му ми е от най-противните типажи в България и въпреки това ще стискам силно палци на ръцете и краката тази вечер и ще викам за него.
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 98Небе, човече. Аз даже с усмивка го приемам това за поясите. Казах го и по-долу, казал го е и Гошо *** по-надолу в тази темата по по-различен начин, но: Няма значение дали взима един или два или три от поясите му, важното е че става световен шампион след като ,е победил именно Кличко. А това дали ще стане ще видим след 9 часа.Кубрате, цяла България е с теб, човече!