Централната автогара в София е претъпкана

Има проблеми с някои полети от и за Летище София
Обновена: 24 дек 2010 12:18 | 24 дек 2010 10:17,
88
Централната автогара в София е претъпкана
Снимка: БГНЕС

Централната автогара в София е препълнена с хора, тръгнали да пътуват в навечерието на Коледа.

Потеглящите към други градове автобуси заминават по разписание и са пълни.

Допълнителни линии от София са разкрити за празника по основните направления и по-големите градове в страната като Варна, Бургас, Русе и Плевен, съобщи БНР.

Пътуващите са много и вероятно до края на деня ще бъдат пуснати още автобуси.

Билети могат да се закупят и на място, но са за по-късни часове, информират от автогарата.

Същевременно на летище София остава анулиран полетът за Тел Авив. Закъсняват пристигащи от Виена самолети.

* Информацията е актуализирана към 11.25 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
10
 
! Отговори
иванов преди 13 години
приятен и безавариен път на провинциалистите с най-искрени пожелания да не се връщат никога вече в София.
41
5
 
8
 
! Отговори
Булгааар преди 13 години
Великото преселение започна!И аз днеска че одя на село да заколим прасето,да направим сланинкаБулгаааар,Булгааар!
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВИЖТЕ ГИ САМО ДЕПУТАТИТЕ НИ.УЖАС.ОТ СЕЛЕНДУР НАГОРЕ.СЪБИРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ ПО НИВИТЕ.МИЕКАЩИ СЕЛЕНДУРИ В КОСТЮМИ ,ШКЕМБЕТО МУ ВЪРВИ 2-МЕТРА ПРЕД НЕГО ,ОХРАНИЛ СЕ ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ-ДЕПУТАТСКИ КЮФТЕТА И ШВЕДСКИ-МАСИ,НО СЪС САМО4УВСТВИЕ 4Е Е ДЕПУТАТ .
39
1
 
11
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Весели празници на всички! Спрете малко с простотията. Докажете, че и българските тийнове не са толкова безмозъчни, колкото ги изкарват. Порадвайте се на празника!
38
0
 
3
 
! Отговори
Същия съм преди 13 години
И у лево ще викаш на задните си части.
37
0
 
5
 
! Отговори
До 29 преди 13 години
Номер 29, за всички думи съм съгласна, но за ''тераса'' и ''балкон'' - не! И двете са верни, според квадратурата им! Балкона е по-малък(панелките), докато термина тераса се използва за обозначаване на голям балкон. Примерно по къщите... Балкон < 3кв.м
36
0
 
3
 
! Отговори
ALO преди 13 години
не напразно имаше /жителство/ но тогава всички мислеха че парите се берат от дърветата/ не се сърдете сами сме си виновни като овце сме/ ади весили празници и после пак същия х---й
35
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да повърна от простотията на всички пишещи....АМИ ПОВЪРНИ НО В РОДНОТО ТИ СЕЛО,А НЕ В СОФИЯ,АРЕ У ЛЕВО СЕЛЕНДУР
34
3
 
5
 
! Отговори
до Срам ме е от вас преди 13 години
Чудесно,тогава не чети..!!!
33
2
 
11
 
! Отговори
Срам ме е от вас преди 13 години
Чета тук някакви 20-30 коментара и едно нещо ми идва в момента - да повърна от простотията на всички пишещи. Ама вие верно наистина сте комплексирани ***, съжалявам само, че пиша глупости в навечерието на този хубав християнски праздник.
32
7
 
17
 
! Отговори
хахахаха преди 13 години
Провинциалистка почнала работа в София. На първия работен ден, нейна колежка и показала офиса. Тогава новопостъпилата попитала-"А шефът дей бе?"(превод-тоест попитъла -къде е шефът?). А другата разбарла-недоразбрала отговорила-"Мен на канапето, за тебе не знам" хахахахахахахахаххаха
31
0
 
12
 
! Отговори
до 20 преди 13 години
Ето ти батка според уикипедия .[6] През 1880 г. К. Иречек отбелязва, че в София има 20 махали с около 5 хиляди къщи и население от 20 501 души. По това време Пловдив, Русе, Варна и Шумен са по-големи градове от София. След Освобождението обаче градът постепенно нараства с преселници от всички краища на България, но основно от Радомирско, Трънско, Брезнишко, Самоковско, Орханийско и Царибродско
30
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не познавам по нечистоплътни и мърляви хора от софиянци!Живеещи в коптори които не можеш да изчистиш през целия си живот и като влезеш в такъв дом единственото ти желание е да не се изцапаш..Не познавам по грозни,безвкусно облечени и нагли жени от софиянки..Поздрави от най-аристократичния град в България,наричан "малкия Париж на Балканите"..
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА ВСЯКА КРА4КА В СОФИЯ СЕ 4УВА МИЕКАШТИ СЕЛЕНДУРИ,МИРИШЕЩИ НА 4ЕСАН , ЗАДУШАВАМЕ СЕ ОТ ТЯХНАТА МИРИЗМА ,РЕ4 И ВЪНШНИЯТ ИМ ВИД.
28
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** - научете, че не се кзва "натурален" акт, а се казва "нотариален "акт. И такива думи като-туй,тъй онуй-не се използват в София. Казва се -това,така, онова. Не се казва сантима, а се казва сантиметра. Не се казва "отивам да пазаря", а се казва "отивам да пазарувам". Н не казва водъ, а се казва вода. Не се казва "листи", а се казва "листа". Не се казва тераса, а се казва балкон. Не се казва свако,калеко и тн а се казва вуйчор чичо. Не се казва гьон, а се казва кофа, контейнер.
27
7
 
4
 
! Отговори
Гого преди 13 години
И на мен ми е супер гледката бре излизам сутрин на терасата паля цигара кафето си отпиивам и какшо виждам... ами Витоша пред мен . Но не всеки е така ..
26
8
 
5
 
! Отговори
77 преди 13 години
Да не се връщат
25
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Селяни научете, че бокбука се хвърля контейнера, а не през прозорците. В студентски град е напрово дъжд от ***-там селянията дори пикае и *** навън-през проореца. Какви хор сте бе-да пикаете през прозорците!
24
6
 
13
 
! Отговори
yashinaki преди 13 години
Номер17, Анонимнико, стереотипите ти са смешни! 90% от хората от провинцията които познавам, работят на заплата над 2-3000 лева. Бачкат здраво, и имат собствени жилища, кола и семейство. Преодолей завистта си, вземи образование, и спри да търсиш проблема в другите. Никой не е дошъл у вас, да те моли/пита за нищо!
23
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не идвайте в София! В прованса работа има. В селското стопанство търсют над 100 000 ратаи-работа има, но кандидати за работа няма. При строежа на дунав мост -2 търсят 2000 работници-но кандидати няма-и внясят работници от турция, сърбия-зщото е трудно, а селянина иска в офис на бюро да работи-в София, а не да носи вар и бетон в прованса. Селяни-вашата съдба, вашето предопределение е да работите в селското стопанство-няма срамна работа. Има работа в провинцията, и то много работа има!