Турски отбор дава на ЦСКА 2 милиона лева за Соу

Нападателят влиза в трансферните планове на Аланияспор
8 авг 2020 09:38, Елка Василева
4
Турски отбор дава на ЦСКА 2 милиона лева за Соу
Снимка: архив, БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Али Соу попада в трансферните планове на турския Аланияспор, съобщава Saban. Въпросният тим подготвя сериозна селекция, а един от набелязаните футболисти е именно гамбиецът.

Според информацията от турския клуб са готови да отделят около 1 милион евро, за да си осигурят подписа на 26-годишния нападател.

Преди няколко дни се появиха информации, че ЦСКА няма да се раздели със Соу срещу по-малко от 2 милиона евро.

В същото време стана ясно, че „червените“ са се разминали с трансферната си цел Нето Борхес от Генк. Двата клуба не са успели да се разберат за трансферната сума за 23-годишния футболист.

Генк искаше 300 хиляди евро за Борхес и задължителна опция да може да откупи обратно играча през следващото лято. Белгийският клуб го привлече от шведския Хамарби в за около 2,5 млн. евро.

Спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
освен Лудогорец в бг имали отбор който може да извади 2 мил.? за играч.Турският спорт е със 100 години преди българският,а футболът е на светлини години
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Куц с двата крака ама третия крак да видиш на каква мацка го вкарва - Габриела Крекманова.
1
3
 
7
 
! Отговори
Куци коне преди 3 години
Обратно, би следвало Ганчев да даде на агите 500 хил.лв затова, че се отървава от играч, водещ се централен нападател, но "куц" с двата крака. А още по-добре би било да разпродаде целия си отбор "Литекс-Чавдар-Зольовец" и да вземе ЦСКА 1948 заедно с треньора Балъков. Стоилов да си ходи на село да пасе овцете и гъските.

Спонсорирани публикации