Почина едно от близначетата на 62-годишната Красимира

Бебето беше оперирано след перфорация на червата
13 юни 2010 17:16,
288
Почина едно от близначетата на 62-годишната Красимира
Снимка: Dnes.bg

Жаклин - по-малкото бебе, родено от 62-годишната д-р Красимира Димитрова, е починало тази сутрин, съобщиха от русенската болница, цитирани от Дарик радио.

Димитрова роди близначета на 5 май т.г. Бебетата бяха с тегло от 0,900 кг и 0.500 кг. Жената даде имена на двете момиченца - Мери и Жаклин.

На 13 май лекари оперираха Жаклин след перфорация на червата. Състоянието на бебето след интервенцията беше критично, обясниха лекарите от Русенската болница, където момиченцата се родиха.

Сестричка Мери пък вече беше захранена с естествена кърма, което дава надежда за нейното развитие.

Само преди дни лекарите съобщиха, че са успели да спасят зрението на момиченцето.

Още по темата

Състоянието на майката е добро, още преди седмици тя беше изписана от родилното отделение.

Късното майчинство на русенката стана повод шефът на здравната комисия в Народното събрание Лъчезар Иванов да поиска прагът, в който една жена може да стане майка с помощта на медицината, да стане 44 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
15
 
! Отговори
нервна до №217 преди 13 години
или за това че просто иска да има деца. Не е проблем,че е искала да има деца,дори и на тази възраст.Много жени го искат.Проблем е,че е искала да има деца НА ВСЯКА ЦЕНА,според психолозите.Независимо от цената.Цената на нейния живот,но и цената на живота на децата,цената на тяхното страдание,цената на тяхното бъдеще.А това вече е егоизъм.Целта оправдава средствата-познай кой го е казал......
210
0
 
31
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Някои "хора" пишат - бог да го прости!!! За какво да го прости точно , а? За това ,че майка му е *** и *** ли? То горкото "живяло" 2 месеца и вече сгрешило. С какво точно е сгрешило? Пишете , че ми е много интересно. Гледах я и малоумната дето е направила процедурата. Тя не била виновна , не била нарушила никакви закони. Трябва ли *** *** заспала да е писан закона ,за да го нарушиш. Или парите са закон. Аз ако бях на тяое място нямаше да мога да спя спокойно.
209
4
 
6
 
! Отговори
Петърчо преди 13 години
Всеки един от хората коментирали новината включително и аз може да направи нещо което след това да се окаже грешка. Ето защо вината не е на жената а на лекарите които са допуснали на такава възраст да и позволят да се подложи на инвитро. Защото не можете да тълкувате от какви причини е искала да забременее. Не и четете мислите за да знаете дали е от егоизъм (да има кой да я гледа когато още повече одъртее) или за това че просто иска да има деца.
208
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами ако стоим мирно и кротко скоро всяка изкукала бабка ще бута количка.
207
12
 
9
 
! Отговори
lulu преди 13 години
Светъл път на малката душа! За мен тази жена не е постъпила правилно, но начинът по който я съдите и плюете, отгоре на всичко и анонимно е направо отвратителен.
206
2
 
3
 
! Отговори
IAM преди 13 години
NADQVAM SE,CHE JENATA E NAQSNO S GOLEMITE RISKOVE !
205
13
 
8
 
! Отговори
Анджелина преди 13 години
Не се ли сещате, че е пожелала да роди деца, не толкова за да се почувства майка и да изживее радостта на майчинството, А ДА СИ ОСИГУРИ КОЙ ДА ГЛЕДА НЕЯ , КОГАТО ГРОХНЕ И ЗАПОЧНЕ ДА СЕ НАПИКАВА. Това е най-егоистичния момент от цялата далавера.
204
3
 
5
 
! Отговори
sas преди 13 години
В повечето такива случаи дъртакът оставя достатъчно пари на младата си съпруга, за която пък не е проблем да намери веднага нов татко на рожбата си. А и едно дете е щастливо с щастлива майка.
203
4
 
35
 
! Отговори
> преди 13 години
Не е виновна жената,че е родила на 62, виновни са лекарите, които заради парите са извършили инвитрото.
202
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фани ти си всичко друго но не и интелигентна с този коментар.
201
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
моментът с такива татковци е много тънък,обикновено това са дърти паралии
200
4
 
5
 
! Отговори
аман преди 13 години
до 203: Ами моралът на 70годишния татко. качеството на спермата му (ако кандидатства за донор, няма ли да го отрежат на часа?), фактът, че оставя сираци след себе си или децата ще се срамуват да ги виждат с него?? Мама едва ли ще си намери друг татко лесно, като познавам родната ни култура. А дали не се е примирила да я *** дъртак отново заради вродения инстинкт, че иска да стане майка - случаят с Красимира Димитрова?? Изобщо, дилеми. Но те не се отнасят само до жената, а до цялата ни култура
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мислех да отговоря, но видях, че 190 го е сторил преди мен.
198
2
 
10
 
! Отговори
нервна до аман преди 13 години
Защото изкуфелия дъртак не износва плода,а майката,и хормоните на майката и физиологичната възможност на утробата са от основно значение за бъдещия плод.С изключение на генетичните заболявания,разбира се,като напр.хемофилия,но те се установяват предварително.Така че,искате,или не щете,основната отговорност е на майката-тя трябва да преценява бъдещето на децата си.Просто биология.Майка съм на двама близнаци-да са ми живи и здрави.Мислила съм на времето - за какво ви е тази глава?!
197
7
 
9
 
! Отговори
аман преди 13 години
Какво нещастие, семеен срам и прочие беше, ако се забременееше извънбрачно преди 20тина години и мъжът изчезнеше. Намерете филма 'Бъди благословена' и го гледайте! То самоубийство, насилствено заставяне да се откажеш от бебето си, намиране на някакъв си дъртак или гей, 'благородно' склонил да се ожени за нещастницата. Ами и биологичния татко: в колко случая мъжът изнудва семейството на бременната да да му се заплати ако припознае детето ... Бедна ви фантазия! Случаят е обощение на всичко това
196
2
 
17
 
! Отговори
sas до 176 преди 13 години
Всъщност кой в България ще ми гарантира, че психиатрите ни са психично здрави и способни да упражняват трудната си професия, след като и ти определено си с диагноза от твоята специалност.
195
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защото подобен татко прави дете на в пъти по-млада майка,сиреч и *** дядката,майката ще може да се грижи за детето.....и респективно да си намери друг татко
194
8
 
3
 
! Отговори
аман преди 13 години
Колкото до конкретния сучай: това нямаше да се случи ако бяха разрешили на жената да осинови дете. Дори след осиновяването Социалните служби наблюдават и следят осиновителя, така че в нейния случай всяко отклонение щеше да бъде засечено овреме. За тези, които се възмущават, че била зависима от родителите си: бълг. почит към патриалхалността, примесена с бившата соц. култура и отношението й към самотната майка. К
193
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази жена е луда!!! Как въобще е решила да роди тези невинни същества?!? Много жалко за бебенцето :( Дано други подобни случаи с луди жени да няма.
192
13
 
9
 
! Отговори
аман преди 13 години
Никой ли не се сети да попита за татковците, които на 60, 70, дори 80 години за пореден път и от поредна жена си 'раждат' детенце???? Там папмперси за татко няма ли да има? Нещо за изкуфелия дъртофелник няма ли да напищете? Или те са толкова много, че сме им свикнали и не се впечатляваме особено????