Гришо винаги играел за България, но какво й дължал?

Тенисистът не пази лоши спомени от връзката с Маша
Обновена: 14 окт 2015 11:05 | 14 окт 2015 09:10,
69
Гришо винаги играел за България, но какво й дължал?
Григор Димитров. Снимка: Ройтерс, архив

Аз винаги играя за България, настоя Григор Димитров по повод отказа му да играе за страната ни за Купа Дейвис.

"Това, че не играя на този турнир, е съвсем различна тема. Той не си съвпадна с програмата ми. Всеки може да съди. Какво дължа на България? Аз съм българин. Винаги подкрепям България, дори с някои от нещата, които мога да правя", допълни хасковлията.

Още по темата

Димитров сподели още, че винаги му е харесвало да се прибира в родината си, защото това го зарежда.

Гришо коментира и раздялата си с Мария Шарапова. По думите му не пази лоши спомени след раздялата, а всеки е поел по свой път.

"Всеки се нуждае от нещо свежо. Това беше времето и мястото за нас да се разделим", допълни той.

На въпроса колко тежко изживява подобни ситуации, той заяви, че загубата на корта боли много повече от останалите неща. Тенисистът сподели, че една от загубите, които до ден днешен не може да забрави, е тази от Новак на "Уимбълдън". 

"Не съм плакал отдавна. Не мога да си спомня последния път, когато това се случи", заяви той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като си изкарва парите в чужбина какви точно данъци дълци на България? Никакви, също както едини милион емигранти. Да си харчи парите тука е съвсем различно.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човек дължи нещо на своята държава, но държавата отдавна не е наша - тя е собственост на бандити.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Григор държавата му е дала нищо, но от сърце. Както и на повечето българи, които в крайна сметка бяха принудени да я напуснат и да потърсят друга родина. България дава много само на политици и престъпници, към тях е безпределно щедра.
10
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо всичките ни известни спортисти не плащат данъци в България, при положение че се имунуват българи - Стоичков, Казахстанчева, сега и този - тези хора са за за затвора. Я как надал или Меси искаха в Затвора да ги вкарат за неплащане на данъци.
9
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А федерацията все пак е давала пари за развитето на Гришо - може да са малко но са "от сърце".
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
как какво е дължал? Аз бих поставил въпроса по обратния начин а какво му дължи държавата? Държавата не дължи никому нищо! ОБратноот е социалистичесок мислене. Той има привилегията да защитава родното знаме, когато го покнаят човек няма право да отказва ако е личност - тук говорим за морал, все едно към коя държава си. Разбира се ако си *** нищо не ти пречми да се съсредоточиш на личното предтставяне - коетои без това спада - за сметка на патриотичните чувства.
7
3
 
7
 
! Отговори
онз преди 8 години
като сички ахкаха и охкаха колко е голем по терлици мина инфото че баща му си е заложил апартамента в кауново за да плати таксата за некв голем турнир. и , откак влезе при големите, всички се наредиха. а сега, предизборно тоя и оня дето се отвратиха от нашите нрави и си живеят живота стават не-българи. дали щото не си плащат за позитивни статии?
6
3
 
8
 
! Отговори
svedust преди 8 години
До АнонименЗащото баща му е активист на ГЕРБ затова не плаща данъци. Плащаме само ние, останалите, балъците, а за нашите хора, правилата не важат.
5
3
 
23
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Ани Цолова тотално е изтрищяла. Какви са тия жълти въпроси.
4
10
 
59
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Много интелигентно и възпитано момче е Гришо. Направи ми истинско удоволствие на гледам интервюто му тази сутрин.Неадекватните въпроси на Ани Тролова и Виктор обаче ме подразниха.Те търсеха пикантното, задавайки *** въпроси за личния живот на момчето, които очевидно го дразнеха.Чудно ли е тогава, че нашите големи звезди като Матей Казийски, Митко Бербатов и Григор Димитров избягват България ?Ми, *** и гадничък народ сме и това е !
3
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той плаща данъци на друго място. Ясно плебса си ти не той.
2
6
 
9
 
! Отговори
костело преди 8 години
Гришо браво за всичко.Отностно другото не се превземай ,когато кекса е слаб, заместваш в друго, например , топиш в някой шоколад... (е няма да е български,защото тука няма) хаха пробвай, ще бъде интересно:)
1
51
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя клоун пак се опитва да пуска на шейната бг плебса.Между другото защо този *** НЕ ПЛАЩА данъци,а???Някой дали си е задавал въпросчето.НАП защо спи???