Кобрата ще се бие само за една от титлите на Кличко

Срещата между двамата е днес от 23.30 ч. в Хамбург
Обновена: 15 ное 2014 09:30 | 15 ное 2014 09:29, Екип на Dnes.bg
222
Кобрата ще се бие само за една от титлите на Кличко
Снимка: Ройтерс

След официалния кантар вчера в Хамбург стана ясно, че украинецът Владимир Кличко днес ще защищава само една своя световна титла по бокс за професионалисти в тежка категория - на Международната боксова федерация (ИБФ), срещу официалния претендент на ИБФ Кубрат Пулев от България.

Това означава, че Владимир Кличко ако днес загуби мача си срещу Кубрат Пулев, той остава световен шампион на Световната боксова организация (СБО), Световната боксова асоциация (СБА) и Международната боксова организация (МБО).

Всичките 16 000 билета за мача са отдавна продадени. Цели 20 милиона щатски долара пък ще бъде наградният фонд за световната титла в свръхтежка категория.

Мениджърите на Кличко успяха да уредят по-висок хонорар на клиента си. Украинецът ще получи 80% от наградния фонд, докато за Кобрата ще останат 20%.

Още по темата четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още по темата: кобратакличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 102Кухо парче си, братко!
79
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** се прави на гангстер,но ако нашия го гепне ще го отнесе като товарен влак-цикнкова кофа!
78
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 97Прочети ми 97-ми пост и виж дали има нещо общо с твоята теория че и подкрепена с *** факти. Аз даже не съм го чувал тоя негура бе. Не му знам името понеже не съм се интересувал. Но знам, че винаги е оставал с БЕЗИЗРАЗНА физиономия. Ти на такава физиономия викаш че гледал лошо? Твой проблем, братко!
77
4
 
8
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Украинския мошеник пак се застрахова-дори в случай на загуба губи само една от титлите си!Отвратителен е!Не се интересувах от бокс,но тоя случай ме изкара от безразличието!Успех на Кубрат и нека надделее справедливостта!А на всички ***,които *** против Пулев-за съжаление сте!К.Пулев може да е всякакъв,но с упорит труд е направил нещо за себе си и за държавата,макар и косвено!А ако мислите,че братята Кличко са някакви интелектуалци-демократи,то е смехотворно!Особено след изцепките на големия
76
1
 
1
 
! Отговори
до 95 преди 9 години
Като му гледам досието на черния, не е постигнал нищо особено в бокса, ама викаш лошия поглед автоматично му слага няколко колана отгоре аахахха
75
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 94К'ви стоййки от ***, бе??? Ти гледал ли си му поведението някога на треньорът на Кличко преди срещата докато се гледат очи в очи? *** има направо безизразна физиономия. Нито надъхва, нито се подсмихва, нито е озлобен. Нищооо! Безлична му е физиономията, а ти си тръгнал за този човек да казваш, че гледал лошо Кубрат. Май си далеч от профи бокса, братко.
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 94Абе ти май за пръв път гледаш щабът на Кличко срещу опонента когато се изправятр очи в очи. Ми той тоя черния винаги е гледал така опонентите на Кличко. Да не ти казвам, че отзад стърчи винаги на тези срещи 200 см му брат на Владимир- Виталий и гледа още по-сериозно Кубрат но не е в кадър.
73
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не, просто да не чупи стойки за пред камерата, гледайки лошо Кубрат, докато той се е втренчил в Кличко. Комплексарско поведение, изглежда смешен, защото Кобрата не му обръща никакво внимание.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 93Смешника зад Кличко е самият му треньор! И ти к'во искаш един треньор да се усмихва мазно към опонента ли?
71
7
 
5
 
! Отговори
до 89 преди 9 години
Тервел е искрен и естествен на снимката, за разлика от смешника зад Кличко, който си е облякъл шушляка с "мускулите" и гледа лошо Кубрат. Нищо че ако Кубрат го изхака, ще му обърне брадата наопаки.
70
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВъййййЗапочвам с един мавруд. Не издържам вече. Давай Кобрааааааа!- мачът на века за българският спорт! *** емоцията дето витае преди мача. *** еуфорията- да се бие българин с легендата Кличко за световната титла!
69
3
 
1
 
! Отговори
xyz преди 9 години
USPEH , KUBRAT - ZNAESH DOBRE KAK SE POBEJDAWA !!! DOKAZAL SI GO NEWEDNAJ ! KLICHKO IMA SVOITE SLABI MESTA I TI GI ZNAESH DOBRE KOI SA ! A I UMEESH DA GI "CELISH" TOCHNO PO TYAH ! BEZSPOREN TALANT SI I TO NEPOVTORIM !!! NASHA GORDOST I VYARA V USPEHA SI !!! S TEB E CYALA BULGARIA !!! SHTO ZA SLUCHAI E TAZI SRESHTA - VSICHKI GOVORYAT ZA NEYA NAPOSLEDAK !!! MNOGO OBICH OT NAS ZA TEB I CELIYA SHTAB !!! BLAGODARIM ZA USILIYATA KOITO POLAGATE !!! OT SARCE JELAEM POBEDA I BEZ SERIOZNI NARANYAVANIA !!!
68
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тервелчо каква усмихната физиономия вкарал зад батко си. Същински ***. Вместо да е сериозен като брат си се хили смотаняка.
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 87Не виждаш ли че се бъзикам, бе. Много ясно че се гледат и двамата в очите.
66
2
 
1
 
! Отговори
до 85 преди 9 години
Посланието му също така може да се тълкува и като "страх ме е да те гледам в очите"
65
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
украински маркуч. Много му помага ръста на тоя. Аз един път преди 4-5 години се разминах с Кубрат пред НДК. Почувствах се джудже пред него, а не съм нисък за мъж- 1.85 см.
64
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко даже и на снимката вкарва психоатаки на Кубрат. Не го гледа в очите, а някъде във веждите. Демек посланието му е: не те виждам!
63
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крисия и Кубрат- Шампиони днес!КАЗАХ!
62
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе , к'во ви интересува какъв човек е Пулев като характер? Важното е че излиза с името на България срещу не само голям боксьор а срещу една институция в бокса и ако победи това ще е сензацията на годината в спорта. Представяте ли си колко хора ще научат къде се намира България по света, ако досега не са я знаели? Представяте ли си каква реклама ще е една победа на Пулев над Кличко???Цял един български народ е с теб, Кубрате!
61
6
 
6
 
! Отговори
ИВО преди 9 години
Толкова е шанса и да победи Кубрат 20%.Тоя *** украинеца купува всички мачове така че под масата Кубрат се сагласил на 4-5 милиона долара и това беше мача.