Кобрата ще се бие само за една от титлите на Кличко

Срещата между двамата е днес от 23.30 ч. в Хамбург
Обновена: 15 ное 2014 09:30 | 15 ное 2014 09:29, Екип на Dnes.bg
222
Кобрата ще се бие само за една от титлите на Кличко
Снимка: Ройтерс

След официалния кантар вчера в Хамбург стана ясно, че украинецът Владимир Кличко днес ще защищава само една своя световна титла по бокс за професионалисти в тежка категория - на Международната боксова федерация (ИБФ), срещу официалния претендент на ИБФ Кубрат Пулев от България.

Това означава, че Владимир Кличко ако днес загуби мача си срещу Кубрат Пулев, той остава световен шампион на Световната боксова организация (СБО), Световната боксова асоциация (СБА) и Международната боксова организация (МБО).

Всичките 16 000 билета за мача са отдавна продадени. Цели 20 милиона щатски долара пък ще бъде наградният фонд за световната титла в свръхтежка категория.

Мениджърите на Кличко успяха да уредят по-висок хонорар на клиента си. Украинецът ще получи 80% от наградния фонд, докато за Кобрата ще останат 20%.

Още по темата четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още по темата: кобратакличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
10
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
КОБРА: "БЪЛГАРИН ЮНАК". БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майк Тайсън за 10 години прибра 400 милиона долара и си изживя живота на макс за 5-6 години профуквайки ги. Сега го кара спокойно. Просто велик! Тоя е видял и изживял за тия 5-6 години толкова неща и усещания,колкото 100 живота на обикновен човек.
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ха-ха-ха-ха-ха :)))Забрави да кажеш,че междувременно ще лъскаш бастуна
117
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 127За справка Майк Тайсън взимаше навремето за един мач 20 милиона долара. Говоря за преди 25 години. Смятай колко са се увеличили цените на всички стоки и услуги от тогава досега и да си взимал 20 милиона долара по онова време. Това говори за страшна реклама и гледаемост.
116
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 127Сам знаеш защо получава толкова много пари украинецът за един мач и защо взима той 80% а Кубрат само 20 %, защото името на Кличко струва точно 80% от наградния фонд. Ако Кубрат се бие с някакъв си анонимник ще вземе ли 1,4 милиона долара? Ще вземе на марта у сряда. Боксът е бизнес но заради доказани имена като Кличко. Тия 7 милиона долара награден фонд са от реклами именно заради това че ще се бие Кличко. И хората са изчислили, че 80% от тия приходи са именно заради името Кличко.
115
7
 
5
 
! Отговори
цска преди 9 години
Пулето представлява немска агенция а не България.Прачетох статията на едно момиче в Уикенд което напълно подкрепям.Аман от мутри.
114
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано Кубратчо бие, ама май ще падне за съжаление.
113
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успех на нашето момче! Всички номера и глупости, които прави Кличко показва само, че е дошло и неговото време. Нищо да му вземе тази титла другите ще дойдат сами. УСПЕХ Кубрат, бии го както хан Кубрат е бил Византиици и друг виг ***!
112
5
 
17
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Нека тази вечер духовете на всички наши славни ханове,царе,воеводи,революционери се вселят в Кубрат Пулев и му помогнат да победи!Успех Кобра!Всички истински българи сме с теб,останалите злобни завистници да пишат отрицателни коментари и поставят минуси,че след няколко часа ще реват от завист.
111
3
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ОЩЕ ЕДИН ПЪТ УСПЕХ КУБРАТ..ПРОСТО *** СЕ КЕФЯТ НА ФУТБОЛ..ВЪПРЕКИ ЧЕ И ЛЕВКИ И ЦСКА МОЖЕ ДА ГИ БИЯТ ДОРИ ОТБОР ЕСКИМОСИ..АМА ТЕ СИ СЕ КАФЯТ
110
3
 
11
 
! Отговори
Янчева преди 9 години
Ейй *** народ слаба държавааа!!! Кажете УСПЕХ БЕЕЕ!!!
109
4
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ДАА..МНОГО *** СЕЛЯНИЗИРАН ОЗЛОБЕН НАРОД ВИЖДАМ ИМА..НЕ СТЕ ЛИ ГОРДИ ЧЕ ЧОВЕКА ВМЕСТО ДА ВЗИМА МНОГО ПАРИ СДЕ БИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И Е СТГНАЛ ДО ВЪРХА..А КАДЕ СТЕ ВИЕ ***..САКВО ИМАТЕ..КОЛИ НА ПО 15 ГОДИНИ..С КОИТО ДА ГАЗИТЕ ПИЯНИ ХОРАТА..ДРЕШКИ ВЕРСАЧЕ ОТ КИТАЙ..НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ..МАЛКА ЗАПЛАТКА..И ЗЛОБНИ ОЧИ..НА ШЕФА СЕ ПОДМАЗВАТЕ А ЗАД ГЪРБА МУ ГО ПСУВАТЕ..КОГАТО СТИГНЕТЕ ДО ТАМ ДО КЪДЕТО Е СТИГНАЛ ПУЛЕВ ТОГАВА ФИЛОСОФСТВАЙТЕ И ЗЛОБЕЙТЕ...УСПЕХ КУБРАТ
108
5
 
16
 
! Отговори
Мо преди 9 години
Успех, Кубрат! Гордея се с теб! Ще викам за теб!
107
18
 
6
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
брей, че просто племе? няма кво да яде ама се радва на малоумният боксьор-гербаджия, довечера другият *** като му счупи простата глава какво ще скимтите?
106
26
 
12
 
! Отговори
Лошо Пулев ! преди 9 години
Тази вечер Кубрат ще бъде бит като тъпан. Има опасност да приключи мача осакатен завинаги. Но това е добре пред другата възможност....дано не се случи най лошото с него. Детето на Кубрат има нужда от баща, то е малолетно. Е, за майката на детето му ние ще се погрижим, няма да я оставим на улицата. До началото на срещата има още няколко часа, той може да се откаже и да си хване влака за София. Има и автобусни линии.
105
6
 
7
 
! Отговори
Роки Марчиано II преди 9 години
Ха ха ха!!! Не само БГ-то ами и цялата Вселена тръпне в очакване на титаничния двубой!!! Ха ха ха!!! Единствено не тръпнат в очакване и неизвестност тея къде от бокс грам не разбират а само от пари и пак пари!!!И тва много ясно са букмейкърските къщи!!!Само скивайте две от най-големите кви коефициенти дават бре-Уилям Хил дава 1.17 а Ладброукс дава даже 1.16 за победа на д-р Стоманен чук бре!!!Тва ясно ли ви е кво значи бре?????!!!пп-Ура и пак ура за Опулев дето ще се опули къде шестия(макс) рунд
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко не трепна при отсъствието на Пулев на пресконференцията, а демонстративно сложи празния му стол на масата. "Надявам се в събота да не съм сам на ринга. Пулев ще дойде, защото има да вземе 1.4 млн. долара (20% от приходите от мача)", заяви хладнокръвно украинецът. Кличко тоя път за много малко пари ще се бие според стандартите му- САМО 5,6 милиона долара ще гепа. За справка срещу Поветкин получи 17 милиона долара.
103
2
 
2
 
! Отговори
PI4A преди 9 години
МНОГО ВНИМАТЕЛНО И НА ЗАБАВЕН КАДЪР РАЗГЛЕДАЙТЕ КОЙ Е ОТПРЕД НА КАНТАРА/ вижда се за секунди/ МНОГО НЕЩО Е ПРОДАЛО ТОВА МОМЧЕ...... А ИНАЧЕ СЪМ ЗА ПОБЕДА НА КУБРАТ
102
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога ,не съм гледала бокс, но хората около мен само за този мач говорят от една седмица. Усещам заряда в лицата им, надеждата им, емоциите им. Това наистина е голям момент за българският спорт.
101
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 121К'во те е.е бе? Важното е че Пулев ако бие Кличко става световен шампион именно след победа над непобедаваният 10 години Владимир Кличко. Все едно да станеш световен шампион по футбол. Това значи евентуалната победа днес на Пулев на Владимир.