Лудогорец обърна германската сензация Хофенхайм в Лига Европа

"Орлите" спечелиха с 2:1 след обрат и прекрасни голове на Дяков и Лукоки
Обновена: 29 сеп 2017 00:02 | 29 сеп 2017 00:01, Красимир Ангелов
116
Лудогорец обърна германската сензация Хофенхайм в Лига Европа
Снимка: Reuters

Лудогорец постигна страхотна домакинска победа след обрат с 2:1 над германската сензация Хофенхайм.

Двата тима се изправиха един срещу друг на "Лудогорец Арена", а домакините определено бяха по-добрия тим на терена. Гостите бяха без голяма част от основните си играчи, но въпреки това се представиха на ниво с наличните футболисти.

Германците откриха още във 2-ата минута след попадение на Кадерабек, но след почивката домакините осъществиха пълен обрат.

Дяков изравни в 46-ата минута с прекрасен гол от дистанция, а в 72-ата Лукоки вкара също много красиво попадение и така направи обрата в мача пълен.

След този мач "орлите" са втори в своята група с 4 точки.

Подробности за успеха на "орлите" четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
9
 
16
 
! Отговори
Ай преди 6 години
Я да видим сега всички завистливи хейтъри какво ще кажат за съдията?!?! Със сигурност е купен, иначе как ще бият така шампионски!!!
46
9
 
36
 
! Отговори
Делиорманец от BG преди 6 години
След този мач "орлите" са втори в своята група с 4 точки - факт!Браво на "Лудогорец"! Радвам се на успехите на отбора и въобще не ме интересува турци ли са африканци ли са или марсианци. Отборът от Разград победи германски отбор - факт!А относно злобната повърня, която се лее - без значение резултата от мача, тя щеше да се излее.
45
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне го оправиха и мяза на нещо което сме виждали в Европа, а левскарската *** така и не заприлича на нещо!Батков светец ли беше,не переше ли парите на Чорни?Айде не се излагайте!
44
10
 
17
 
! Отговори
Разградлия преди 6 години
Лесекарчетата газ пикаят, кефя се на победата на наще, но истинския кеф е след това, като чета безсилната злоба която блика от лесекарските коментари.
43
7
 
29
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Имаше една приказка за дявола и казана. Много е вярна за България за съжаление. Как не можете да се зарадвате на нещо хубаво не знам. Честитя на Лудогорец победата, бих честитил и на всеки друг български отбор победил втория в Германия!
42
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това го няма в Левски,магията на големия отбор,обрата след който искаш да гледаш пак мача!Даже с ментето Херо Лудогорец е евро боец , в Левски подлец до подлец!
41
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лудогорец на Домусчиев го чака същото както Литкес на Гриша Ганчев.Изкуствено създадени отборчета, пртички за една пролет.Целта на създаването им е - изпиране на мафиотските пари от престъпен бизнес.Във случая с Домсичев - от наркотици. Ортак в прането - Банкянския Суджук, който помага и с държавни пари - наля 5 млн в стадиончето на приятлчето си.
40
8
 
3
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Е това не може Левски за Лудитеюги могат даже с тъпоумния Херо!
39
6
 
9
 
! Отговори
Яж банани преди 6 години
СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ!!!!! Прости мамуни
38
6
 
10
 
! Отговори
до 69 преди 6 години
Много приказки излишни и нищо конкретно.Попитах те играчите на Левски и ЦСКА с по-светъл цвят на кожата ли са от тези на Лудогорец ?
37
6
 
1
 
! Отговори
до 67 преди 6 години
Ако беше Касабов ?? А ако се казва Валентинов от римски произход ли е ? Много плоско мислене ми се струва.
36
8
 
7
 
! Отговори
до 60 и 60 преди 6 години
Не зная какво точно означава ШАПШАЛ, но ще доупсна че някаква обидна турска дума от вашия край. Иначе си много нежен в изказа си - Играчи с тъмен цвят на кожата. Ха-ха. Голям смях.Ама много си нежен наистина. Да не би да си турчин евроатлантик.Що направо не кажеш отвратителни грозни черни не-гра, които се правят на българи и оплождат вашите българки или туркини там.Явно сте радостни че ви подобряват генофонда. Но аз не искам България да е нация от мел-ези, разбра ли ?
35
7
 
8
 
! Отговори
до 64 преди 6 години
Най-големите мутри ограбващи България са в София и си ги дундуркате там, защото и вие лапате покрай тях.След като един куп квартали са бивши села какви граждани сте ??Ти от кое селце наоколо си , което ще стане скоро кварталче софийско ?Отивай да храниш кокошките , че умряха гладни.
34
2
 
10
 
! Отговори
до 60 преди 6 години
ДОМУС е типично турска дума. Поинтересувай се какво означава и може да ти попросветне.
33
9
 
5
 
! Отговори
до 62 преди 6 години
Защо ? В Левски и ЦСКА да не би да няма играчи с тъмен цвят на кожата или всякакви други събрани от къде ли не ? Или те са малко по-светли , защото са си наши.
32
5
 
11
 
! Отговори
до 58 преди 6 години
Само да те светна , че Кирил Домусчиев е роден в СОФИЯ.Ако той е с турски произход ти с какъв ли си ?
31
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Домусчиев е типичен представител на комунистическата номенклатура, ограбила България. Естествено, че в ново време всички са герберасти. Нали приятелчето му мутра Суджука му подари 5 млн народни пари и всички приеха това като нормално.Не мога да уважавам такива хора. А Лудогорец е типична перачница на пари. Ама докато има балъци - да го подкрепят. Мен не ми пречи.
30
13
 
13
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
За Крисия не си отваряй много устата , че не можеш и на малкия и пръст да се намажеш.Факт е , че тя и Лудогорец работят добре за България и ни представят повече от достойно.Пародия си ти ама са виновни родителите ти, че не са успели да те научат да си използваш правилно съдържанието в черепната ти кутия.А може и нищо да няма вътре , но това пак е техен провал.Като започнеш ти да правиш нещо смислено освен да чатъркаш по клавиатуарата ще учудиш света.Успех с начинанието !
29
10
 
13
 
! Отговори
до 51 преди 6 години
Я ми кажи един играч с турски произход в отбора на Лудогорец ? Дрънкаме колкото да не заспим май а ?
28
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анинимен 51Какво се пенявиш бре. До преди няколко години във френския НАЦИОНАЛЕН отбор инаше само двама бели. :))))))) Сега не съм и погледнал как е.