Дяков бесен след отпадането: Нямахме късмет

Някои от головете им бяха случайни, коментира футболистът
18 юли 2019 09:45, Красимир Ангелов
31
Дяков бесен след отпадането: Нямахме късмет
Снимка: Булфото

Капитанлът на Лудогорец Светослав Дяков бе много афектиран след отпадането на разградчани от Шампионска лига. "Орлите" загубиха с 2:3 от Ференцварош и се простиха с надеждите да играят в най-важния и авторитетен клубен турнир в Европа.

"Не очаквах да ни вкарат три гола. Доста съм афектиран. Ще кажа някоя глупост. Някои от головете им бяха случайни. Поздравяваме съперника", заяви дефанзивният халф.

Още по темата
"Опитахме да вкараме още голове. Истината е, че нямахме късмет. Има какво да подобряваме. Отборът, който ни победи днес, не ни превъзхожда. Лудогорец се подкрепя в трудните моменти.

Лудогорец е семество, отбор. Дузпа всеки пропуска. Не може да виним Якоб. Колкото е виновен той, толкова и останалите. Напрежението беше както във всеки европейски мач. Съперникът се възползва от своите положения", заяви още капитанът на разградчани.

Той призна, че в момента изобщо не може да мисли за следващите мачове, въпреки че само след 2 дни Лудогорец излиза срещу Берое в среща от първенството. "Въобще не ми се мисли за другите мачове. Тежко ми е. Трябва да преспя, сега съм много афектиран", каза Дяков.

Всички коментари след отпадането на Лудогорец от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
42
 
! Отговори
ДИЕМА СПОРТ преди 4 години
... ИМААА ЛИ ЛУДОГОРЦИИИИИИИ ?!?! ....... :) :) :)
6
2
 
45
 
! Отговори
Илия Буревестников 2 преди 4 години
... Така че , Дяков ... Сърди се главно на шефчето си !!! ... Вие , в "Лудогорец" , се научихте ако някой клуб в България ви се опре ... веднага да се намесва собственика Ви и да ги натисне здраво ... плюс съдиите ... И онези няма накъде да мърдат и Ви ... клякат !!! След като натиснаха дори Левски и ЦСКА да Ви лягат ... смятай докъде сме стигнали в това жалко първенство !!! Така че снощи се случи най - логичното нещо. Отпаднахте от едни Унгарски дървета. ПРОСТО МАЧА НЕ БЕШЕ ПОД ЕГИДАТА НА БФС !
5
3
 
44
 
! Отговори
Илия Буревестников преди 4 години
Дяков , най - големия ВИНОВНИК за вашето поредно отпадане се казва ... Киро Домусчиев ! ... Този тотално самовлюбен и самозабравил се НАРЦИС вместо да Ви остави да се борите и да водите здрави битки за Шампионската титла , защото само така се калявате и се научавате на истински битки !!! Той ви подсигури една ПОРЕДНА КУПЕНА ТИТЛА с "шпалири" и клякания от всички БГ клубове в смешното ни първенство ! И как да сте ГОТОВИ за квалификациите за Шампионска лига ?!?! Няма как да сте ГОТОВИ ЗА БИТКА !!!
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полякът ви вкара в затишието.В лигатанеочаквам да пробиете до групите.Гела се стисна и чака на мускули.Смускули ,ако имат късмет от герена,миже нещо да се постигне.За цска,малко надуто подходиха,етър нещо... имай нищо,като цяло.
3
3
 
46
 
! Отговори
Ганчо преди 4 години
Г-н Дяков, бяхте толкова слаби и не организирани, че трябваше да паднете с много повече. Не усещате ли, че вече сте изчерпани и малко самозабравили се като велики и единствени. Хубаво е някой да Ви бие че да се приземите. Това в България не може да стане защото всичко е ваше, но по света няма милост. По-слаб ли си ще те бият .
2
3
 
39
 
! Отговори
хх преди 4 години
За какъв късмет говориш,бе аутсайдер?Вие сте най-фалшивия отбор.Играхте ганкиното,разбра ли?
1
3
 
31
 
! Отговори
Бен Ган преди 4 години
То ние футбол имаме ли изобщо? Няма ли да забранят този спорт? Освен дебилни футболни агитки, чупещи и биещи де що сварят, друго има ли?