В Левски намериха заместник на Стойчо Стоев

Последният шанс на треньора бил мача със Славия
21 мар 2016 09:00,
9
В Левски намериха заместник на Стойчо Стоев
Снимка: архив, Bulphoto

Легендарният защитник Елин Топузаков най-вероятно ще смени Стойчо Стоев начело на Левски, твърди "Меридиан Мач".

Очаква се това да стане във вторник, когато е предвидено заседание на Управителния съвет на "сините". От "Герена" разкриха, че вече са избрали и асистент на Топчо, който да му помага във всеки един елемент от треньорската професия. Става дума за Асен Букарев, който към днешна дата изпълнява функцията на скаут на Левски.

Идеята е двамата да водят отбора до края на сезона, а дотогава да се търси вариант за постоянен треньор. Не е изключено обаче, ако Топчо и Букарев се справят, да останат на "Герена" и през новия сезон.

Според информацията ръководството на клуба е дало последен шанс на Стойчо Стоев в мача със Славия. Левски не падна от "белите", което със сигурност щеше да предизвика треньорска рокада. Отборът обаче не игра добре и не победи, което оставя около 50% шансовете за уволнението на Стоев.

Според новото правило на "Герена" най-много един представител на Управителния съвет може да е против уволнението на Стойчо, за да стане то факт. Ако са двама или повече, треньорът на "сините" ще запази поста си.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на Гонзо да не забравите! Все пак Леевски направи значителен скок- от 7 на 4 място.
6
1
 
5
 
! Отговори
Язека преди 8 години
...Топчо и Букарев...Хубав повод за нова басня на бат' Венци.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казвах му на Стойчо, че у краварника само ще оцапа галошите, ама...Проблемът на Леевски не е Стойчо, а Гонзо и гениалните му трансфери. Не могат да бият Монтана, Пирин и Слабия, а ако в групата бяха ЦСКА, Литекс и Локо?А иначе спонсори, спонсори, спонсори...Свинския и Тиквата само наливат.
4
2
 
7
 
! Отговори
Боби М преди 8 години
Търпение му е майката , скоро и "Лудогорец " заминава в Б-групата !
3
0
 
13
 
! Отговори
Росен преди 8 години
А защо аджеба искат да сменят Стоев?? Според мен това е по-скоро желание на външни хора не без участието на на отзивчивите журналисти ! Българска родна картинка
2
2
 
13
 
! Отговори
vlady преди 8 години
С Тъпоаков Левски на практика си гарантира 4-то място, все пак дистанцията с Ботев и Черно Море е сравнително голяма, кръговете до края не са много. Ако все пак оставят Стоев до края на сезона имат големи шансове да са втори.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този от снимката е с интелект на кокосов орех.Но, те в Левски си ги обичат такива като него...вижте Гонзо.