Ман Юнайтед с първа победа във Висшата лига за сезона

Надвиха Брайтън с невероятен късмет и 3:2
Обновена: 26 сеп 2020 20:54 | 26 сеп 2020 20:49, Веселина Йорданова
14
Ман Юнайтед с първа победа във Висшата лига за сезона
Снимка: БГНЕС

С невероятен късмет Манчестър Юнайтед записа първата си победа за сезона във Висшата лига, след като спечели с 3:2 гостуването си на Брайтън.

Чайките бяха по-добрият тим през повечето време, като удариха 5 греди. Те бяха на път да загубят, но стигнаха до равенство в добавеното време преди дузпа в последната секунда да донесе успеха на Червените дяволи.

Двубоят предложи страхотна драма и емоции до последните секунди и можеше да завърши по всякакъв начин, като останаха съмнения и за ситуацията в самия край, която реши всичко.

Аарън Уан-Бисака се завърна в състава на гостите, след като остана на пейката в първия мач. Виктор Линдельоф пък запази мястото си, въпреки глупостите от сблъсъка с Кристал Палас.

Домакините започнаха уверено и със самочувствие и в 9-ата минута Леандро Тросар удари греда след хубава комбинация със Соли Марч и добър изстрел, но късметът покри Давид де Хеа.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реално съдийте несвириха очевАдна дузпа. За какво подпиране се говори? Ако не беше VAR нямаше да свири дузпата и щеше да наруши правилата.
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука е пълно с хора, които Непознават правилата на играта. Обаче се правят на компетентни. Дузпата си е дузпа. Като не искаш дузпа, не правиш фаул.Докато съдията е на терена играта върви решенията се сменят. Много от вас очевидно фенпчета на други отбори искат Брайтън да беше направил Х нечестно. Истината е че ВАР направи правилното... Дузпа която съдийте уж не видяха.
12
1
 
3
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Откога па подпирането от съдията е късмет???!!!
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дузпата не е бутане, а грешка на защитата. Елементарно е за разбиране. Нормално е силните отбори да получават дузпи, когато имат скъпи и технични футболисти и отбраните трудно ги спират. Вчера Дузпата за Юнайт3д беше 100% ясно се видя че удара е във врата и ръката отклони топката. Другото са празни приказки. Брайтън имаше полежения не ги вкара. Могат да се сърдят на себе си.
10
2
 
3
 
! Отговори
Жо преди 3 години
До Анонимен АлкохоликНяма логика, има правила.Според правилника, ако ПО ВРЕМЕ НА ИГРА е извършено нарушение в наказателното поле (дузпа), тя се изпълнява, независимо че е свършил мача.Времето за разглеждане на ситуацията чрез системата VAR не се счита за игрално време.Кога свършва мача определя съдията и НИКОЙ ДРУГ.Това, че Юнайтед не заслужаваха да победят и имаха ОГРОМЕН КЪСМЕТ е друг въпрос.
9
1
 
5
 
! Отговори
Извод преди 3 години
Е този мач ще го дам като основен пример за късмет във футбола. 5 греди на Брайтън, изравняват 30 секунди преди края, съдията дава авантаж за корнера на Юнайтед, където футболист на Брайтън играе с ръка, но в следващата секунда съдията е свирил край. А след като е дал край, свири дузпа, която носи победата за Юнайтед. Те имаха общо 3 удара към вратата за цял мач и пак биха. Е това ако не е вързия, не знам какво е.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Жо ти сериозен ли си? Едно е да ти свирят дузпа, а ти да ритнеш топката. Тя е дадена вече и трябва да се изпълни. Друго е при свършен мач да върнеш хората, защото Манчестър Юнайтед трябва да вземат мача. По твоя логика да върнем 94 година и да искаме ВАР да ни даде дузпата за игра с ръка на Костакурта. Юнайтед дълбаят дъното и тази година дори ФА няма да може да им помогне.
7
1
 
1
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Удължава се 30 секунди на гол. Кажи за върнатата топка беше ли вън? Защо фсички фенове на маNафа премълчава те това?
6
3
 
2
 
! Отговори
Жо преди 3 години
До ЕльоменатСъдията даде 5 мин. продължение, в което Брайтън вкараха гол. При гол се дава още1 минута,, защото играта се прекъсва.Съдията свири край в 106-тата минута. Тогава му съобщиха, че има игра с ръка. Той се заслуша и после отиде да види VAR. Това време същоне се броии за играСлед това съдията отсъди дузпа и тя трябваше да бъде изпълнена, независимо колко време след определените минути.Можеше да я изпълнят и в 115-тата минута.
5
3
 
4
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Ти кажи какво беше основанието да се играе до 110 минута. Няма да споменавам, че върната та топка беше излязла в аут. След като си дал 5 минути продължение защо се играят 10?*** са жалка гледка и съдиите ги бутат яко
4
2
 
5
 
! Отговори
Жо преди 3 години
СЪГЛАСЕН СЪМ , чу Брайтън изпуснаха победата.За тези, които не знаят Футболния правилник, ще кажа- Ако по време на игра е извършено нарушение в наказателното поле (дузпа) тя се изпълнява, независимо дали е изтекло времето на мача.Преди 100 години, на мач в Англия е извършено нарушение (дузпа) Тогава треньорът се провикнал-Остава само една минута!Вратарят взел и изритал топката извън стадиона и докато я донесат, времето изтекло.Тогава решили, че дузпа се изпълнява и след редовното време.
3
3
 
9
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Виждал съм да ги бутат доста, но след края на мача да дадеш дузпа в 110 минута при условие, че си дал 5 минути продължение е срам. Миналата година с рекорд брой дузпи ги дотикаха до ШЛ, но тази съдиите ще трябва доста да се постарая за да го направят. Жалка картинка са ***
2
4
 
7
 
! Отговори
x преди 3 години
Дузпенчестър Юнайтед
1
2
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 3 години
Пичове, при такъв мач, да изведете толкова постно заглавие е малко непрофесионално. Не мислите ли? Пет греди, дузпа с ВАР след последния съдийски сигнал. Обрати. Два гола в добавеното време... И заглавие - победа за Ман Юн. Хммм