Централната автогара в София е претъпкана

Има проблеми с някои полети от и за Летище София
Обновена: 24 дек 2010 12:18 | 24 дек 2010 10:17,
88
Централната автогара в София е претъпкана
Снимка: БГНЕС

Централната автогара в София е препълнена с хора, тръгнали да пътуват в навечерието на Коледа.

Потеглящите към други градове автобуси заминават по разписание и са пълни.

Допълнителни линии от София са разкрити за празника по основните направления и по-големите градове в страната като Варна, Бургас, Русе и Плевен, съобщи БНР.

Пътуващите са много и вероятно до края на деня ще бъдат пуснати още автобуси.

Билети могат да се закупят и на място, но са за по-късни часове, информират от автогарата.

Същевременно на летище София остава анулиран полетът за Тел Авив. Закъсняват пристигащи от Виена самолети.

* Информацията е актуализирана към 11.25 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
брато като чуя някой "софиянец" да ми говори на "ТУЙ" и ми избиват пъпки по лицето
21
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
живота ги принуждава да идват към София,ПРИНУЖДАВА ГИ ,ЛАКОМИЯТА ДА СА В ГОЛЯМИЯ ГРАД И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГРАЖДАНИ.АМА НЕ СТАВА.СЕЛЕНДУРА ГОВОРИ НА МИЕКО И МИРИШЕ НА 4ЕСАН.АИДЕ МЕРСИ,НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТЯХ.ОТ ВСЯКО ДЪРВО *** НЕ СТАВА.
20
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лъжеш селянино. През 1910 в София населението е над 150 000 -което за времето си е огромен град. През 1939г преди войната-в София живеят над 400 000. Тези хора имат своите внуци и пра-пра внуци. Колкото и да се скъсваш от завист кореняците софиянци сме над 600 000. Чистите софиянци сме 600 000 , останалите сте пришълци. До 1991 г имаше жителство, и то ви спираше. При жителството селянте гледаха виновно и с наведен поглед, ако се осмеляваха да припарят към София.
19
1
 
13
 
! Отговори
777 преди 13 години
спрете се малко да злобеете, Коледа е, аз съм от София и мн се дразня на по-голямата част от "софиянци", но живота ги принуждава да идват към София, какво да се прави.Хубаво е, че поне на Коледа се сещат да се приберат, все пак е семеен празник, а на мене ми е гот защото само по празниците мога да се нарадвам на празна София.Бъдете щастливи и Весели празници, независимо къде сте :))
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ИЗХОДА ЗА ИЗ4ИСТВАНЕ НА СОФИЯ ОТ СЕЛЕНДУРИТЕ Е..ВРЪЩАНЕТО НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СОФИИСКО-ЖИТЕЛСТВО,КАКТО СИ БЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА БАИ -ТОШО.
17
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие крадете работата на софиянци. готови сте да работите на двойно по-ниска заплата от Софиянец, правите дъмпинг на пазара на труда с ниските си изисквания за заплата-и за 160 лева приемате работа, но да е в софия! и понеже с ниска заплата нямате пари за свясно жилище, живеете на тумби от по 4-5 човека в двустайни мизерни апартаменти-теснотия, глад мизерия, пазарувате си в Т-маркет евтини храни, ама нали сте в "Софията". нищо, че живеете като скотове!
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"На път" се пише отделно. Тръгвам на път. Днес.бг, как ви дойде на ума да го пишете слято?
15
3
 
5
 
! Отговори
ЦИРК преди 13 години
"*** народ, накъде е тръгнал,да стоят сега по гарите."Отиват там от където са!ВЕРВАЙ ми!
14
3
 
12
 
! Отговори
dt преди 13 години
Абе ако не са селяните ше умрете от глад.Те ако си тръгнат Нали ще останат 50 000 души.А туй със правилния български по улиците.... не ни разсмивайте така бе
13
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно така-КЪШ, БЕГОМ КЪМ ГАРАТА, ВЪЪЪЪЪЪН! Изчезвайте, и не се връщайте повече. Стоите си в клоаката от която изпълзяхте. Беееегом марш към гарата. Пуф-паф към родните ви места. хоум суиит хоум!
12
1
 
21
 
! Отговори
yashinaki преди 13 години
Не се ли сещаш, че хората са тук, за да си изкарват хляба!? 1/2 от "софиянците" си давате жилищата под наем, взимате парички, ама иначе много лаете срещу провинцията?! Хората от провинцията са всякакви - има и простаци, има и интелигентни хора. Така, какво е и със "софиянци". Една шепа народ останахме в БГ, но докато не се разделим на "наши" и "ваши" няма щастие. Жалка работа...
11
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** сега като си заминете по селата-не се връщайте после. не сте желани в София. не сте добре дошли. Може ли да сте толкова нагли-казва ви се, че не ви искаме в града ни , и пак напирате да идвате. Аман от селската напаст! А днес градът ни е чист, спокоен, няма задръствания, по улиците се чува само правилен български! Чудесно е днес! Прекрасно е! А добитъка сега го извозват в претъпкани рейсове до родните им места хахаха
10
0
 
17
 
! Отговори
Истината преди 13 години
До 1 Нали се сещаш,че ако не се върнат София ще остане най-много 200 -300 хиляди души.Като е станала София столица е била с население 20 000 е как за 100 години става 2 милиона или кореняк софиянците се множат повече от *** или хората са дошли от селата.Аз си мисля,че е второто.Иначе ихуу е прав в София 80% живеят в ПАНЕЛКИ В ГОЛЕМИ ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ И КАТО сутрин излезне на терасата отпред няква грозна ПАНЕЛКА.А аз в малкия град в кооперациика спокойно ми е гледката ми е перфектна!!!
9
12
 
10
 
! Отговори
Софиянец преди 13 години
Провинциалистите са с манталитет като на афроамериканците, иска им се да са бели, ама са горди че са черни...Като не ви харесва "на Софията", защо се врете тук!? Идете и бъдете горди на село /или откъдето там идвате/...
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** народ, накъде е тръгнал,да стоят сега по гарите.
7
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички софиянци са селяни, когато София е станала столица е била няколко хиляди души, надали 2вата милиона сега са приозлезли от тях ! Повечето софиянци са от провинция и кварталите с бежанци от македония, беломорието и така нат.
6
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
всички селяци сте много злобни
5
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това да продадеш 50 декара гора и родния си дом в сливенско за да събереш пари за гарсониера в Овча Купел 2 и да си закотвен там за празниците защото няма къде да се върнеш не прави останалите хора "***". И ако смятате думата "селянин" за обидна по добре се застреляйте.
4
3
 
34
 
! Отговори
yashinaki преди 13 години
Е нямаше как тази новина да не предизвика изказвания за "селяните". Простият човек търси вината за проблемите си навсякъде, но не и в себе си...смепна работа...
3
10
 
49
 
! Отговори
Ихууу преди 13 години
Селяните поне могат да си позволят да пътуват, излязоха от къщите си, разгледаха света, а вие съдници, които не сте напускали панелките си в покрайнините на София, ще гниете първо в тях, а после на Орландовци. И не е зле да си спомните по времето на комунизма откъде се домъкнаха вашите родители - майки и бащи на пройдохи, чакащи някой да им очисти двата квадрата тротоар пред блоковете. Айде весели празници и не гледайте в чуждите канчета.