След вечното дерби: Задържани са 30 души

В някои от задържаните фенове са намерени и наркотици
5 мар 2017 09:29, Анисия Иванова
19
След вечното дерби: Задържани са 30 души
Снимка: Булфото

30 души бяха арестувани от полицията заради открити пиратки и бомбички, в някои от задържаните фенове са намерени и наркотици. Това е равносметката след вчерашната среща между "Левски" и ЦСКА, която сините спечелиха с два на един пред над 20-хилядна публика.

15 души са задържани след сбиване в градския транспорт. По време на мача, при използване на пиротехническо изделие на стадиона, 15-годишно момче се е саморанило, съобщават от СДВР.

То е откарано в болница с разкъсна рана на ръката, след като пиратката се взривила в ръцете му. 

Ст. комисар Младен Маринов поясни, че шествията на "Левски“ и ЦСКА са били изцяло съпровождани от полицейски сили с цел да се разминат във времето, за да не станат сериозни сблъсъци, като и в двете шествия са участвали над 1000 души.

А иначе дербито на българския футбол завърши с победа на "Левски" с 2:1. Празненствата след драматичния обрат на "Сините" започнаха още в съблекалнята на "Левски".

Няма информация за спречквания между феновете след края на мача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Congratulations Podueneville! The won over the oranges is great moment for all of you!
13
0
 
2
 
! Отговори
varg преди 7 години
Само Левски и тесни.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сао Левски и това е то . Левски -щампион !Червената смрад да си ходи в кочинката да играе кален футбол.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА ВЕЧЕ ГО НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ РЕГИСТРИРА ЦСКА ИМЕ!!!!!!!!!!!!ОРИГИНАЛА ЦСКА НЕ САМО, ЧЕ ФАЛИРА АМИ ОЩЕ НЕ Е ЗАЛИЧЕН И ВСЕ ОЩЕ ГО ИМА НО НЕМОЖЕ ДА ИГРАЕ!!!РЕАЛНО ЦСКА НЕ СЪЩЕСТВУВА В МОМЕНТА!
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В зимата на 2011 бях за малко във Валенсия, Испания. Един ден имаше някакъв футболен мач на "Местайя".Прости испанци.... Помъкнали на мача и жените, и децата си / някой съвсем невръстни/.И това 4 /четири/ часа преди началото на срещата. Никъде нямаше блокада на пътища от полиция. То като че ли и полиция нямаше... Тук-там по кръстовищата се виждаше униформен. Хората и на влизане, и на излизане от стадиона / бях все в този район/ бяха весели, засмени... Фиеста -празник ! Също като в София.......?Прочети още на: dnes.bg/sofia/2017/03/04/blokada-v-centyra-na-sofiia-za-macha-levski-c
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ме интересуват тези два селски отбора.Аз съм гражданин и данъкоплатец.Проблема е че цяла София във вчерашния празничен ден беше затворена.Даже не знаех причината.Оказа се че щели да играят ЦСКА и Левски.Знаете ли колко ме интересува?Интересува ме като изляза да мога да стигна от точка А,до точка Б.Откъде на къде ще ограничават правото на придвижване на 1млн.души,заради две шествия от *** от по 1000 човека?Да излезе кметицата да се извини на софянци и всички гости н
8
0
 
7
 
! Отговори
тролев преди 7 години
Ам то ако не е алкохола и коката , кой ще успее да изтърпи един цял мач от родната А група. То почне срещата и мъка, мъка , иде ти да метнеш телевизора през прозореца и да скочиш след него.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 8 Боли ли чоррбар? Муахахахаа...нещастна про.ста мъррша!
6
14
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Присмял се хърбел на щъркел. Добре, че ЦСКА не вкараха, а имаха много възможности. Левски, горките, седем пъти ЦСКА ги трепа, днес празнуват. Да купят на вратаря на ЦСКА един подарък, че излезе да прави глупости. А и Левскарят го изигра добре, като делфин се метна. Както и да е. Разрухата в Левски е на път. С тези футболисти и този треньор, късметлийко, ще ги видим на следващ мач. Който ги хване и си ги бие, и на Герена. То кой ли не беше. Дербито няма нищо общо с първенството.
5
4
 
17
 
! Отговори
Зрител преди 7 години
Безкрайно българска простотия разрешена от властта на тълпа *** -*** с мозък на врабчета. Защо охраняват тази тълпа вмвсто да я пратят да строи така необходимите ни магистрали?
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам вчера Рецитала на Меси и го сравнявам с това на "Васил Левски" и си казвам: Боже, ние на една планета ли живеем?
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди мача влизат на стадиона яко "замезили" и след мача пак "замезват". Нормално е!
2
2
 
25
 
! Отговори
??? преди 7 години
Какво "вечно дерби"?!!!Левски срещу преименувания Литекс и Чавдар от Етрополе. Не знам мач на Левски срещу Чавдар да се нарича вечното дерби, както и да се нарича сега Чавдар от Етрополе.
1
6
 
6
 
! Отговори
ЦОНЬО преди 7 години
кого биха тези от подуяне

Спонсорирани публикации