Освободиха зам.- кмет на Перник

Гласят Първан Първанов - Перо за поста, освободен от Боян Боянов, коментират запознати
24 юли 2008 12:29, Красимир Ангелов
10
Освободиха зам.- кмет на Перник
Снимка: БГНЕС

Кметът на Перник Росица Янакиева е освободила своя заместник по икономическото развитие Боян Боянов, съобщиха от пресцентъра на общината.

Промяната е извършена с цел подобряване на работния климат и недопускане уронване на престижа на общината, обяви Янакиева.

Кметицата отрече слуховете, че на овакантения от Боян Боянов пост щял да бъде назначен скандалния пернишки бизнесмен и бивш президент на футболен клуб “Металург” Първан Първанов-Перо.

Временно функциите на освободения чиновник ще се поемат от зам.-кмета по сигурността Иван Джегалски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
банкер преди 15 години
........... швецарски и австрйиски банки ! Рабрахме от приятели дето докарват коли на перачи , че за даване на терен за автокъщи къметицата искала петцифрени хонорари за уреждане на общински имот . Имала и вила за 125 000 евро в близост до женевското езеро за посредничество на президентският смонсор със самият президент ! Много е готина ! Много ще я харесат в сливенският затвор , независимо от 140 - те си килограма натрупани най - вече в парламента , пардон вече е 127 след 4 пъти ходене на дебелариум във Варна . ВЪВ СЛИВЕНСКИЯ ЩЕ Я НАУЧАТ НА МНОГО ПО ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ОТ ОНИЯ , КОЙТО ЗНАЕ !
8
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Готина мацка е!
7
0
 
0
 
! Отговори
КАЗАНОВА преди 15 години
На по долуописаните ? Не ! Любовниците държът на партньирите си ! Янакиева май е любителка на груповия яксекс с партньори ДС-бивши чичковци , организирани престъпници и лизбосвининга БСП-мършуля ! Хора и институци на държавна издържка са им публика ! Май и фенове дори ! Каква гавра със славата на труда на миньора и металурга ?!!
6
0
 
0
 
! Отговори
АВДЖИЯ преди 15 години
Кой ли я опъва тая яка пернишка шопарка ? Брей потентни политици ! Как ли им го дига тая кумунистическа *** ! Бих я бумнал с яко бренеке !
5
0
 
0
 
! Отговори
Даола преди 15 години
Понякога коментарите тук са по-същностни от емисиите на радиата и телевизиите - да се замислял онези, които служебно правят новини и коментари / за месечната си заплата/ .А що се отнася до тази информация - непрекъсато се потвърждава печалната истина, че всички тези местни кметчета и кметички са подставени лица на някой от сивата икономика или политика.
4
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 15 години
Прес службите на вътрешното министерство и ДАНС четът ли ги тия коментари като 1 и 3 ? Явно са написани от запознати и неслучайни хора , неща , който обикновеният българин не знае . Би било добре премиера да попита мвр отговорните лица и тези от ДАНС какво е ставало , става и ще става в Перник ? Ако за напред ще претендираме за държава и то правова редно е някой да попита и отговорните за тоя хал да отговорят и да си получат заслуженото !
3
0
 
0
 
! Отговори
Хан Крум преди 15 години
Още като млад учител по история Ванката успява да впечатли тогавашните ДС- та с изявленията АЗ СЪМ КОУНИСТ ! Впечатлените са тогавашният шеф на комунистическото мвр - окържно генерал Манов ( сега известен пернишки адвокат на криминогения свят с прякор ГЕНЕРАЛА - ДАЛАВЕРАТА ) и шефа на тогавашното ДС - Цветков - бивш шеф на пернишкото комунистическо следствие известен с потулването на икономически далавери на живковата икономическа номенклатура . Впечатлени по - гореописаните уреждат Ваньо Джагала да започне работа в ДС Перник , завършваики 6 месечен курс за контрашпионаж . От времето на идването на власт на коммафията чрез Кобурга Джагала е последователно шеф на звено сигорност към РДВР - ПЕРНИК и негов директор ! Като отговарящ за пограничен район и митници и грани1ни поделения Ванката се прочува с прякор МИСТЪР 10 ПРОЦЕНТА и влиза в остър конфликт с някой служители на гранична полиция и митничари заради системно поставяне на условието 10 ПРОЦЕНТА ОТ НЕРЕНГЛАМЕНТИРАНАТА ЗАРАБОТКА ИЛИ ВЛИЗАШ В РАЗРАБОТКИТЕ ЗА КОРУПЦИЯ ! Поради тази и други причини Ванката е ,,ПЕНСИОНИРАН,, твърде рано за възрастта си . На последните общински избори Ваната заедно със спонсори от митническият му ,,контингент,, и изявени контрабандисти и подкрепян от бивши чингета от тоталитарното минало се кандидатира за незвисим кмет ! На балотажа между кандидата Росица Янакиева и бившият областен на НДСВ Ванката е с Росето в комбина тананикайки си песента от любимият му филм от детство НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР ......................... И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА ! Жалкото за перничани и цяла България е такива Иванчовци са на всеки метър ! България има нужда от чистка ! Амин !
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Леле, ако всичко написано от 1 е вярно, нямам думи. За такива доживотен затвор е малко!
1
0
 
0
 
! Отговори
Никола Гешев преди 15 години
ТОПЛАТА ВРЪЗКА НА ПРЕЗИДЕНСКИТЕ СПОНСОРИ И БСП В ПЕРНИК КАДРУВА ! Е ЛИ Е БИЛА РОСЕТО АГЕНТ ИЛИ НЕ ? Е МОЖЕ И ДА НЕ Е ! НО ЛЮБОВНИЦА СЪС СИГОРНОСТ ! НИЩО , ЧЕ СЕ МЪКНЕ ПО ДЕБЕЛАРИУМИ ОТ ЧЪРНИ ПАРЕ НАТРУПАНИ ОТ КОМИСЙОННИ ОТ ДАЛАВЕРИ В КЪМЕТСТВО ИЗТОК В ПЕРНИК ! БСП КВАЧКАТА РОЙ И РОЙ ЧЕРВЕНИ КЪРЛЕЖЧЕТА СМУЧЕЩИ ЕВРОФОНДОВЕ , РЕПУБЛИКАНСКИ И ОБЩИНСКИ БЮДЖЕТИ ! КЪРЛЕЖИТЕ СЕ УГОЯВАТ И СПОНСОРИРАТ ! СРАСНАЛАТА СЕ БСП С КРИМИНОГЕНИЯТ КОНТИНГЕНТ ОПРЕДЕЛЯ НЕЙНАТА МАФИОТСКА СЪЩНОСТ ! ПЕРНИК Е ИЗЦЯЛО НА МАФИЯТА , БАЛАБАР С МЕДЙИТЕ ! МЕСТНАТА КАБЕЛАРКА НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ СПОНСОР ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ Е ВАКСАДЖЙИСКА ФИРМА ЗА ЛЪСКАНЕ НА ЕМИДЖ НА ПИШМАН ПОЛИТИЦИ ! ЗАД ТЯХ УВЕРЕНО СА В-К СЪПЕРНИК НА КРЕДИТНИЯТ МИЛИОНЕР КРАСИМИР МИХАЙЛОВ ИЗВЕСТЕН С АФЕРИТЕ В БАНКА ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИ КРЕДИТ , ДОБРУЖАНСКА БАНКА И ЗЪРНО БАЗИТЕ В ДОБРИЧ И СКАНДАЛИТЕ С ФК МИНЬОР . ИЗВЕСТЕН Е И С ЗАДКУЛИСТНАТА ДРУЖБА С НОРА АНАНИЕВА ИЗКУПИЛ СФИНЕФЕРМИТЕ В ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ С НЕЙНА ПРОТЕКЦИЯ . СЛЕДВАТ ГИ ГРАДСКИ ВЕСТНИК НА НАСЛЕДИЛИЯТ МИЛИОНИ БИВШ ВОЕНЕН - БЕЛЧЕВ И ЗАКУПИЛ ОТ ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ ЗТМ ЛЕКОКО РАДОМИР И МИНИ ПЕРНИК , ВЕЧЕ ПОЧТИ РАЗОРЕН. ПЪРВАН ПЪРВАНОВ ИЗВЕСТЕН КАТО ПЕРО ЖЕЛЕЗАРО Е ИЗВЕСТЕН СЪС СНАДБЯВАНЕТО СЪС СКРАП НА ДВАТА КЛАНА НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ СЪВЕТНИК ЛУДМИЛ СТОЙКОВ И НЕГОВИТЕ МЕТАЛОРГИЧНИ ПРЕДПРИЯТИЯ СТОМАНА - ПЕРНИК И ЛЕКОКО - РАДОМИР СЪС СКРАП . ЗАДКУЛИСТНАТА МУ КОМПАНИЯ ОРГАНИЗИРА И ПОКРОВИТЕЛСТВА МУТРИ , *** И СЕЛСКИ АЙДУШКИ БАНДИ ЗА КРАЖБА И СНАДБЯВАНЕ СЪС СКРАП ! ОСВЕН БЕЗНАКАЗАНИТЕ КРАЖБИ НА МЕТАЛИ ПЕРО ПОКРОВИТЕЛСТВА И УРЕДЕНОТО ЧРЕЗ ОБЩИНАТА РЕШЕНИЕ В ПЕРНИШКО СЛЕД 24 ЧАСА ДА СЕ СПИРА УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ ПО СЕЛАТА ЗА ДА МОЖЕ БАНДИТЕ ЗА ЖЕЛЯЗО ДА ГРАБЯТ ВСЯКА СЕЛСКА КЪЩА ! НИКАКВО ПОЛИЦЕЙИСКО РАСЛЕДВАНЕ И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КРАЖБА НА МЕТАЛ ! И НЕЗАВИСИМО , ЧЕ ТЕЗИ ПРЕДПРИЯТИЯ РАБОТЕХА ГОДИНИ НАРЕД СЪС КРАДЕН СКРАП ВСЕ ОЩЕ НЕ СА КОНФИСКУВАНИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА ! НЕЗАВИСИМО ОТ ЗАКОНИ И РАЗПОРЕДБИ ! ДЪРЖАВАТА В ПЕРНИК ПРОСТО Я НЯМА ! ДЪРЖАВАТА СА ЛЮСИ ПЕРО И ПАРГОВ , А ВЕЧЕ И ПЪТНИЯ ДАЛАВЕРДЖИЯ - ФЕТКАТА !