Льов съжалява: Бяхме по-добри от Франция!

Просто нямахме късмет, разочарован е треньорът на Германия
46
Льов съжалява: Бяхме по-добри от Франция!
Снимка: БТА

Селекционерът на Германия Йоахим Льов бе разочарован след поражението от Франция с 0:2, което сложи край надеждите на Бундестима за четвърта евротитла.

Световните шампиони доминираха през първата част, в последните минути също имаха добри положения, но така и не успяха да вкарат гол и допуснаха първата си загуба на голям турнир от Петлите от 58 години.

"Бяхме по-добрият отбор. Положихме много усилия, показахме амбиция и желание и не спряхме да атакуваме. Имахме достатъчно положения, но за съжаление ги пропуснахме", заяви той.

"Нямахме късмет да получим гол от дузпа точно преди почивката. Като цяло шансът ни обърна гръб. През 2010-а и 2012-а, когато отпадахме от големите турнири, съперниците бяха по-добри от нас. Сега обаче ние бяхме по-силни от Франция, но резултатът е разочароващ", добави Льов.

"Вярно е, че ни липсваха някои играчи, тъй като Кедира и Гомес бяха контузени, а Хумелс бе наказан. Освен това Боатенг напусна контузен, а това са футболисти, които трудно могат да бъдат заменени. Момчетата направиха всичко, което им казах, показаха кураж и не мога да искам нищо от тях", изтъкна още той.

Още новини и реакции от снощния полуфинал четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя да подава оставка веднага.Нямали късмет??За късмет се говори когато поне имаш удари във вратата а те нямаха един свестен удар (без 2-те греди) а ми говори за късмет.Тая ми прилича на оня с тото-то който искал да спечели и се молел на Господ ама не си купувал билет.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тренера е гледал някакъв друг мач. Чак е смешно такова твърдение.
37
9
 
7
 
! Отговори
браво! преди 7 години
Браво на французите! Немците паднаха, защото нищо не разбират от футбол!
36
8
 
5
 
! Отговори
SS преди 7 години
biahte po-dobri, ama drug put...!V sravnenie s frenskite momcheta, germancite si biaha prosto edni prosti cherno-beli vehti karikaturi...
35
4
 
2
 
! Отговори
KOTKOB-1971 преди 7 години
te tva se kazva Perutko. a ne kat nashataBobo-Perutka ta Fasul-Bob- Perutka!toia gerko edin pat ne se fana da si oskube kosite , osobenno pri vtoria gol, kogato pre germunskata porta gemeta s osukani kraka i bledi lica sekas sa se vrnali ot sibirski lager prez 1960v tozi ma4 germanskata machina be na nivoto na rajdiasalo samokovsko teneke!
34
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо - идва Световното.Там ще повторите титлата.
33
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Футболът е игра в която трябва да вкараш голове ,за да си победител! Това явно доста пристрастни ид-ио-тчета, привърженици на СБИРЩИНАТА НАЦИОНАЛИ НА ГЕМАНЦИТЕ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТне могат да го разберат и осъзнаят! Това да търчиш като ИЗОГЛАВЕН КОН цял мач и да имаш 80 на 20 % притежание на топката, но да не можеш да вкараш гол те прави КАЛИТАРСКИ ОТБОР,които не заслужава да играе на финал!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Подолски,Клозе защо не играха
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германците сами се биха.
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 33Той щото Хитлер ако беше жив и си види отбора на Германия и какви турци и май.муни играят в него, нямаше да получи инфаркт викаш?
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти ,келешчето под мене, привърженик на кой отбор си на това европейско? Ако си от "германците" от ТУРКО-БОСНЕНСКО-ГАНАЙСКО-ИСПАНО-ПОЛСКО-ТУНИЗИЙСКИ ПРОИЗХОД то ти предлагам да се гръмнеш с патрон за тапир, защото чичко ти Адолф би се самозапалил!!!
28
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не разбрах кой беше френският отбор. Печките ли? Едва ли имат място на европейско първенство, а още по-малко в Европа. Наполеон и Карл Велики се обръщат в гробовете си, а Кралят Слънце вече трябва да се нарича Кралят на Саждите.
27
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто нямахме късмет. Какво общо има тук късмета. Това де не е тото, че да искаш късмет. Футбола, както и десетки други спортове е игра, в която побеждава по-добрият. Е понякога и съдиите повлияват, но в случая германците просто не можаха да вкарат дори почетен гол. И още 1 час да беше продължил мача, пак нямаше да вкарат гол. Единствено можеше да паднат с по-голяма голова разлика.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 29Българин, значи ако нямаше дузпа искаш да ми кажеш, че Льов щеше ПАК да мънка под носа си, така ли? Що се правиш на т.ъп бе? Ако нямаше дузпа защо тогава никой от футболистите на Германия не го каза? Или и те са толкова доблестни и с огромна чест , че никога не говорят за съдийството, а? Смешкооо...
25
4
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 7 години
21 и 23, а може би доблестният и честен треньор не коментира съдийството, но вие разбирачите коментирате без да мислите.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дузпа си имаше.Вярно, че жабаря ако същите тези германци не бяха отстранили Италия можеше и да не я свири. Франсетата си спечелиха мача. Има и такива дни в които все уцелваш гредите колкото и да играеш добре.
23
6
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
До Йоги"Истината е, че ако бяха по-добрите, щяха да победят..."Ако опитаме да ти приложим логиката за Португалия, то излиза, че не е истина, че са на финал. Имат цели 4 равенства в редовното време...
22
4
 
8
 
! Отговори
s преди 7 години
За съжаление германците играха доста под възможностите си. В защитата бяха изключително немощни, а атаката им беше неубедителна. Играта пред вратата на французите винаги беше с гръб, сякаш чакаха някой да ги подбутне, та да вкарат гол.
21
5
 
8
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
До Анонимен (18)"Едва ли не" ? А не беше ли случаен голът им? Нойер изби топката и тя просто кацна в краката на щастливеца Гризман (не за първи и не за втори път), той я би в тълпата и тя мина между няколко крака, включително на Нойер. Дузпата си беше дузпа.А Германия имаха поне 4 удара на сантиметри от гредите само в последните 15 минути. Не бяха ли по-добрите? Първото полувреме имаше едни 10-15 минути, в които французите нямаха и 10 точни паса, не можеха да минат средната линия.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 21 Българин, Точно защото знае че има дузпа, затова мънкаше тоя Льов под носа си за дузпата...