ЦСКА-София започна с тежка загуба лагера в Австрия

"Червените" загубиха от Гройтер Фюрт с 1:4
18 юни 2022 19:16, Александър Попов
10
ЦСКА-София започна с тежка загуба лагера в Австрия
Снимка: Lap.bg

ЦСКА-София изигра слаб мач и загуби с 1:4 от Гройтер Фюрт първата си контрола на австрийска земя. Това беше старта на проверките за "червените", като двубоят се явява неофициален дебют за новия наставник на тима Саша Илич.

В 24-ата минута доскорошния член на немската Първа Бундеслига поведе в резултата с 1:0, след като Тобиас Рахл бе изведен сам срещу Густаво Бусато и след като го преодоля и нямаше проблеми да прати топката в опразнената врата.

Половин час след началото на мача Джетро Вилемс проби през центъра и намери Диксон Абиама, който с хубав удар от дистанция намери мрежата на Бусато за втори път.

Четири минути по-късно Бусато предотврати трето попадение, след като изби далечен изстрел. ЦСКА отговори с неточен удар на Маурисио Гарсес.

Втората част започна по перфектен начин за Гройтер Фюрт, след като Рагнар Ахе бе изведен по лявото крило и с прецизен изстрел в близкия ъгъл не остави никакви шансове на влезлия от резервната скамейка Димитър Евтимов.

В 67-мата минута пред "червените" се откриха две добри възможности да върнат поне едно попадение. Първо Йоан Баи шутира силно, но стражът на Гройтер Фюрт се намеси, а при добавката ударът на Калоян Кръстев бе блокиран. Именно Кръстев се разписа четвърт час преди края. Марк-Емилио Папазов намери Федерико Варела отляво, аржентинецът навлезе в наказателното поле и задължи централния нападател на ЦСКА-София да реализира.

Пет минути по-късно германците възстановиха аванса си от три попадения, след като Евтимов първоначално спаси удар на футболист в зелено-черен екип, но нямаше шанс при добавката на Рагнар Ахе, който реализира второто си попадение в срещата.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
Стар Левскар преди 1 година
Първо , това е контрола или по-скоро тренировка с реален съперник и второ , тепърво с нова селекция се прави отбор , така че това не е трагедия ! Ще се радваме ако ЦСКА и ,,Левски" станат лидери на първенството ! И все пак само ,,Левски" !
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Илич, не знаеш де си дошъл, брате.
6
1
 
5
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Най-сетне ги писахте с тире. Да се знае, че има две "ЦСКА"-та благодарение на мууутр.ите!
5
0
 
5
 
! Отговори
цска 58 преди 1 година
с стари ку.. нов брдак
4
2
 
7
 
! Отговори
митко преди 1 година
Гриша Ганчев си каза,че титлата не му е на всяка цена.Заможният просто си играйка.Ако така кара скоро ще бъде изметен с шутове от Армията.
3
3
 
7
 
! Отговори
Фен от Ловеч преди 1 година
По-добре да дойде Мирослав Илич,поне ще е забавно!
2
0
 
7
 
! Отговори
Илич преди 1 година
Май няма да дочакам началото на първенството!
1
5
 
10
 
! Отговори
БРАВО... преди 1 година
ИЛИЧ ТИ СИ ТОЧНИЯТ ЧОВЕК ЗА ТИРЕТО. СТРАХОТНА ИГРА. ИГРАЕХА ГАНКИНОТО.