Фенка №1 на ЦСКА: Не съм била любовница на Божинов

Харесвам интелигентни мъже, сподела Вероника Стефанова пред Gol.bg
10 авг 2015 13:22, Георги Пешев
39
Фенка №1 на ЦСКА: Не съм била любовница на Божинов
Снимка: Gol.bg

"Мис Автомобилизъм" и "Мис Туризъм Планет” - Вероника Стефанова, даде специално интервю за Gol.bg.

Сексапилната блондинката е и талисман на ЦСКА, като не пропуска мач на любимия си отбор. Стефанова постоянно е свързвана с родни футболисти, като преди време се споменаваха имената на Иван Караджов, Стефано Кунчев и дори това на Валери Божинов.

Бакалаварът по "Политически науки" обаче казва каква е истината и дали е имала любовни взаимоотношения с "Божо 86". Вероника говори за бъдещото си участие на "Кралица на красотата Свят" в Южна Корея, за Паулу Коелю и Оскар Уайлд, за Бекъм и Роналдо, както и за това да си красива и известна в България.

Вероника, какво е усещането да сте "Мис Туризъм Европа”?

- Усещането е страхотно. Да притежаваш титла от световен конкурс е колкото приятно,толкова и отговорно. Предстоят ми много пътувания и ангажименти. Днес заминавам за Южна Корея, където ще представя България на конкурса Кралица на красотата Свят.

Благодарение на спечелената от вас титла България ще бъде домакин на международния конкурс "Мис Туризъм Европа" през 2016 г. Това радва ли ви?

- Разбира се. Много съм щастлива, че България ще е домакин на конкурса и ще дойдат участнички от различни краища на света, за да видят красотата на нашата държава.

Преди време станахте и "Мис Автомобилизъм".

- В продължение на две години бях Мис Автомобилизъм 2013-2014. Конкурса ми даде много възможности да се развия като личност, имах мисия свързана с популяризирането на автомобилния спорт,откривах международни ралита,запознах се с много нови хора и обикнах спорта,сега ми липсват дейностите.

Много хора в България злобно подмятат, че повечето конкурси са нагласени. Има ли такова нещо и какво е мнението ви за тези слухове и за това, че повечето моделки и манекенки се "поръчват" срещу определена сума?
- Не мога да коментирам нещо, на което не съм пряк свидетел. В конкурсите, които съм участавала досега, не е имало данни за нечестен избор. В сфера, в която има много красиви жени е нормално да се въртят много слухове. За да се говорят такива неща сигурно някъде нещо се е случило и от там всички ги слагат под общ знаменател.

Вие се превърнахте и в една от най-актуалните фенки на ЦСКА. Кога се запалихте по футбола и какво ви накара да изберете армейците?

- От дете съм фен на червения отбор. Баща ми е в основата на тази моя страст, той ме е водил да гледаме мачове от десет годишна.

Какво мислите за ЦСКА и падението на червените до "В" група? Ще ходите ли на мачове на ЦСКА и при аматьорите?
- ЦСКА е отбор с традиция, заслужава подкрепата на всички фенове, без значение в коя група играят, нито срещу кой отбор. Сега е момента, в който всички трябва да дадат най-доброто от себе си, за да бъде отбора отново на върха.

Преди време имахте неприятна случка с фенове на Левски, които ви бяха заплашили, че ще ви съблечат чисто гола. Какво точно се случи тогава?

- Присъствах на благотворителен баскетболен мач, след него имаше среща Левски, съответно тяхната агитка присъстваха и част от тях ме заградиха в кръг. Доста се бях оплашила, защото тогава случая със събличането на Ивайло Петев беше пресен и мислех че ще ме последва същото, но на края всичко завърши добре, защото ме оставиха на мира.

Кой е най-красивия футболист? Кого избирате - Бекъм или Роналдо. А може би Благо Георгиев?
- От тримата най-много ми харесва Бекъм, трудно е да се определи кой е най-красивия, защотото аз гледам на тях чисто като на професионалисти. За мен няма красив и грозен играч, а силен или слаб.

С какво може да ви спечели един мъж и кое качество цените най-много в силния пол?
- Харесвам интелигентни мъже със силен характер. Най-важно е отношението му към мен, да ми показва нужното уважение, което заслужавам като жена.

Свързват ви с футболистите Стефано Кунчев, Иван Караджов и Валери Божинов. Каква е истината? Говори се, че самите футболисти са си правили реклама на ваш гръб...
- Много неща се говорят, но малко са истина. Имаше един период, в който постоянно ме свързваха с някой, в повечето случай хора, които дори не познавам. Имах чувството, че съм станала като дежурно име, което като има шум около някой се използва. Иван Караджов дори не знаех как изглежда ,когато се пишеше, че имам отношения с него.

Вие ли сте причината Божинов да се раздели с Николета Лозанова и в какви отношения сте сега с него и бившата му жена?

- Няма как аз да съм причината, защото никога не съм имала контакт нито с него, нито с бившата му жена.

Цялото интервю прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
ФДС преди 6 години
кое ЦСКА до микре ходи ли
28
0
 
2
 
! Отговори
мистър чеп преди 8 години
Ще оправим цецка
27
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Упорито се говори по медиите, но все се трие - че тези две момичета биле девствени!
26
0
 
3
 
! Отговори
Блондинко фила преди 8 години
До Луд с МотикаСелянин яко си личи че си оператор на мотика . За всеки пишещ на комп бързичко е ясно че може да се получи гаф с клавиатурата . Погледни " Т " дали не е до " Ъ " . и след това се замисли , ама то за такива като теб дори правят инструкции от къде се хваща мотиката . Мухахахах . Бъди жив и здрав и късмет в живота , че с тази злоба те виждам на 50 да умреш . А и не само ти де
25
0
 
7
 
! Отговори
"ожасен" : преди 8 години
Ех, Георги, Георги - дамата се била "оплашила"? А бе нямате ли редактори в това Dnes.bg?
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цачева е фенка н2 ако тая е 1
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Харесваш ти на баба си хвърчилото.
22
1
 
5
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До Блондинко фила"интъелигентна малда госпожица" Интелигентна колко теб ако е, ясно що е руса. Поне си оправдава цвета на косата. Другото ни е ясно. Яко до дупка и после ражда отрочета от некой си.... жална картинка сте и двамата. Ама нали сте приятели... те краставите магарета и през 9 планини се намират.
21
1
 
7
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Снимката... и двете на калъп, веднага. Па после нека си говорят кой с кого. И двете са за спалнята
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквито са ни феновете, такива са ни и футболистите. събрани от кол и въже, които се чудят с кого да се сбият или , в зависимост от пола. Ама то цялата ни държава е такава, така, че всичко е нормално.
19
5
 
11
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Е как така хем харесваш интелигентни мъже, хем си от цска :) че там са най големите *** на света
18
1
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
мис какво е тая ?щото на мен на мус друго ми прилича
17
4
 
9
 
! Отговори
Блондинко фила преди 8 години
Момичето е супер готино . Тя е много чувствена и интъелигентна малда госпожица . Първото впечетление е безспорно уникалната и физика , но след това оставате зашеметени от начина и на възприемане на света . Имам честа да съм и приятел и да я познавам лично . Тя е един от рядките примери където е пораснала в добро семейство и властният и баща е успял да я запази от глупоста да изкарва пари по-лесният начин . Ще и пожелая само да е жива и здрава и дано да постигне целите си . Успех Русалке ;)
16
0
 
30
 
! Отговори
ждребилкина преди 8 години
Как да станете известни в няколко стъпки:1. Тунинг, макиаж, спонсор/и (може и в различна поредност);2. Упражнения по туризъм, евентуална смяна на спонсори;3. Печели се титла мис нещо-изъм;4. Дава се интервю пред медиите "Аз не съм спала с еди кой си" (желателно поне три медии);Честито, вече сте БГ звезда.
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мис Автомобилизъм - "Конкурса ми даде много възможности да се развия като личност" ..А стига бе, верно???? Авторът на статията: "Оплашила"????А стига бе, верно?????Хем ***, хем неграмотни!
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брюнетката е по готина ! Естествена с чар ..Блондинката сякаш е с изкуствени джуки, освен това май не е натурална блондинка ...и доста изкуствена изглежда..все едно е от ...аз бих гласувал за брюнетката !
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе, емблемата на ЦСКА стои идеално върху ц. Виж, Л-то би се разчекнало.
12
0
 
7
 
! Отговори
И преди 8 години
Брюнетката - Тереза Райкова - Мис Национален отбор
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мис секс туризъм ще да е, но са го съкратили....кой де я фане, все я е обходил !
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брюнетката определено изглежда доста по-добре. Надявам се да е и по-умна, щото колкото и красива да е жената, като изръси някоя простотия и ми зависва...