Едно българско дете ще стъпи на един стадион с футболните си идоли

31 мар 2023 08:50, Александър Попов
Едно българско дете ще стъпи на един стадион с футболните си идоли
Снимка: Shutterstock

Всяко дете си мечтае да срещне своя идол и да има възможност да прекара време в неговата компания. Често историите на известните личности са вдъхновението, което мотивира младите хора да учат, спортуват, мечтаят и вярват, че всичко е възможно. Тази година едно българско дете ще сбъдне своята мечта и ще се превърне в талисман на отборите от финала на турнира UEFA Champions League. Наградата ще отведе малкия късметлия право на стадиона, където лично ще придружи един от футболистите, участници в дългоочаквания финал.

Инициативата е част от партньорството на А1 и Mastercard®, официален спонсор на UEFA Champions League Fina. Голямата награда ще получи спечелилият томбола сред регистриралите се в специалния сайт на инициативата, предназначена за лоялните клиенти на А1. Детето и неговият възрастен придружител ще се наслаждават на финала на UEFA Champions League, и ще разполагат с осигурени самолетни билети, настаняване и трансфер до стадиона.

За да участват в томболата, клиентите на телекома трябва да попълнят регистрационната форма в сайта на a1.bg (вижте трите лесни стъпки на сайта на инициативата) и да отговорят на въпроса „Какво е безценно за теб?“ до 15 април 2023 г. Поради специфичните изисквания на UEFA, за да се възползват от специалната награда, децата трябва да са на възраст между 7 и 9 години и ръст между 1,05 и 1,35 см. Ако победителят в томболата не е родител или настойник на детето, е необходимо да осигури съгласието на родителите чрез съответните документи.

Шампионската лига на UEFA е най-значимото футболно събитие в Европа, което се провежда веднъж годишно. Победата в клубния футболен турнир се смята за един от най-престижните трофеи в света на футбола. UEFA Champions League е основана още през 1955 г. и днес продължава да бъде спортна цел за всеки футболист и желана дестинация за всеки футболен фен.

Благодарение на ексклузивното партньорство на А1 с Mastercard® се предлага още една специална възможност, свързана с финала на UEFA Champions League тази година. Двама от частните клиенти на А1 могат да спечелят билети за финала на живо. За да се включат в лотарията, трябва да са заплатили месечната си такса онлайн през приложението Моят А1 в периода между 16 март и 16 април с карта Mastercard®. Освен 2 билета за грандиозния сблъсък на атлетизъм и футболно майсторство между двата най-добри футболни клуба в Европа на терена, наградата включва самолетни билети, хотелско настаняване и трансфери между летището и хотела, и до стадиона.

Неповторимите футболни изживявания по време на UEFA Champions League Final са само част от всички специални инициативи, които А1 създава за своите клиенти. Програмата за лоялни клиенти А1 клуб дава многообразни предимства на членовете, като специални отстъпки, преференциални условия и разнообразни награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации